Спирала за мигли - тема №18

• 50 355
  • 761
  •   1
Отговори
# 525
  • Бургас
Аз винаги имам по три-четири започнати,но причината е че все не ми харесва нещо и купувам нова.Сега ги събирам за сестра ми в UK, за една спасителна акция за таралежи Simple Smile Simple Smile
Тази спирала някой пробвал ли я е вече ?

# 526
  • Sunshine state
Явно спиралите ги "ям", защото изразходвам на месец по една, не отварям две или ако го направя, е защото не съм харесала едната и просто я слагам отдолу. Като се замисля, спиралата е най-ползваният от мен продукт. Обичам и да напластявам. Минитата не са ми удобни и не ги ползвам, те и до никъде няма да ми стигнат. 😁

# 527
Да се включа и аз за Telescopic,най-добрата спирала за мен ever.Ползвам я може би от 2008-9,с малки забежки уж за проба,но винаги се връщам на нея,В момента имам 8 отворени спирали,Ланком,Мейбълин,Максфактор...и нито една не ми харесва,а ми е жал да ги хвърля,чисто нови са.
Сребърната Telescopic в DM която продават на опаковката пише False lash Extensions,а в Lookfantastic я гледах False lash Telescopic,в Notino.bg пък съвсем различно изглежда,една заоблена от горе  Rolling Eyes нищо чудно и качеството да е различно.
OnDiNe златната я има в Cocopanda.de и Coolshop.de

# 528
Бия ви явно по отворени спирали. В момента са може би 6,или 7.Joy Купувам спирала почти всяка седмица, отварям, пробвам, не ми харесва и следващата. Аз се гримирам много рядко, може би веднъж в месеца и никога не изхабявам нищо, изхвърлям ги почти цели продуктите. Специално спиралите ги тествам веднага като ги купя, за да няма кофти изненади при готов грим и закъсняваща жена. Joy

# 529
  • Бургас
С една спирала изкарвам около 4-5 месеца. Никога не ползвам две спирали по едно и също време, отварям нова само, когато старата вече е изхабена.
И аз съм така.

# 530
  • някъде под слънцето...
След 3 месеца "пенсионирам"(хвърлям) спиралата.
Обикновено имам по две черни(ежедневна и малко по акцентираща) , две цветни(лилави) и един праймер.
В момента, черните са на IT и Марк Джейкъбс, Лилавите(там е по сложно, защото много малко брандове предлагат  търсения от мен нюанс) Шисейдо и MAC.
Догодина ще поръчам на тийнката да донесе от България няколко лилави спирали на Радиант, в които се влюбих това лято

Праймър Марк Джейкъбс
При възможност за избор винаги предпочитам мини

Последна редакция: вт, 10 дек 2019, 09:47 от sl

# 531
Обикновено имам по 2-3 отворени спирали.
Или комбинирам две, или пък някоя е на изчакване да поизсъхне 1-2 седмици и влиза в употреба.

Сменявам ги като видя, че ефекта не е същия, изсъхнали са, сгъстени. Не засичам точен срок, но на около 3-4 месеца ги сменявам.

# 532
  • Велико Търново
Аз ползвам не повече от 2 спирали, предимно Ланкомски купувам, и понеже са ми на привършване, сега се двоумя между класическата Хипноуз или Volume Effet Faux Cils на Ив Сен Лоран... Имате ли впечатления от втората?

# 533
Така....направо ме е срам да отговоря, като чета вашите отговори, но да се знае предварително, че аз обожавам спирали Simple Smile
В момента имам около 10 отворени и още толкова неотворени. Докога ще се сдържа да не ги отворя не се знае Smile  С един мъж мога да изкарам, но само с една отворена спирала?! Абсурд!

# 534
  • При децата ми
Обикновено ползвам по една спирала, но напоследък съм с две отворени. Изкарвам около 4-5, максимум шест месеца с една спирала. Гримирам се почти всеки ден.

# 535
  • Sofia
Аз имам 10-тина (цветни и черни - майчице, мислех, че са по-малко... Scream) отворени спирали, не помня вече.....гримирам се супер рядко със спирала, когато излизам вечер най-вече...
Имам чувството, че очите ще ми изтекат, толкова ми натежава, ако се гримирам и трябва да я търпя цял ден...виж, цяла вечер изкарвам... Joy
Пуста лакомия, едвам удържам фронта да не отворя и запечатаните.... Grinning

Изкарвам месеци с отворените, няма как да ги изметкам след 2-3 месеца, религията не ми го позволява...и изхарчените пари... Joy
И много ги тествам, защото доскоро си карах само на любимата ЕЛ, ама реших да разнообразя и с някои други марки, които в началото не ми допадат, после ги обучавам...та, така...

Последна редакция: вт, 10 дек 2019, 10:58 от sunattraction

# 536
  • на последния етаж
Аз ползвам една опаковка около година (слагам по един слой на горните и съвсем бегло на долните мигли, всеки ден се гримирам).
Точно по същия начин съм и аз. Blush

# 537
  • Димитровград
Някой пробвал ли е такъв пълнител?
https://makeup.bg/product/349674/

# 538
  • Пловдив
Има нова спирала на Мейбълин - Maybelline Falsies Lash Lift, четката много ми прилича на хипноуз драмата -още утре ще я потърся и взема.

# 539
Има нова спирала на Мейбълин - Maybelline Falsies Lash Lift, четката много ми прилича на хипноуз драмата -още утре ще я потърся и взема.
Hello,в Lilly я има Heart Eyes моля те ,като я вземеш веднага давай отзив,че и аз я харесах Heart

Общи условия

Активация на акаунт