Спирала за мигли - тема №18

• 50 289
  • 761
  •   1
Отговори
# 660
  • Варна
Чакам Simple Smile)

# 661

Какво мислите за тази спирала

# 662
  • Street of Dreams
Тайга, моята Мосю Биг още не е отворена, дано да не е с развалено качество :/ Сипралата на Шанел ми беше супер любима,докато не купих Revolution, която пък въобще не ми хареса. От класическата версия не съм купувала скоро.

(учуди ме в сайта на Дъглас, че са я намалили. Това не съм го виждала при Шанел)
Може ли линк?

P.S а някой има ли впечатления от базата за мигли на Шанел?

За немския Дъглас говоря

https://www.douglas.de/Geschenke-Nach%20Anlass-CHANEL-MASCARA-LE … pY2xlLWRldGFpbCJ9

Oпасявам се, че ще стане като при Тайга, много ще съм разочарована. Винаги, винаги когато има някакъв гениален продукт, решат да го спрат или да му променят формулата. Не разбирам тази политика.

Напоследък не ми е останало нищо любимо. Всичко любимо, което съм купувала с удоволствие, е вече спряно. И  съм убедена, че не само на мен са били любими продукти. Никога няма да разбера защо го правят.

# 663
OnDine,в последствие се досетих,че сигурно е немския,но намалението не видях Smile сигурно съм го изпуснала. И аз не го разбирам това със смяната на формулите и спирането на бестселъри. Лошото е,че дори не уведомяват потребителите,че на определен продукт формулата е променена.

# 664
  • Street of Dreams
Цената винаги е била 32.99 Евро.

Вчера коментирах същото с една продавачка в парфюмерия, потвърди същото, че все най-купуваните продукти се спират.

# 665
OnDine,извинявам се,нещо не съм разбрала. Понеже беше писала,че си се изненадала,че е била намалена в Дъглас,а Шанел почти никога не ги намалят,затова реших,че е имало някакво намаление. Явно не съм схванала правилно нещата,на мен напоследък само намаления са ми в главата 😃😃

# 666
Привет Simple Smile
Прилагам снимките, които обещах с Dior Overcurl. Спиралата е отворена около септември, ако има значение.

На един пласт, не съм си играла много, че съм болна и ме помързява Simple Smile

# 667
  • Пловдив
Изглеждат много добре - няма слепване и сплъстяване.

Аз все още се колебая коя да взема - Overcurl или Pump 'N' Volume HD. Поръчах травел размер на Urban Decay Perversion и се чудя на Tarte 4-in-1. Всички спирали ми свършиха и съм в голяма дилема.

# 668
  • Street of Dreams
OnDine,извинявам се,нещо не съм разбрала. Понеже беше писала,че си се изненадала,че е била намалена в Дъглас,а Шанел почти никога не ги намалят,затова реших,че е имало някакво намаление. Явно не съм схванала правилно нещата,на мен напоследък само намаления са ми в главата 😃😃

Да де, намаление има - сега е 25 Евро в същия сайт, където винаги е била 33. Simple Smile

# 669
OnDine, ясно, сега разбрах Smiley Извинявам се за бавното загряване. И сега идва голямото чудене дали да я поръчам. Неотворени в момента имам пълноразмерни: Volume a porter, Hypnose, Monsieur big, Superhero на It cosmetics.. май са това Smiley минита : Too faced Damn girl, Hypnose, Volume a porter, Doll eyes, Hypnose drama, YSL Volume Effet Faux Cils, Milk Kush и гаранция изпускам някое мини Sweat Smile
Та въпросът е трябва ли ми Шанел? :thinkig:

# 670
Пацолина, като гледам ти е кеф да ги колекционираш (малко или много така ми изглежда), така че защо да не ти трябва, тъкмо ще съберем още едно мнение. Аз напоследък само от Парфимо поръчвам и спирали, и друга козметика. Цените са доооста добри.

# 671
Някой да си е извивал миглите с топла извивачка от тези с батериите. Някой от форума, най-вероятно от друга тема беше похвалил една такава, в нотино я има, а и днес имат безплатна доставка и така ме сърбят ръцете да я поръчам.
https://www.notino.bg/ardell/heated-eyelash-curler-masha-za-izvivane-na-migli/

# 672
  • София
...Аз все още се колебая коя да взема - Overcurl или Pump 'N' Volume HD. ...

На мен ми харесват много и двете спирали. Предпочитам Pump 'N' Volume, но която и да решиш да вземеш, все е добър избор според мен.

# 673
  • Street of Dreams
OnDine, ясно, сега разбрах Smiley Извинявам се за бавното загряване. И сега идва голямото чудене дали да я поръчам. Неотворени в момента имам пълноразмерни: Volume a porter, Hypnose, Monsieur big, Superhero на It cosmetics.. май са това Smiley минита : Too faced Damn girl, Hypnose, Volume a porter, Doll eyes, Hypnose drama, YSL Volume Effet Faux Cils, Milk Kush и гаранция изпускам някое мини Sweat Smile
Та въпросът е трябва ли ми Шанел? :thinkig:

Ще ти кажа като я изпробвам.

# 674
И аз си взех днес Overcurl на Dior по препоръка на консултантката в бюти зоун. Имаше красиви мигли, та реших да и се доверя. Две години нон-стоп ползвам моят holy grail - YSL The Curler. Последната обаче нещо и има, консистенцията е странна и се рони, никога не ми се е случвало, нова е, не е изсъхнала... пък и малко разнообразие. При мен YSL седи точно, като при Lollaa Overcurl-a. Такъв естествен ефект обичам по принцип.

Общи условия

Активация на акаунт