Парфюмни размисли и страсти - 226

• 70 192
  • 727
  •   1
Отговори
# 690
Ani_d Pure Musc на Narciso го има със сигурност в БЗ и Дъглас. Коментиран е в темата доста , пробвай да потърсиш с търсачката. Аз лично го усещам точно така както го описаха Sisly и Kovatcheva.При мен е много траен и силен, с две пръскания го усещам поне 10 часа и влачи шлейф. Въпрос на кожа е явно.Даже сега в големите жеги не  съм го носила,  защото мисля че ще идва прекалено силен. Но пък знам ли,трябва да го пробвам как ще се държи.

Последна редакция: вт, 25 юни 2019, 17:56 от BoMarina

# 691
Класическия Alien за мен е доста зимен, лятото ползвам само лятната версия .

# 692
  • София
Класическия Alien за мен е доста зимен, лятото ползвам само лятната версия .
Благодаря за отговора 🙂

# 693
  • Sofia
Чакам ги с нетърпение Готиетата, страшен фен съм на серията. Почти съм сигурна, че ще купя дамския.

Не ги чакай, Дъглас са доста бързи и са ги заредили... Grinning и се водят ЕДТ, това не го очаквах... Grinning

Има и нов Пако Рабан, който ми вади очите с хубави нотки.... - Paco Rabanne Lady Million EMPIRE -
Скрит текст:
ВРЪХНИ НОТКИ:ПОРТОКАЛ,ПОРТОКАЛОВ ЦВЯТ
СРЕДНИ НОТКИ:МАГНОЛИЯ,ЛУННО ЦВЕТЕ
БАЗОВИ НОТКИ:ПАЧУЛИ,КОНЯК,СЛИВА

И още нещо интересно....ST DUPONT COLLECTION PURE BLOOM -
Направо ме застреляха в сърцето Дъглас...Grin

Последна редакция: вт, 25 юни 2019, 14:17 от sunattraction

# 694
  • Бургас
Сънче,благодаря,идваш все с хубави новини.Bowtie Наистина ги има новите на Готие сега видях в сайта им, големи са бързаци,ако някой ги пробва да се отчете моля.Аз днес и утре няма да мога,а изгарям вътрешно.Sunglasses

# 695
  • Sofia
Моля, моля, на вашите услуги...Grin
Хубави за очите и сърцата, Кристалче....лоши за портфейлите както винаги...Satisfied
Дано има някой късметлия, който ги е пробвал и мине да се разпише...Simple Smile))

# 696
Този Дюпон звучи много интересно, но в Дъглас са написали слива, а във фрагрантика - вишна. Значи трябва някой да пробва и да каже Grinning

# 697
  • Бургас/Пз
Благодаря за насоките за Нарцисо Муск Пюър. Още днес ще го тествам  Mr. Green

# 698
  • СОФИЯ
Останали са ми малко капчици от една лятна любов,/ Diptyque Oyedo By Diptyque for Women / въпреки, че не е много траен на моята кожа и реших да поръчам от Нотино /от там го купих миналата година/, но уви....няма го вече.
Питането ми е  дали има физически магазин в София, който го предлага и ако не, бихте ли ми дали едно рамо за Амазон. Защо цените са различни? Влиза ли в тях транспорт и ако не, каква е цената до София. Не говоря английски и нищо не разбрах.
https://www.amazon.com/gp/offer-listing/B00HQP2APA/ref=dp_olp_ne … amp;condition=new

# 699
Знаеш ли, Пюр Муск мирише на току що изкъпана жена с топла кожа, обвита с бял сатенен плат, с който избърсва капките вода.

# 700
  • Бургас/Пз
Знаеш ли, Пюр Муск мирише на току що изкъпана жена с топла кожа, обвита с бял сатенен плат, с който избърсва капките вода.
Денси, страхотно описание... някога като си купих Есенс за първи път точно го оприличавах на току що изкъпано със сапун, не знам защо, но точно сапун ми изникваше в главата .... Обаче сега с топлата кожа и сатена направо ме спечели. Съвпадение някакво, че днес си купих сатенена рокля  Flutter Blush

# 701
Най-хубавото Нарцисо за мен е Пюр муск!  Една консултантка ме напръска здраво, сигурно 8-10 пръскания бяха в облак, усещах го часове наред, а на жилетката и след 3 дни стоеше. Отливка имам сега, но задължително ще го купя като свърши.

# 702
  • Germany
ani_d, убедена съм, че ще ти хареса Pure Musk NR, кръстоска между Essence и For Her е, и за мен е от най-добрите парфюми на марката, да не кажа най-добрият. Учудена съм, че още не си го купила дори Hug Аз също си го нося моя редовно, но сега в жегите ми идва една идея по-топъл, а аз харесвам по-влажното му излъчване сякаш. Всесезонен и вървящ на всичко аромат е, много, много любим.

Като заговорихме за Нарцисо, много съм доволна, че предлагат вече парфюмите си в нов размер - 20 мл, при това в прозрачни бутилки. Изглеждат така:
Скрит текст:
Скрит текст:

На мен лично 20 мл. ми е идеалният вариант за разносване и покупка, както и за подарък. Видях само на дамските парфюми обаче 20-ци, мъжките нямаха такива варианти, но мъжете по принцип са максималисти и по-малко от 100-ци не признават Joy, та сигурно затова няма малък вариант.

Deetron, благодаря за описанието на кедъра на Лагерфелд, звучи страхотно. А пробва ли орхидеята на същата серия? Тук още не са заредени, а ми е ужасно любопитно, как са се справили с нея.

shushi7777, Диптик не се предлага, доколкото знам, във физически магазин в София. Обаче ако ти се разхожда до салон Олфактив на Раковска, може да пробваш новият https://www.fragrantica.com/perfume/Byredo/Sundazed-54747.html, много близък до него аромат, една идея по-сладък и топъл за мен, но почти идентичен. Цените им са еднакви, а ми се струва, че Байредото е по-траен. Пробвай и ще прецениш.

# 703
  • София
Чакам ги с нетърпение Готиетата, страшен фен съм на серията. Почти съм сигурна, че ще купя дамския.

Не ги чакай, Дъглас са доста бързи и са ги заредили... Grinning и се водят ЕДТ, това не го очаквах... Grinning

Това се казва приятна изненада. Blush

# 704
  • СОФИЯ
shushi7777, Диптик не се предлага, доколкото знам, във физически магазин в София. Обаче ако ти се разхожда до салон Олфактив на Раковска, може да пробваш новият https://www.fragrantica.com/perfume/Byredo/Sundazed-54747.html, много близък до него аромат, една идея по-сладък и топъл за мен, но почти идентичен. Цените им са еднакви, а ми се струва, че Байредото е по-траен. Пробвай и ще прецениш.

Благодаря от сърце! На всяка цена ще отида!

Общи условия

Активация на акаунт