GoT 38 ПОСЛЕДЕН СЕЗОН - Дракарис! /13.05-19.05/

• 66 239
  • 2 540
  •   1
Отговори
# 2 010
Много го плюете този Джон! Но той все пак отстоява своя си позиция и не се подава на манипулациите нито на сестра си, нито на жена си/леля си. Обещал е да помогне на Денерис - застана до нея. Държи на семейството си - каза им тайната си.
Санса се опитва да е като Кутрето, иска й се. Иска тя да определи кой да седне на ЖТ и ако е брат й, по-лесно ще го манипулира.

# 2 011
6 годишен? А секс сцените превърташе ли му ги?
Моята щерка е на 5 и половина. Само 3та серия от 8ми сезон й разреших да гледа. Но то повече беше беседа от колкото гледане. 1826949584 въпроса ми зададе, обясняваше ми кой кой е, как се казва и т.н.
Обожава песента за Jenny. Рисува и бродниците 😆 
Непрекъснато пита кога ще дават повторката на серията, че и тя да я гледа.

# 2 012
Моята дъщеря е на 10. Предните сезони не й давах да ги гледа, точно заради секс сцените и тези с мъченията например. С ходещите мъртъвци нямаме проблеми, защото с баща й обичаме фентъзи горкото от малко се е нагледало на вампири, върколаци, зомбита и т.н. Smiley Този сезон няма забрана за гледане, но обикновено докато ние гледаме, тя играе на компютъра и от време на време хвърля по някое око

Поздрав: https://www.youtube.com/watch?v=CpTZ-tC81yA&feature=youtu.be … NbmvcdzqeNp3JdF0E

# 2 013
Кутрето беше хитро и подмолно, щеше да прави мили очи на Дани и после да и забие нож в гърба.

От моя гледна точка точно това направи Санса, казвайки на Тирион за произхода на Джон. Наясно е, че ще стане конфликт между двамата Таргериън, дори и да решат да играят заедно. Достатъчно ясно даде на Денерис да разбере, че не я харесва, надявайки се, че след като открито е заявила неприязънта си към нея, никой няма да реши, че е способна и на задкулисни маневри. Така, де - откритата опозиция не е опасна.
Лично мнение - на Санса не и пука за Севера като цяло. Иска да е лейди на ЗХ, за да се има за човек в собствените си очи. Ще прегази всеки, за когото смята, че ще и дръпне одеялцето.
От моята гледна точка, ако Санса си беше мълчала нищо нямаше да се промени.
Варис пак щеше да крои планове против Дана, но вместо Джон, щеше да си хареса Гендри за претендент.
Тирион пак същите щеше да ги свърши. Де факто той си вярваше в Дани и не я е предавал.
Според мен и пука за семейството и. И за Севера и за хората. Показвала е състрадание и съпричастие през годините. Ако искаше да заграби властта, да я бяхме видели поне да се пробва.

# 2 014
  • Варна
Все се опитва да го действа тоя Джон. Ми не си му майка бе, моме, остави го човека да се оправя сам. Нали той ще бере гайлето после. На мен това не ми харесва.

За лейди на ЗХ е идеална, там си е на мястото. Що се бърка в по-голямата политика, не разбирам, след като яко се опари в Чертога.

# 2 015
Не е само той да бере гейлето, а бая хора Simple Smile Това е разликата
Не е само лична работа, ами и на останалите

# 2 016
Кутрето беше хитро и подмолно, щеше да прави мили очи на Дани и после да и забие нож в гърба.

От моя гледна точка точно това направи Санса, казвайки на Тирион за произхода на Джон. Наясно е, че ще стане конфликт между двамата Таргериън, дори и да решат да играят заедно. Достатъчно ясно даде на Денерис да разбере, че не я харесва, надявайки се, че след като открито е заявила неприязънта си към нея, никой няма да реши, че е способна и на задкулисни маневри. Така, де - откритата опозиция не е опасна.
Лично мнение - на Санса не и пука за Севера като цяло. Иска да е лейди на ЗХ, за да се има за човек в собствените си очи. Ще прегази всеки, за когото смята, че ще и дръпне одеялцето.
От моята гледна точка, ако Санса си беше мълчала нищо нямаше да се промени.
Варис пак щеше да крои планове против Дана, но вместо Джон, щеше да си хареса Гендри за претендент.
Тирион пак същите щеше да ги свърши. Де факто той си вярваше в Дани и не я е предавал.
Според мен и пука за семейството и. И за Севера и за хората. Показвала е състрадание и съпричастие през годините. Ако искаше да заграби властта, да я бяхме видели поне да се пробва.
Бе повече на ученичка на Рамзи ми прилича, отколкото на Белиш.

# 2 017
То да беше само той. Цял Вестерос е в кюпа.

# 2 018
  • Варна
Добре, да кажем, че и други ще берат гайлето. Пак не е оправдание да се бърка, където не й е работа. Защо си мисли, че тя пък е права?

# 2 019
А защо не?
Защо Дана се мисли за права?
Защо Церсей се мисли за права?
Всеки си има някакви причини.

Последна редакция: пт, 17 май 2019, 10:16 от EsmeWeatherwax

# 2 020
  • На топло в неговото сърце.
Bradley Cooper страхотен коментар!

# 2 021

Не мисля, чв Санса търси конфликт, а търси стабилност и независимост. Джон не я послуша, въпреки предупрежденията и тя намери начин да действа. С този си ход може да спечели брат крал и стабилен и защитен Север.

Напротив, конфликт беше идеята й. И ще получи независимост, но на каква цена? Какво означава не я послушал, имаше ли вариант да не тръгне с войските след Денерис. След като Дани доведе войските си и направи всичко по силите си да победят ББ. Ами нали и Церсей е враг на Санса, или не е. Да не говорим, че той започна да се усеща какво става с Дани, не защото някой му е казал, той имА преки впечатления от самата Дани и знае, че може да е опасна ако й се противопоставят, къде ще скрие тогава сестра си?
Беше абсолютно прав да каже на сестрите си кой е, тук става въпрос и за честта на семейството им, за баща им Нед Старк и майка им Кат, никога не е имало в семейството им копеле. Ако и за това слушкаше леля Дани, дали повече щеше да ни хареса поведението му

# 2 022
  • Варна
Чудя се кое е по-важно за Санса - независимостта на Севера или живота на брат й. Честно казано, не знам кое би избрала, ако бъде поставена пред подобна дилема.

# 2 023
Джон не го знам от какво се води. От любов? От страх? Все му е тази и е минал в режим верен войник на леля?
Ще разберем ли в понеделник? Дано, да.
Давос почти го няма. Щеше да е хубаво да имаме сцена с него и Джон на 4 очи.

# 2 024
  • Варна
Джон май се води от инерцията засега.

Общи условия

Активация на акаунт