GoT 38 ПОСЛЕДЕН СЕЗОН - Дракарис! /13.05-19.05/

• 65 484
  • 2 540
  •   1
Отговори
# 120
  • Чужбина
Промото ме хвърли в пълен и тотален шок.

Какво беше това чудо?

# 121
  • София
хах тази анкета в момента стои адски нелепо  Sick

слава богу, че така и не я харесах и в книгите и в сериала. ако това се беше случило с Аря нямаше да се покажа със седмици. Ей това сценария е страшна работа... Wink

# 122

Какво беше това чудо?
то нищо не показва това промо.

# 123
  • София

Какво беше това чудо?

Скрит текст:
Ами какво, приветстват новата си кралица.
все едно Хитлер се появява за реч братче?!  Shocked ooooh!
разни диваци и евнуси. изроди. нищо не остана от армиите на Вестерос. Отврат.
само дано да не свършва така, защото ще им се изредят милиони бесни фенове на двамата ИДИОТИ.  :bad-words

Джон е крайно време да свърши нещо полезно и да убие дракона. Като Тарг и то не кой да е, може и да мине номера. А за лудата има кой да се погрижи. Жалко, че няма да може да вземе лицето на Варис...
Обаче ме е страх много, че като нищо могат да я остават да управлява и така ще съсипят тотално цялата история.  Shocked Моля се да имат капчица разум...

# 124
Diavolo, хубаво си го написал, най-много ми хареса частта за Тирион.

Скрит текст:
Глупак, пълен глупак. Не че е подкрепил "една луда", а за това, че самият той я докара до лудост. Както видяхме Чертогът падна за няма и ден. Защо беше необходимо да е по този начин? Когато Дани пристигна нямаха ЗД, нямаха толкова балисти, Дани беше с акъла си и изобщо нямаше да се стигне до това масово клане. Благодарение на глупака обаче хукнаха да търсят плашило за Церсей отвъд Вала и знаем какво последва. Най ме е яд, че се очертава, че не само няма да има възмездие за глупостта на Тирион, ами май ще участва и в бъдещото управление, както е тръгнало. Дани ще си плати цената за грешките, а той не. При положение, че той я завлече. Е това мислят феновете на Дани, нали се чудеше Wink

# 125
  • Чужбина

Какво беше това чудо?

Скрит текст:
Ами какво, приветстват новата си кралица.
все едно Хитлер се появява за реч братче?!  Shocked ooooh!
разни диваци и евнуси. изроди. нищо не остана от армиите на Вестерос. Отврат.
само дано да не свършва така, защото ще им се изредят милиони бесни фенове на двамата ИДИОТИ.  :bad-words

Джон е крайно време да свърши нещо полезно и да убие дракона. Като Тарг и то не кой да е, може и да мине номера. А за лудата има кой да се погрижи. Жалко, че няма да може да вземе лицето на Варис...
Обаче ме е страх много, че като нищо могат да я остават да управлява и така ще съсипят тотално цялата история.  Shocked Моля се да имат капчица разум...

Дяволо Hug

Скрит текст:
Точно Хитлер. И той е започнал като идеалист. И Мао така.

Но диваците и евнусите са order followers. Безусловните изпълнители.

А най-гадно ми е, че и Джон го направиха такъв. Кога успяха да стане такъв кретен.

Аря е най-умна от всички.

Тирион:
Скрит текст:
Как можа да предаде Варис? Да, вярно е, че Варис го предаде по време на процеса за убийството на Джофри.
Но това предателство ... ужасно, ужасно ... чавка му изпи мозъка на Тирион.

Последна редакция: пн, 13 май 2019, 06:22 от Eleonora_27

# 126
  • Разпиляна във въображението
Чудя се
Скрит текст:
накрая Дани дали напълно ще осъзнае какво е направила? Че изби толкова много народ? Че прилича на баща си и заслужава да умре? Мисля, че предателството на Джон, на Тирион, на Варис, а после и отхвърлянето й от Джон, преляха чашата.

# 127
А, стига ве. +10 гласа за Денерис  Shocked
Да беше анкета у щатско е ясно ама все си мислех, че у нас има повече Сана фенове.

Аниш, признай си колко ника регна за глас? Grinning  Crazy
Не съм гласувала. Рядко гласувам в анкети. Относно можествената регистрация, ходи реви на модератор да проверява.

# 128
  • Чужбина
А, стига ве. +10 гласа за Денерис  Shocked
Да беше анкета у щатско е ясно ама все си мислех, че у нас има повече Сана фенове.

Аниш, признай си колко ника регна за глас? Grinning  Crazy
Не съм гласувала. Рядко гласувам в анкети. Относно можествената регистрация, ходи реви на модератор да проверява.

Аниш, това бе шега.

Моля те, пиши какво мислиш за епизода.

Чудя се
Скрит текст:
накрая Дани дали напълно ще осъзнае какво е направила? Че изби толкова много народ? Че прилича на баща си и заслужава да умре? Мисля, че предателството на Джон, на Тирион, на Варис, а после и отхвърлянето й от Джон, преляха чашата.

Скрит текст:
Предателството е ужасно нещо. Хората го понасят по-тежко от трагедиите. Бях писала преди в темата за Ада на Данте.

Много тежко се преживява, но какво точно ще направиш е въпрос на избор. Не всеки тръгва да трепе народ, когато го предадат. А всеки от нас е бил предаван някога в живота си. Знаем, че горчи.

# 129
  • София
Аниш, ъъъъх, ами аз таковата си се бъзиках, като на игра на думи, понеже си знаем настроенията. Мисля, че бе ясно за всички...  Shocked
С оглед на това което се наложи да гледаме в този епизод ти 'прощавам'  Wink Peace

# 130
Запис.
Сънувах Аря и Санса с отрязани глави.
Айде да видим ще фърчат ли глави и чии ще бъдат.
А Бран седна на ЖТ. Ама дойде един с камената болест на Джора, ама телефона ме събуди.
 Joy
Оф, побърках се с тоя сериал.

# 131
  • Вестерос
Яснооо, значи и спойлерите за финала ще са верни. Амиии какво да се каже- идиоти са двамата тъпаци! провалиха историята.

# 132
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
И до тук бяхме със симпатиите към Денерис,освободителката от окови,проповядващата мир и любов...bullshit.Сринаха я до земята и най-важното,нейните хора видяха истинските й цветове.

# 133
  • Чужбина
Много ми е трудно сега това нещо да го напиша, защото Варис ми е любим персонаж от началото, но:

Скрит текст:
Варис и Тирион имат много голяма вина, защото толкова много време подкрепяха един откровен дизастер.

Сляп да си, трябваше да видиш ужаса, който предстои, още в Мийрийн.

Варис и Тирион - двамата най-големи уж интелектуалци ... Кутрето нямаше да се върже на тия приказки за строене на нов свят. По дяволите!

# 134
  • София
Тиф,
аз сега чак отварям спойлерите и наистина не малко неща са верни. Но не всички. 50 на 50, но гледай сега, то от толкова много спойлери все някой ще познае нещо.
Аз съм много горд със себе си, че с някакъв нечовешки късмет, но все се измъквам сух от водата и успявам да се предпазя. Simple Smile

грях, не грях, но ще попитам за един спойлер само ако знаеш за финала, никога повече няма да питам това си ми е сефте
Скрит текст:
Аря ще оцелее ли?  Confused Sick

Общи условия

Активация на акаунт