GoT 38 ПОСЛЕДЕН СЕЗОН - Дракарис! /13.05-19.05/

• 66 248
  • 2 540
  •   1
Отговори
# 1 980
  • Бургас
Защо мислите, че Санса е коварна? Защо Кутре в рокля? Какво пропускам?

Не е нужно нещо да пропускаш. Просто имаме различни гледни точки Simple Smile
Аз не вярвам, че тя каза на Тирион, защото смята, че Джон е по - добър Simple Smile тя никога не е смятала Джон за равен на нея. Джон се уби да и се моли да му вярва, ама не би.  Каза го защото знаеше как да използва информацията, която има (тип Кутре). И с този си ход изложи живота на Джон на риск. Ако трябва да сме точни, тя знае, че Джон не иска трона и държеше да запазят в тайна истината за него. Само той може да разкрива това. За какъв дявол и беше да пуска нишана? От любов и честолюбие? Не.

# 1 981
  • Вестерос
6 годишен? А секс сцените превърташе ли му ги?

# 1 982
А ако не беше казала тайната, щеше да се говори- ето, не го зачита, не каза тайната, не го счита за достоен да й е брат или крал Joy

# 1 983
Точно, защото го приема за равен го подкрепяше безусловно, дори когато не е съгласна с него. Естествено, че го мисли за по - добър, затова каза и на Тирион. Живота на Джон вече си беше в опастност, та той отива на война и Дана знаеше кой е.

# 1 984
  • Бургас
Точно, защото го приема за равен го подкрепяше безусловно, дори когато не е съгласна с него. Естествено, че го мисли за по - добър, затова каза и на Тирион. Живота на Джон вече си беше в опастност, та той отива на война и Дана знаеше кой е.
Аз виждам тъкмо обратното Simple Smile Когато обичаш брат си и му вярваш и той ти каже да си траеш, си траеш. Траеш си защото ти е брат. Траеш си защото го обичаш и му вярваш, че може сам да избере какво иска. Не взимаш решения за живота му, защото смяташ, че очевидно той няма достатъчно мозък, за да реши сам.
Санса няма право да “моделира” желанията и настоящето на Джон. Пък ако искате да смятате, че е и от любов. Когато брат ти каже “Пази тайната ми и ме подкрепи” правиш това. Аря го може. Санса не. Аря си вижда Джон като брат от как се помни. Разлика небесна.
Денерис знаеше защото Джон и каза. Той е преценил казал и е.

Последна редакция: пт, 17 май 2019, 08:39 от MeMyselfI

# 1 985
  • На топло в неговото сърце.
6 годишен? А секс сцените превърташе ли му ги?
Да ,разбира се!Абе като сам вкъщи с ръце на очите Joy

# 1 986
Аз виждам тъкмо обратното Simple Smile Когато обичаш брат си и му вярваш и той ти каже да си траеш, си траеш. Траеш си защото ти е брат. Траеш си защото го обичаш и му вярваш, че може сам да избере какво иска. Не взимаш решения за живота му, защото смяташ, че очевидно той няма достатъчно мозък, за да реши сам.
Денерис знаеше защото Джон и каза. Той е преценил казал и е.

Така е, но когато алтернативата е Дана и всичките 7 кралства са в играта, не си траеш. Джон никой не може да го накара да стане крал, ако не иска, но все пак е опция.

# 1 987
Това да не е детска градина. Джон й каза, тайната я знаят вече сума ти хора, убедена е, че лелчето е лудо, а и както се каза неведнъж- да се извади информацията наяве, публично да каже, че абдикира и воала. Problem solved. Санса не е лошата в случая, напротив.

# 1 988
  • Бургас
Т.е Санса залага чрез обичния си брат, на когото вярва, защото Данка не я кефи! Кутре в пола Simple Smile му казвам на това.
Разглеждам ситуация Санса - Джон.
Хепи, Джон ли е лошия, че така нежно го ползват Simple Smile не той просто е твърде доверчив.

Аря е сестра, която обича Джон и го зачита за равен.

# 1 989
Санса и Варис са единствените, които успяха да видят каква е Дана наистина. Трябваше да се действа по някакъв начин.

# 1 990
  • Варна
Аз ви постнах в миналата тема снимки как Санса директно си му заяви на Джон да я слуша. Ама той се опъна. Ми ето ти я ситуацията в една дума - манипулаторка.

Дъщерята след три дни навършва 7 години. Би го гледала с интерес и бих й позволила, ако пожелае. Тя от малка е перде, щом гледа заедно с мен някои серии на Живите мъртви и това не я шокира, нито й оказа влияние, значи не виждам проблем и с този филм. Предполагам, че идната година ще го изгледаме целия двете.

# 1 991
  • Бургас
Опасявам се, че приписвате на Санса прекалено остър ум. Тя не видя истинската Денерис, така като Варис. Тя не хареса идеята, че ако Денерис седне на трона, то пак няма да има независим Север. Това е всичко.
Остава и неоспоримия факт, че независим Север и при Церсей нямаше да има.
Та ми е много чудно каква и е била стратегията за бъдещето без да знае за Джон.

# 1 992
  • Варна
Санса и Варис са единствените, които успяха да видят каква е Дана наистина. Трябваше да се действа по някакъв начин.

И реално какво спечелиха? Варис се прости с живота, Санса тепърва ще видим дали нещо ще спечели или ще загуби. За мен лично, рискува да загуби брат в лицето на Джон, защото нищо чудно той да се отвърне от нея като разбере какви ги е свършила.

# 1 993
Санса, в сравнение с Джон и Денерис- ми предпочитам я
Джон, you do nothing, Jon Snow Joy си има нужда не от побутване, ми от шамар зад врата и пак няма да пророни дума или да свърши нещо полезно.
Денерис- при нея обратното- прави и говори прекалено много, ту едно, ту друго, лашка се от Аз съм кралицата до Ще строша колелото. От Майка до Дракарис за секунди. Опита да я подпита деликатно, онази се дръпна. Сто пъти заплаши Санса и Севера...миииии....да припада от обич и респект към нея ли? И да си трае? От какъв зор. Санса поне натрупа личен опит с всички психопати в сериала, явно ги различава на мига. Няма какво да чака. Атаката е най-добрата защита. Може би  трябваше публично да обяви новината, но нямаше как. И все пак каза на Ръката на Денерис, не на неин враг. Можеше да остане тайна...
А Сам дали си мълчи Wink Не знаем. Едва ли. Аз също мисля, че намрази Денерис и ще копае срещу нея. На северняците и без това само повод им трябва Wink

# 1 994
  • Бургас
Джон няма да се отвърне от Санса. Той е предан на семейството.
Т.е да считам ли, че не е нужно да аргументирам виждането си, че Санса си е Кутре в пола. Не твърдя, че е лоша.
Факт е, че я искам мъртва до учителя си или далеч от трона, но това не е защото умирам от любов по Денерис. И двете не бива да се задържат покрай Четорга. Но смесица от Санса и Денерис би била добра кралица.

Общи условия

Активация на акаунт