Азиатска козметика и грим 10

• 43 832
  • 745
  •   1
Отговори
# 555
Пристигна ми новата слънцезащита на Пурито. На първо размазване на ръката - лека е, но мирише много силно на нещо, което напомня арсен... След няколко дни разносване ще дам повече информация, в края на седмицата ще тествам дори и на плаж. С нея дойде и стика на JMS, пробвах на лицето върху грим, не ми размаза грима, но все още не го разбирам много този продукт, трябва да го разуча. На ръката се държи перфектно, попи веднагически, нямам мазен филм, така че остава на бюрото за подновяваве на слънцезащитата на тялото през деня, пък за лицето ще видим...

# 556
  • София
Здравейте, колко дълго може да се проточи разглеждането на документи за освобождаване от митница, ако съм ги подала през БГ пощи? Предният път стана за един ден а сега вече минава 3ти ден...

# 557
Emy, PETITFEE са по-плътни,JAYJUN са по-тънички. При мен и двата варианта бяха с много есенция , дават добра хидратация и свалят подпухването.  Харесвам много и двата вида и не мога да кажа, че агавето ми изсъхват бързо, но аз рядко ползвам самостоятелно за повече от 20минути.
В уишлиста за по-натам са ми да пробвам пачовете на Medi-peel и CU Skin.

BEL@, не съм ниждала в БГ, поръчвала съм капсули-основа шийт-маски от Yesstyle и от ebay, но съм виждала по всички сайтове.

Jozepha, има супер ефективен разтвор за гъбички. Не е корейски. Ако искаш ми пиши на лични да не спамим в темата Simple Smile

Cookiez , за съжаление с новия софтуеър доста се бавят. Последно на мен ми бавиха освобождаването над месец. Зависи за коя митница става въпрос, но мисля че в момента става за около седмица.

# 558
  • София
За тази на Веслец в София става дума. Притеснявам се да не я освободят точно като съм на почивка, че май някакви такси има ако не я вземеш след определен ден. Иначе ми казаха, че документите са изпратени за обработка.Благодаря, сега поне знам, че сроковете са разтегливи🤨

Emy, PETITFEE са по-плътни,JAYJUN са по-тънички. При мен и двата варианта бяха с много есенция , дават добра хидратация и свалят подпухването.  Харесвам много и двата вида и не мога да кажа, че агавето ми изсъхват бързо, но аз рядко ползвам самостоятелно за повече от 20минути.
В уишлиста за по-натам са ми да пробвам пачовете на Medi-peel и CU Skin.

BEL@, не съм ниждала в БГ, поръчвала съм капсули-основа шийт-маски от Yesstyle и от ebay, но съм виждала по всички сайтове.

Jozepha, има супер ефективен разтвор за гъбички. Не е корейски. Ако искаш ми пиши на лични да не спамим в темата Simple Smile

Cookiez , за съжаление с новия софтуеър доста се бавят. Последно на мен ми бавиха освобождаването над месец. Зависи за коя митница става въпрос, но мисля че в момента става за около седмица.

# 559

Ако може споделете тук  Grinning има и други които си интересуват.

# 560
  • София
Момичета, кои са успокояващите  шийт маски от които сте най-доволни при раздразнения и зачервявания на кожата?

# 561
  • Русе
Не знам за шийт маски,но съм много доволна от Isntree Real Rose calming mask
https://www.yesstyle.com/en/isntree-real-rose-calming-mask-100ml … ml/pid.1067993344

Успокоява,хидратира и редуцира зачервявания и раздразнения.Държа в хладилника и особено след плаж е супер!
Консистенция като пюре,свеж аромат на рози.Премахва се лесно с вода,кожата е като кадифе.

# 562
Зависи от раздразненията. Ако зачатъци на пъпки/ възпаления Mediheal tea tree, Benton redness/ snail bee, leaders AC. Aко е просто зачервяване и има повишена чувствителност аз наблягам на всичко във вариант soothing и такова с алое/ керамиди/ мадеканол. Например Вenton aloe, моите любими belborn за бързо възстановяване ( поредния спрян от производство супер продукт...)

В yesstyle има нов код за 10% за поръчка от над $ 35. Може да се използва многократно и се комбинира с персонален код за допълнителни 2%

Don't forget to check out with code BTS2019 to get ^Extra 10% OFF your US$ 35 order

# 563
И преди съм писала за молив за вежди на Тони моли страшно ми харесва, не изчезва през целия ден...но свършва и реших а взема нов. За съжаление новия е ужасен, твърд като пластмаса е писеца, по-светъл от посочения цвят/ взех естествено цвета, който си ползвам/ не може да се използва никъде, на устни абсурд да се ползва, защото е супер твърд и не пише..така че за съжаление го изхвърлям и вчера поръчах друг на THE FACE SHOP Designing Eyebrow Pencil дано е сполучлив.
Скрит текст:
Скрит текст:

# 564
  • София
Зависи от раздразненията. Ако зачатъци на пъпки/ възпаления Mediheal tea tree, Benton redness/ snail bee, leaders AC. Aко е просто зачервяване и има повишена чувствителност аз наблягам на всичко във вариант soothing и такова с алое/ керамиди/ мадеканол. Например Вenton aloe, моите любими belborn за бързо възстановяване ( поредния спрян от производство супер продукт...)

В yesstyle има нов код за 10% за поръчка от над $ 35. Може да се използва многократно и се комбинира с персонален код за допълнителни 2%

Don't forget to check out with code BTS2019 to get ^Extra 10% OFF your US$ 35 order

Благодаря, Виола!
Искам да ги ползвам след интервенции в козметичен салон, при които се появяват леки раздразнения. За съжаление на мен алоето хич не ми действа добре на кожата .... Ще търся нещо с центела ....

# 565
Да споделя мнение за:
Purito Centella Green Level Safe Sun SPF50+ - на мен ми допада и като консистенция и като държание. Не омазнява и не утежнява, също ката се слива добре с кожата.
Rovectin Skin Essencials Activating Treatment Lotion - ако се ползва самостоятелно, изсушава леко кожата. Един път го тествах така и не ми допадна, но ако под и над него има нещо друго, хидратира добре и избистря тена. Под него слагам от останалите ми мостри на Sulwhasoo First Care Activating Serum Ex, а върху него редувам Хада, имам един останал крем на Tosowoong /който между другото не ми харесва/.
Очаквам да ми пристигнат:
Medi-Peel 5 Growth Factors Bor-Tox Peptide Ampoule
Medi Flower Collagen Wrinkle eye cream
Medi Flower Collagen wrinkle cream
A'Pieu Good night Water sleeping mask
Pyunkang Yul Essence toner

Ако имате впечатления за някой от горните продукти, ще се радвам да прочета.

# 566
  • София
Не знам за шийт маски,но съм много доволна от Isntree Real Rose calming mask
https://www.yesstyle.com/en/isntree-real-rose-calming-mask-100ml … ml/pid.1067993344

Успокоява,хидратира и редуцира зачервявания и раздразнения.Държа в хладилника и особено след плаж е супер!
Консистенция като пюре,свеж аромат на рози.Премахва се лесно с вода,кожата е като кадифе.

Поръчах я, от Jolse - на 12,99 е в момента в time deal, както и Heimish All Clean Balm 120ml, който си няма измивно .....

Pyunkang Yul Essence toner - имах го като мини вариант, нито добро, нито лошо мога да кажа за него .... всъщност за нито един тонер /не съм ползвала много..../ не мога да кажа,  че има уау ефект, то може би и не се очаква това от тонер... но задължително ползвам в рутината си /защото така трябва Yum/

Последна редакция: вт, 16 юли 2019, 14:20 от emy_emy

# 567
Ох, да не видя нещо... поръчах и аз маската с роза. Grin  А бях толкова стриктна със седмици без поръчки и днес четири една след друга Stuck Out Tongue Winking Eye Ама поне все хубави неща.

На мен PKY продължава да ми е един от най-любимите тоници и като цяло тониците са ми незаменима стъпка  в грижата. Пробвах по принуда на няколко пъти със и без  и разликата е огромна от към хидратация. Определено ако трябва да избирам абсолютен минимум от продукти за структуриране на качествена грижа, подходяща за всеки тип кожа ще са двете измивни, вид хидратиращ тонер спрямо нуждите и подходяща слънцезащита/нощна маска.

Последна редакция: вт, 16 юли 2019, 19:57 от Viola Tarakanova

# 568
Здравейте, момичета, идвам само да дам отзив за JMsolution - Glow Luminous Flower Light Sun Stick Не знам дали до сега някой е говорил за него, но съм с много добри първоначални впечатления. Стои с леко матов ефект, не омазнява, няма лъщене, съответно няма и бели следи, защото е розов и мирише на туко-що цъфнала роза Simple Smile не съм го пробвала все още на силно слънце, така че не знам фактора как ще се държи.
А за Benton - Snail Bee High Content Essence , за който четох толкова много от вас и всички хваления.. ами много съм доволна.. кожата ми се промени тотално. Simple Smile

# 569
  • София
Момичета, не мога да разбера това шийт маски /без есенция/ или тампончета са?
https://www.belieef.com/tonymoly-silky-cotton-sheet.html

BEL@, аз го купих на дъщеря ми, но перления, при него има озаряване на лицето, не матов завършек. Удобен е за подновяване, когато си по цял ден навън....

Общи условия

Активация на акаунт