Азиатска козметика и грим 10

• 43 777
  • 745
  •   1
Отговори
# 690
Момичета, канселирали ли сте поръчка от Джолсе, преди да е изпратена и след колко време възстановяват сумата? Сериозно ме притеснихте с митницата и за 1 лев и 5 стотинки над 30 лева няма да ги играя тези упражнения.
Да, възстановяват сумата за 1-3 дни според зависи и после още 2-3 дена, докато от банката ти я обработят и се появи в обратно в картата.

# 691
Ясно, ако пак ми се случи, няма да ги упълномощавам вече, благодаря за съветите на всички! Сегашната пратка е над критичните 30лв, та няма да избегна стригането.
Момичета, канселирали ли сте поръчка от Джолсе, преди да е изпратена и след колко време възстановяват сумата? Сериозно ме притеснихте с митницата и за 1 лев и 5 стотинки над 30 лева няма да ги играя тези упражнения.
Не съм отменяла поръчка досега, но те са ми отменяли вече 3 пъти, когато са оплесквали нещата с наличностите. Моментално ми връщаха парите, но предполагам, че когато ти искаш да я спреш, ще отнеме повече време.
Недей да се плашиш, от това което четеш - малко си е лотария цялата работа. Минавали са ми безпрепятствено неща, които направо си плачеха за спиране. Може би имат някакви квоти за изпълняване и от време на време се престарават. В дългосрочен план нещата се балансират, ако поръчваш често. При мен кофтито е, че хем поръчвам често, хем фамилията ми е много необичайна и   постоянно им се набивам в очите.
Засега още не ми се е случвало да ми сумират две пратки от един подател по едно и също време, а съм имала доста такива (особено около мега дийла на джолсетУ). Ха дано не ми стоварят и това в бъдеще Cold Sweat

# 692
Ще караме на резерви, не е да нямаме поне за година напред.
Спазвам правилата и ще ми е крайно неприятно заради подозрение да губя време, за да влизам в обяснителен режим.

# 693
  • Sofia
Аа, zari65, не така, аз още нямам резерви за година напред, старая се да стигна до това положение бавно и славно. Grinning

# 694
  • София
Lodsi, за какво представителство си плащала, като те дефакто не са те представлявали, не е имало нужда от  обождаване на  пратката, нито от изготвяне на митнически декларации. Прибрали са си парите без да свършат никаква работа. Какво пишеше на известието от митницата?
Ами аз сега разбирам, че просто не е трябвало да попълвам Декларацията-съгласие за преставителство пред Митниците.
Ами редно е да не ми вземат такса за представителство при положение, че пратката е на стойност под 30 лв. За друг път ще знам. На известието от Митницата не пишеше нищо различно от други известия - номер на пратката, държавата, описан беше начина на освобождаване - лично или с представителство....
Аз изпратих всички документи на посочения мейл.

# 695
По-назад имаше въпроси за Green Pair на Nacific - същото ли е, не е ли; старо ли е, що ли. Имах смътен спомен, че съм чела някъде, че само опаковката и името е променено, но понеже не бях сигурна не се обадих. Та сега се натъкнах пак на обяснението какво е що е, ей го ако някой още го интересува:

И малко първи впечатления от тази слънцезащита:

Има лек и приятен аромат, като я намазах за проба на ръката, нямаше бял "пласт", но малко ми белна лицето, като пробвах там. Увлажнява, не усетих никакво изсушаване, но в комбинация с другите ми "лъщяши" продукти (есенция, ампула, крем, бб крем) + комбинираната ми кожа, определено се подсили мазния ефект, въпреки матиращата пудра отгоре. Ама и аз упорито не си олекотявам рутината през лятото. Не ползвам тежки консистенции, но отказвам да пропускам стъпки, въпреки че кожата ми го позволява.
Та това кремче остава за деколте и ръце (в моя случай).

Започнах и хей това околоочно кремче на Scinic (след като не се разбрахме с онова на Benton).
https://rover.ebay.com/rover/0/0/0?mpre=https%3A%2F%2Fwww.ebay.c … tm%2F223577142323
Приятно е, но прекалено леко и несериозно за моя вкус. По-скоро е като флуид или някаква подобна "разредена" консистенция, а аз искам нещо по-хранително и "тежко", но пак да е лесно за разнасяне.
Май скоро пак ще си полазя луксозните тестери от The history of whoo, o hui и сродните им.

# 696
  • Sofia
Момичета, добра оферта ли е пудрата на Инисфри - 1+1 за 8$? Grin

Отнесох и един  iUNIK Black Snail Restore Serum....мисля, че Виола беше писала за него някакво положително мнение.

И този мега дийл почва да ме дразни. Цяла седмица го дебна, ще го пуснат баш като съм на морето и ще трябва да разчитам само на телефон. Rage

# 697
Просто и ясно. Поне за мен е много полезно Simple Smile
Скрит текст:
Откраднато от описанието на THANK YOU FARMER Safe Sun Fluid Age 0880

# 698
А смятате ли , че  възможно директно да се направи справка в пощата дали имам нещо на митница? И каква референция се дава - в jolse не винаги имаме тракинг номер.
Често се губи пощата ми и не ми стана ясно как по друг начин може да се разбере дали нещо е на митница и как изобщо се подава сигнал да се освободи, ако нямаш бележка.

# 699
Пощите в София вече пращат смс известие, уж. Аз живея в село и си ме познават и ми казват. За останалите градове - ако не получаваш бележка може да ходиш да питаш.

# 700
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
А смятате ли , че  възможно директно да се направи справка в пощата дали имам нещо на митница? И каква референция се дава - в jolse не винаги имаме тракинг номер.
Преди не можеше, проверката се правеше на място в самата митница и струваше някакви стотинки. Сега с новата система не зная как е.

# 701
  • София
Пощите в София вече пращат смс известие, уж. Аз живея в село и си ме познават и ми казват. За останалите градове - ако не получаваш бележка може да ходиш да питаш.
Това е вярно. Факт. Peace

# 702
Така като се заговорихме за митници, на мен втората поръчка със спрея на JMS ми се бави подозрително много. Още на 7-ми юли е бил изпратен от за чужбина, а статусът не е променян от тогава. Предишният път от изпращането до доставката имаше точно 10 дни. Като нищо си седи в митницата.
И да похваля YesStyle, за пореден път пратката ми пристига за по-малко от две седмици, този път са ми сложили и тестер на Tundra Chaga на Blithe. Добри хора!

# 703
На мен експресна с тракинг от yesstyle вече четвърти ден ..няма тракинг. Стискайте палци да ми я доставят на адрес точно когато не очаквам и без да получавам честитки от митница. Иначе, yesstyle, са много стиснати от към тестери. Всеки път се ядосвам като си получа поръчката от тях, защото знам, че за същите пари jolse щяха да ме заринат от семпъли.
И да похваля един продукт. Обикновено резистирам на твърде хвалени продукти и не ги поръчвам докато ..ами не знам .. не се предам и не реша да ги пробвам все пак. В последната си поръчка сложих и centella buffet serum-a на Purito. Какво да кажа за него - тотално си измених рутината - ползвам го сутрин и вечер и ефекта е поразителен - гладка, стегната кожа, изравнен тен и някак охлаждащо усещане при нанасяне. Реших, че трябва да го отбележа.

Да кажа също така - не прекалявайте с пилинга. Последните два месеца си мълча и не пиша, защото се опитвам да се справя с пораженията, които си нанесох от твърде много пилинг и твърде дехидратираща диета.
 Сега мисля, вече минимизирах пораженията, и продължавам с експериментите Simple Smile
Ще се включа обезателно, ако нещо оправдае интереса ми от последната ми поръчка. Дано да съм нацелила продуктите и да имам за какво да пиша.

Все още издирвам перфектния серум и крем за очи.. ако някой случайно го е намерил, да пише Simple Smile

# 704
  • София
ivalina, от извесно време мъча buffet серума на ТО...ужасно ми лепне, много ме дразни, иначе като ефект ми харесва. Та си търся нов пептиден серум. На Пурито лепне ли? Или този на Dr.Jart?

Общи условия

Активация на акаунт