Азиатска козметика и грим 10

• 43 819
  • 745
  •   1
Отговори
# 540
  • Русе
По въпроса за ретиноловите продукти:
Измазах две мостри от Isa Knox Phyto Pro-Retinol Wrinkle oil.
Какво да кажа!Луксозно изпълнение!Прекрасен аромат,икономичен продукт,хидратира,стяга,тушира фини линии,кожата е прекрасна на сутринта.При мен никакви раздразнения и неприятни изненади.Много ми хареса!
Гледам,че има и други продукти от серията.

Някой с впечатления от други продукти на марката?

# 541
  • в голямото село
Sissi 81, на коя стъпка ползваш олиото? В описанието пише след тонер, което май обезмисля полагането след това на серум и крем.
Аз до сега олиа винаги съм нанасяла като последна стъпка. 

# 542
  • Русе
Използвах олиото след тонер (при мен 3-4 слоя) и после кремче.Прекрасно ми се съчета с Dear,Klairs Midnight blue calming cream,който е с пептиди.

Сега се чудя,от къде да го поръчам?!

Последна редакция: ср, 10 юли 2019, 22:39 от Sissi 81

# 543
  • в голямото село
Благодаря, ще пробвам по твоя начин като го поръчам и получа. Аз винаги съм нанасяла обратно първо крем накрая олио. Заглеждам олиото в ибей.

# 544
  • Sofia
Момичета, пристигна ми (почти) всичко от мега дийла, даже и поръчката от предния ден, само че 1 нещо от МД го няма....има ли вероятност просто да не е пристигнало още? Някакви предположения? Simple Smile

Последна редакция: чт, 11 юли 2019, 13:11 от sunattraction

# 545
Ползвали ли сте корейски продукти с третиноин и/или ретинол?

Има една серия с високо съдържание на ретинол, която обаче почти навсякъде е изчерпана.
TONYMOLY Timeless Retinol Corrector

https://www.qoo10.sg/item/TONYMOLY-TIMELESS-RETINOL-CORRECTOR-SP … EE-GIFT/409887172

# 546
Момичета, пристигна ми (почти) всичко от мега дийла, даже и поръчката от предния ден, само че 1 нещо от МД го няма....има ли вероятност просто да не е пристигнало още? Някакви предположения? Simple Smile
Изчакай още една седмица и им пиши, срока май беше 45 дена, шипнат ли ти е продукта.

# 547
Използвах олиото след тонер (при мен 3-4 слоя) и после кремче.Прекрасно ми се съчета с Dear,Klairs Midnight blue calming cream,който е с пептиди.

Сега се чудя,от къде да го поръчам?!
И аз имах мостри от Джолсе, а го нямат като продукт, много интересно...
Виж в иБей.

# 548
  • Sofia
Изчакай още една седмица и им пиши, срока май беше 45 дена, шипнат ли ти е продукта.

Шипната е. Аз даже се учудих, че толкова бързо пристигнаха, предвид че е мега дийл.
Аз нали съм самото търпение и веднага им драснах един имейл със скрийншот. Grinning

едит: Даже и прайвит месидж им написах....Grinning

Последна редакция: чт, 11 юли 2019, 16:40 от sunattraction

# 549
В момента в yesstyle regular и bronze members могат да станат silver като си впишат Инстаграм името. И така от бронзов станах сребърен член. Хубаво, ама гледам, че сребърните имат купони за по 10$ и 5$, а аз имам само за 5$. Не че ми трябва нещо. Или пък да съм се засилила да поръчвам. Ама такова несправедливо ми е. Joy

# 550
Промяната на членството мисля че става от следващия месец

# 551
  • София
Момичета, много ни замря темичката ... Аз съм изпаднала в лека козметична апатия ..., а и кожата ми се промени, стана по-мазна и не мога да напластявам продукти, както зимата.

Пристигнаха ми пачовете  [PETITFEE] Agave Cooling Hydrogel Eye Mask, ами не съм възхитена, доста сухи са за моя вкус, плюсът им е, че не се свличат и може спокойно да се ползват сутрин, докато си пиеш кафето, но изсъхват много бързо, за има-няма 15-20 мин.  Моля, ако някой е ползвам JAYJUN - Green Tea Eye Gel Patch и въпросните пачове с агаве да ги сравни.
[THE FACE SHOP] Rice Water Bright Light Cleansing Oil - това измивно олио и то не ми харесва, имам чувството, че лицето ми остава мазно след това, за разлика от Heimish All Clean Balm.
[IOPE_SP] Derma Repair Simple Trial Kit - тези продукти в комбинация действат много добре на раздразнена кожа, попиват добре и не оставят мазен филм, независимо, че се ползват последователно два крема. Ще си купя още две-три минита.
[A'PIEU] MADECASSOSIDE SUN CREAM - 40G (SPF39 PA++) - харесва ми, не остават бели следи по лицето и не ми утежнява кожата, ползвам го в градски условия. За това, колко предпазва от появата на петна, аз не съм критерий, защото никога не съм имала такива.
[MAMONDE] FLOWER LAB ESSENCE MASK-Eoseongcho Porecare, по принцип харесвам техните маски, но тази не ми допадна, не видях и свиване на порите.  Остана доста от есенцията /прозрачна, гелообразна, бързопопиваща и стягаща/, ще я доизразходя, но няма да купувам отново от този вид.

# 552
Момичета, мога ли да попитам, ако някоя от вас си купува шийт маски, без есенцията, чисти, само плат, от къде ги взима? Някой магазин в София не е ли зареден с тях, за да не купувам онлайн? Благодаря предварително Simple Smile

# 553
emy и аз ги чакам тези пачове Agave Cooling Hydrogel Eye Mask. Предполагам на мен ще ми харесат, защото ги ползвам толкова, 15-20 мин сутрин докато тичам напред-назад. Гледам да не пропускам пачовете, защото ми подпухват очите и охладени ми помагат сутрин. Искам и аз препоръки за пачове, че довършвам три кутии, а чакам само две. За лятото съм ок, ама за после искам хубави. Какво ще кажете за Merbliss eye patch ? Загледах ги днес в Джолсе.

# 554
Момичета, моят мъж от няколко дни ме ръчка да ви питам дали случайно знаете за някакво корейско мазило против гъбички по ноктите и кожата на краката? Едва ли въпросът е за тази тема, но все пак някой може да знае нещо! Благодаря предварително!

Общи условия

Активация на акаунт