Пациентки на АГ болница "Д-р Щерев" гр. София - Тема No 14

• 66 287
  • 742
  •   1
Отговори
# 570
На мен само ми го показаха листа, но не ми дадоха копие. Казаха ми, че няма да ми трябва. Може би трябваше да си поискам. Според мен трябва директно да ни ги дават, не да си ги искаме.

# 571
  • София
Здравейте, някой наясно ли е как стоят нещата със замразените ембриони? И Понеже ние имаме 2бр на съхранение, но от април месец 2020 не сме плащали за съхранение. Обаждах се да попитам и от регистратурата ми казаха, че се пазят. Унищожавали се с наше съгласие и подпис. И се чудя дали е така. Ще бъда благодарна ако някой сподели мнение 😊

# 572
В документа за съхранение беше отбелязано със знак, че ги съхраняват 6 месеца. Не се обаждат когато изтича срока и унищожават. Поднових срока, като си заплатих по банков път, и 2 дена по-късно ми изпратиха мейл с новия срок.

# 573
Знаете ли дали ембриолозите се обаждат всеки ден включително през уикенда? Останах с такова впечатление, но днес никой не ми е звънял. Трансферът ми е в понеделник и ако не ми звъннат и утре, ще се побъркам. Не можах да се свържа с регистратурата, изобщо не ми дава сигнал, че звъня. Съмнява ме комуникацията да приключва с информирането за дата и час за трансфер.

# 574
Обаждат се през уикенда. На мен ми се обадиха в събота беше деня след пункцията да ми кажат че Я са се оплодили и тогава ми казаха че трансфера ще ми е в понеделник. Ако вече са ти се обадили няма повече да ти звънят до трансфера. Ти защо чакаш обаждане? Гледай да си спокойна, само положителни мисли и чакам да се похвалиш с две чертички Hug

# 575
Здравейте момичета, аз съм с едно неуспешно ИКСИ, много ме интересува ИМСИ, ако някоя от вас има опит с тоя метод моля да сподели ще Ви бъда много благодарна, има ли успели с ИКСИ+ИМСИ, с много лош мъжки фактор сме и мисля   че това е вариянт...

# 576
Обаждат се през уикенда. На мен ми се обадиха в събота беше деня след пункцията да ми кажат че Я са се оплодили и тогава ми казаха че трансфера ще ми е в понеделник. Ако вече са ти се обадили няма повече да ти звънят до трансфера. Ти защо чакаш обаждане? Гледай да си спокойна, само положителни мисли и чакам да се похвалиш с две чертички Hug

Много ти благодаря! Останах с впечатлението, че се обаждат всеки ден. Сега като знам, че е нормално съм напълно спокойна.

# 577
Здравейте момичета, аз съм с едно неуспешно ИКСИ, много ме интересува ИМСИ, ако някоя от вас има опит с тоя метод моля да сподели ще Ви бъда много благодарна, има ли успели с ИКСИ+ИМСИ, с много лош мъжки фактор сме и мисля   че това е вариянт...
Здравей Станислава,ние също сме с мъжки фактор и при 1вия ни ин витро опит ,след обработката,която правят на материала в лабораториятани казаха,че ще използват ИМСИ ,опитът ни беше неуспешен.Моят съвет е изследвайте и ДНК фрагментация на сперматозоидите,ако не сте го направили все още,защото ако е висока,ИМСИ не помага,тогава може да попитате за ИМСИ +МАКС.Само да те предупредя,че и 2те допълнителни асистирани техники се доплащат,ако сте по Фонд.Успех!

# 578
Здравейте момичета. Simple Smile Бихте ли споделили впечатления от др Мария Юнакова. Днес бях на първичен преглед при нея, относно ин витро.

# 579
Здравейте момичета. Simple Smile Бихте ли споделили впечатления от др Мария Юнакова. Днес бях на първичен преглед при нея, относно ин витро.

Здравей Теди, аз съм неин пациент от 2 месеца и съм доволна до момента. Изключително съобразителна, мила, не всяваща стрес. Обяснява подробно и изготвя план за действие, което мен лично ме държи спокойна - да знам какво следва и накъде се движим. Не претупва прегледите и е отворена за въпроси. Това е моето мнение. 👌🏼

# 580
  • София

Здравей, аз първоначално бях неин пациент, след като ми беше препоръчана от познати. Направихме 2 инсеминации неуспешни. След резултата поисках коментар. Телефонните обаждания се връщат от специализантите, които не се наемат с коментари и отговори на каквито и да е въпроси. Посъветваха ме да отида на място в определен ден, когато докторката е там. Съгласих се. Взех си отпуск и отидох от сутринта, тъй като казаха да не записвам час а да изчакам. Чаках повече от 3 часа, като не съм правила коментар за това. Важно ми беше да получа отговори на въпросите, които имам. Докторката беше претоварена и просто ми заяви да си подготвя документи за инвитро. Да не съм й губела времето и на хората, които чакат отвън. След като казах, че и аз чинно чакам над 3 часа за среща с нея и моля все пак да ми отдели 5 мин. (За които си заплащам разбира се), погледна отново в компютъра  и повтори ами това е, така става понякога. Не отговори на моите въпроси, които бяха конкретни и елементарни за нея.
След това разочарование бях решила да сменя клиниката, но последно реших да дам шанс на др. Коновалова, за която също имах доста препоръки от моя близка. Благодарение на др. Коновалова забременях от първи опит с инвитро. Не е от най-обяснителните, но каквото питам отговаря. Стриктно си следеше нещата и сама извършваше всички прегледи и манипулации за разлика от Юнакова, която често те оставя на специализанта.

# 581
И аз мога да потвърдя, че след неуспешни инсеминации и инвитро, започва да повтаря ами това е, понякога така става и трябват още опити....Интересно ми е има ли някой успял да забременее при нея след неуспешна процедура? Ясно е че за един/два месеца ще сте доволни, аз също бях доволна като нова пациентка, въпроса е помага ли когато се "закучат" нещата???

# 582
Първото изречение на докторката като и казах,че искам ин витро, беше ,че шанса да забременя бил 20, 25%. Да това всеки го знае,но вместо да надъха пациента,да му предаде кураж,не.. ако станело.... И с тези две сестри около мен,чак ми стана тъпо... Била съм на консултация при двама турски доктори и такова отношение негативно и стерилно не съм усетила...

# 583
Аз забременях с инсеминация при Юнакова. Втора по ред. С неизяснен стерилитет сме. Самата процедура я извърши др Емилова.
Бях готова за инвитро и си мислех, че губим ценно време с инсеминации, но се получи.
Според мен, при репродуктивните специалисти има огромно претоварване и нямат време за “лично отношение”. Самите решения са по протокол така или иначе, няма много импровизация в “лечението”. Дали ще е Юнакова или Савова е едно и също СПОРЕД МЕН. Така че, си намерете док, който да ви допада като отношение..

# 584
Имам чувството, че в Надежда ме претупват и чакат да се откажа.
Иска ми се да опитам в друга клиника, към Щерев съм се насочила, че ми е удобно като локация.За д-р Коновалова съм чувала добри отзиви.Ако може да ме насочите към лекар?
Като цена колко излиза икси на ец в клиниката?
И от Надежда как става вземането на копие на досието?

Общи условия

Активация на акаунт