Пациентки на АГ болница "Д-р Щерев" гр. София - Тема No 14

• 66 356
  • 742
  •   2
Отговори
# 450
Ще ми е полезно и на мен за цената на PCR-a

# 451
40 лв и е доста неприятен теста

# 452
Момичета ние пускахме в Cibbalab на Дамян Груев 8А -120лв на човек и въобще не бих го нарекла неприятен , бяха много внимателни!
Само кръвния (бързият тест) пускахме в Щерев и беше 35лв,но той е кръвен .

# 453
На мен днес ми казаха, че в залата за изписване са обособили зона, в която правят пср тестове за ковид от 12 ч. До 13 ч. Ако е 40 лв. ще е супер.

# 454
Аз 39лв. платих за кръвния за антителата. Но мисля, че PCR-a е по-скъп. Днес може би ще разбера колко е и кога трябва да го пусна.
Sophia07 мога да ти пиша после, ако искаш?

# 455
И аз правих на Дамян Груев за 120-125 или нещо такова, след като от самата лаборатория в Щерев лаборантката ми каза там да ходя. След 2 дена разбирам от Савова, че и в Щерев правили за по 40 лв. На всичко отгоре ми се скара и то си било за моя сметка... нямам думи.

# 456
има ли някой в болницата, който е правил опит по фонда но на естествен цикъл( 4 броя пункции), а не масовите със стимулация?
Имам усещането че болниците предпочитат да правят стимулации по къс или дълъг протокол вместо този вараиант.

Аз не отговарям на критериите за 4 пункции без стимулация. Но честно казано аз нямам и проблем със стимулациите.
Вижте във фонда какви са критериите и ако отговаряте на тях следва вече да се говори с доктора по въпроса.

трябва да видя какви са критериите за този вариант и защо лекарите бягат от него като дявол от тамян

имам 10 пункции, на естествен цикъл почти винаги вадя и стига до 5 ден, а стимулациите... от 5 яйцеклетки....накрая нищо
въпроса си зададох заради моя близка
според мен стимулациите не са вариант особено при ИЯР и висока възраст, това което може организма сам това е най-добре

# 457
Аз 39лв. платих за кръвния за антителата. Но мисля, че PCR-a е по-скъп. Днес може би ще разбера колко е и кога трябва да го пусна.
Sophia07 мога да ти пиша после, ако искаш?

Yve_Yve Ще съм ти много благодарна, ако ми пишеш.

# 458
Здравейте, идвам с прясна информация. Направиха ми пср тест за ковид в Щерев, в залата за изписвания е пригодено. 40 лв. Струва и утре ще бъде готов резултата. Не е от най приятните неща, но се издържа.

# 459

имам 10 пункции, на естествен цикъл почти винаги вадя и стига до 5 ден, а стимулациите... от 5 яйцеклетки....накрая нищо
въпроса си зададох заради моя близка
според мен стимулациите не са вариант особено при ИЯР и висока възраст, това което може организма сам това е най-добре

Това е добра логика, но защо на мене ми заявиха, че на ЕЦ се прави само при по-млади жени. Като попитах и въпросът ми й звучеше като абсурден.

# 460
Здравейте, имате ли някаква информация за доктор Димитров ? Няма график вече втори месец ?

# 461
Вече не е част от екипа на болницата. От Щерев бяха пуснали новина в страницата си. Не се знае къде щ работи сега.

# 462
Вече не е част от екипа на болницата. От Щерев бяха пуснали новина в страницата си. Не се знае къде щ работи сега.
Жалко,
Аз се обаждах в началото на май и ми казаха, че очакват да започне работа пак през юни, реших че е болен !?!?
Благодаря

Здравейте, а дали бихте ми препоръчали при кого да отида за преглед, д-р Бечев, дали е добър, гледа ли на колпоскоп ?

Последна редакция: пн, 01 юни 2020, 07:31 от bubanka

# 463
Здравейте, пак аз с въпросче Nerd
При трансфер на 5дневни кога са ви викали на тест в клиниката?

# 464
Винаги е на десетия ден от трансфера, няма значение на кой ден са върнати.

Общи условия

Активация на акаунт