Пациентки на АГ болница "Д-р Щерев" гр. София - Тема No 14

• 66 290
  • 742
  •   1
Отговори
# 585
Аз съм много доволна от доктор Андреева - с МФ, силно намален резерв и на 40 години, забременях два пъти там. Е, не стана бързо и лесно...Първият път приключи рано, за жалост. Сега съм към края на втората бременност.
Само за информация, за да не си изненадана, имай предвид, че цените в Щерев са доста по-високи. Последно за икси на 1 яйцеклетка платих около 900 лева. Иначе, не се чака толкова, колкото в Надежда, спокойно е, например имаш достъп до кабинет веднага след неуспех, не трябва да чакаш месеци за "коментар".
Успех ти желая!

# 586
Съгласна съм, че са претоварени, но това не оправдава ваденето на думи с ченгел, чакането по 5, 6 часа, защото на мен лично ми се е случвало не веднъж. Казвала съм го и друг път, трябва да променят политиката на работа в клиниката. Не е нормално пред вратата си да имаш 10 човека, които чакат и в същото време да тичаш по коридорите да правиш пункции и трансфери.

# 587
Aз при Тимева не чакам много. Като цяло се спазва графика. Случвало се е да почакам, ако отида без час. Но за мен важното е, че все пак минавам на преглед. И без това пътувам от друг град и когато идвам, съм прежалила обикновено целия ден. Ако свършим работа, другото са подробности. За хубав преглед си заслужава чакането. Няма да забравя как ми се изчака чакалото при Персенска за първичен преглед и на петата минута (с цялото запознаване, разглеждане на изследвания и преглед) ни каза "Айде! Чао!"...

# 588
Здравейте.Прегледах цените в сайта на болницата и видях че стимулирано ИКСИ е 2250лв.В тази цена влиза ли пункция?

# 589
Здравейте.Прегледах цените в сайта на болницата и видях че стимулирано ИКСИ е 2250лв.В тази цена влиза ли пункция?
Това цената на самото ИКСИ ако не се лъжа със да пункцията и трансфер , но не включва стимулацията . Да не ви излъжа ,но най добре си попитайте рецепция или лекуващ . Като цяло на нас всичко ни излезне първият път около 6К лв (бяхме с ИКСИ ! )

# 590
Здравейте момичета, аз съм с едно неуспешно ИКСИ, много ме интересува ИМСИ, ако някоя от вас има опит с тоя метод моля да сподели ще Ви бъда много благодарна, има ли успели с ИКСИ+ИМСИ, с много лош мъжки фактор сме и мисля   че това е вариянт...

Здравейте,
И ние сме насочени за ИКСИ процедура, също така сме с мъжки фактор, който според мен е тежък случай, надявам се да имаме положителен резултат, идните дни сме при д-р Кацаров , за да чуем и него? Колко е тежък фактора при вас, ако е удобно за въпроса?
Благодаря!

# 591
  • София
Момичета, знаете ли дали и как ще почиват репродуктивните лекари и ембриолозите в Щерев по коледните празници? Искам да стартирам следваща процедура /замразен трансфер/ в болницата и чакам тези дни да ми дойде цикъла, но се притеснявам, че на практика процедурата ще се падне точно около Коледа, ако ми дойде след няколко дни цикълът. Дали ще има въобще кой да направи трансфер по празниците или да не се надявам?

# 592
Момичета, знаете ли дали и как ще почиват репродуктивните лекари и ембриолозите в Щерев по коледните празници? Искам да стартирам следваща процедура /замразен трансфер/ в болницата и чакам тези дни да ми дойде цикъла, но се притеснявам, че на практика процедурата ще се падне точно около Коледа, ако ми дойде след няколко дни цикълът. Дали ще има въобще кой да направи трансфер по празниците или да не се надявам?

Миналата година на 26.12 ми беше пункцията,на 30.12 трансфер. Тъй че успех, дори и вашият лекар да не е на работа ще ви назначи процедурата при колега / при мен трансфера беше с друг лекар/

# 593
  • Варна
Здравейте, момичета,
И честита нова година. Бъдете живи, здрави и щастливи. Simple Smile

Реших да се доверя на болница Щерев и по-точно на проф. Тимева, защото вече имаме няколко неуспехи, а от Вас разбрах, че е добър специалист.
Имам няколко въпроса.
Успях да си запиша час при проф. Тимева, но видях, че има две сгради.
1. Бихте ли ми казали на кой адрес трябва да отида на прегледа, понеже не съм от София?
2. Трябва ли да си направя (аз и мъжа ми) някакви предварителни изследвания, разбира се всички документи, епикризи и изследвания до тук ще ги взема, но дали трябват някакви нови?
3. Как протича първият преглед при нея- запознаване с документи, изследвания и историята на пациента; ефографски преглед; изпращане за изследвания, манипулации, ако трябва или на преглед при друг специалист?
4. И колко струва прегледа при нея, че не успях да се ориентирам от сайта им?

Благодаря Ви предварително Simple Smile

# 594
Здравейте, момичета,

Реших да се доверя на болница Щерев и по-точно на проф. Тимева, защото вече имаме няколко неуспехи, а от Вас разбрах, че е добър специалист.
Имам няколко въпроса.
1. Бихте ли ми казали на кой адрес трябва да отида на прегледа, понеже не съм от София?
2. Трябва ли да си направя (аз и мъжа ми) някакви предварителни изследвания, разбира се всички документи, епикризи и изследвания до тук ще ги взема, но дали трябват някакви нови?
3. Как протича първият преглед при нея- запознаване с документи, изследвания и историята на пациента; ефографски преглед; изпращане за изследвания, манипулации, ако трябва или на преглед при друг специалист?

Здравей, madlen...
Чудесен избор! На мен проф. Тимева ми помогна да имам прекрасна дъщеричка.
1) Адресът е един. Сградите са само формално разделени на две. Тя всъщност сградата е една, но с два входа, едното за родилно, другото- към другите дейности. Където и да отидеш, ще те ориентират.
2) Носи само, каквото имаш като документация, епикризи, изследвания, снимки. Тя ще ги види, ще снима, каквото ѝ е нужно. Каквото нямаш, ще пусне да се изследва. Ще те прегледа.
3)... Вече написах.
4) Не е някаква колосална сума. За ЖК взимат 45лв, но за първичен преглед + консултация ще е малко повече. Но едва ли ще се над 100.
Успех!

# 595
Здравейте, момичета,

Имам няколко въпроса.

Здравей, madlen...
1) Адресът е един. Сградите са само формално разделени на две. Тя всъщност сградата е една, но с два входа, едното за родилно, другото- към другите дейности. Където и да отидеш, ще те ориентират.
2) Носи само, каквото имаш като документация, епикризи, изследвания, снимки. Тя ще ги види, ще снима, каквото ѝ е нужно. Каквото нямаш, ще пусне да се изследва. Ще те прегледа.
3)... Вече написах.
4) Не е някаква колосална сума. За ЖК взимат 45лв, но за първичен преглед + консултация ще е малко повече. Но едва ли ще се над 100.
Успех!

Имат нов център
http://shterevhospital.com/%D0%B5%D0%BA%D1%81%D0%BA%D0%BB%D1%83% … D0%B0%D0%B2%D0%B5

# 596
Здравейте, момичета,

Имам няколко въпроса.

Здравей, madlen...
3)... Вече написах.
Успех!

Имат нов център
http://shterevhospital.com/%D0%B5%D0%BA%D1%81%D0%BA%D0%BB%D1%83% … D0%B0%D0%B2%D0%B5
http://shterevhospital.com/za-nas/kontakti
Ето тук трябва да отидеш, не в новия център. Успех!

# 597
  • Варна
Благодаря Ви много, момичета Simple Smile

# 598
Еха, нов център!
Благодаря и аз за информацията.

# 599
Потвърждавам, че адресът е на старата сграда на Христо Благоев. Прегледът беше под 100лв. Занеси си каквото имаш до момента, тя ще каже какви допълнителни изследвания би искала. Няма изискване при първичен преглед да носиш една камара от определени изследвания както е в Надежда.

Общи условия

Активация на акаунт