Пациентки на АГ болница "Д-р Щерев" гр. София - Тема No 14

• 66 244
  • 742
  •   1
Отговори
# 600
Привет дами !
имам въпрос към вас :
Първата мурфология ми беше при д-р Искилиева , следя се при д-р Савова бях на преглед онзи ден при д-р Савова и ме попита при коя д-р ти беше първата мурфология аз съм се объркала и съм и казала д-р Чавеева , не знам защо ми се е било набило това име в главата . И тя ми записа час за д-р Чавеева за втората мурфология .  Трябва ли сега да се обаждам на д-р Савова за да й обясня ? И проблем ли е някакъв според вас ?

# 601
Шест фетални морфологии (две бременности) съм била само при д-р Чавеева, не я сменям за нищо на света. Уникален професионалист и човек.

# 602
Била съм и при двете, страхотни са!

# 603
Здравейте,
Бременна съм и за момента се следя в болницата, предстои ми първата фетална морфология с бхс. Понеже ми е първа бременност и не съм много наясно, може ли да ми кажете какво всъщност да очаквам, за какво е важно да попитам на прегледа? Четох, че някои мами записват феталната на флашка, има ли смисъл от това? Ще се радвам ако някой се включи!

# 604
Здравейте,
Бременна съм и за момента се следя в болницата, предстои ми първата фетална морфология с бхс. Понеже ми е първа бременност и не съм много наясно, може ли да ми кажете какво всъщност да очаквам, за какво е важно да попитам на прегледа? Четох, че някои мами записват феталната на флашка, има ли смисъл от това? Ще се радвам ако някой се включи!
Можете да си я запишете на флашка , и съпругът ви да види бебо , а не само на снимките , че нали заради ковид не се допускат придружители. Аз разбрах скоро за записване на флашка , но за втората морфология ще си я запиша .
Аз не съм питала нищо , защото д-р Искилиева беше много обстойна и обясняваше на дълго  широко

# 605
Здравейте! Имам одобрение от фонда. Може ли да ми кажете сега какво следва ? Знам само ,че трябва да посетя ендокринолог ,за нормализиране на завишен пролактин .А после ? При проф.Тимева съм !

# 606
Най-добре да се обадиш на регистратурата и да помолиш да й предадат, че имаш заповед и искаш да ти върне обаждане, за да уточните какво да правиш. И ако някоя от шматките на телефона започне да ти казва на кой ден да отидеш за начало на стимулация, напомни, че тя не е лекуващият ти лекар. Имах такъв случай, меко казано си превишават правомощията. Просто настоявай да й оставят съобщение.

# 607
Момичета, генетичните изследвания показват ли ги в онлайн системата им? Конкретно питам за тромбофилия и кариотип.

# 608
Момичета, генетичните изследвания показват ли ги в онлайн системата им? Конкретно питам за тромбофилия и кариотип.
За Геника мога да кажа, че резултатите за тромбофилиите се показват в системата, но НЕ и за кариотип. Когато за готови резултатите от кариотипа - уведомяват по телефона. Тогава може да им кажеш да ти ги пратят на e-mail, но е хубаво да отидеш и да си вземеш оригинала, когато имаш възможност. Това изследване е вечно и не се променя!

# 609
Да, качват се.

# 610
Здравейте, някой може ли да ми каже колко време важат в Щерев изследванията( преди инвитро) спин, вссерман, хив, дали са 6 месеца или 3?
Благодаря, предварително!

# 611
Здравейте, някой може ли да ми каже колко време важат в Щерев изследванията( преди инвитро) спин, вссерман, хив, дали са 6 месеца или 3?
Благодаря, предварително!

Доколкото знам важат 3месеца.

# 612
Здравейте:) някой знае ли доц.Юнакова кога се връща  на работа и защо я няма ? Казаха ми чак март да звъня...Изненадах се, защото последния път тя не спомена, че ще отсъства, трябваше да стартираме инвитро...

# 613
Здравейте:) някой знае ли доц.Юнакова кога се връща  на работа и защо я няма ? Казаха ми чак март да звъня...Изненадах се, защото последния път тя не спомена, че ще отсъства, трябваше да стартираме инвитро...

Здравейте,
и на мен се обадиха да отложим часа, казаха че отсъства по медицински причини, ако искаме да се свържем с нея за пренасочване към друг специалист или да чакаме.

# 614
Това е много неприятно. Дано се оправи бързо!
Аз също имах планиран ЗЕТ при нея. Чакам да ми дойде и тази информация, че я няма доста ме стресира. Доста се проточи моя ЗЕТ по други причини, тъкмо когаго вече всико е наред и трябваше да действане нея я няма. Сега пак в изходна позиция да мисля какво да правя,  но все пак най-важното е всичко с нея да е наред.

Общи условия

Активация на акаунт