Пациентки на АГ болница "Д-р Щерев" гр. София - Тема No 14

• 66 246
  • 742
  •   1
Отговори
# 615
  • София
След колко време качват резултатите от изследвания в Щерев?
В петък сутринта пуснах голям набор от хормонални изследвания, но още не виждам никакви резултати, а трябва да си запазя час да ги коментираме.

# 616
Час за коментар се запазва след като излязат.

Момичета, някоя от вас случайно да има час/манипулация при проф.Тимева или да знае, че тя е в клиниката днес или утре (сряда и четвъртък)? Пред стартиране на второ интвитро съм, с току що излезли притеснителни резултати и до петък не мога да се свържа за коментар. Всъщност, от регистратурата не казаха, че ще предадат съобщението ми и тя ще се свърже с мен в петък. Директно поискаха да се обадя отново в петък преди обед. Изключително съм недоволна от тях, не съдействат, държат се неадекватно, позволявали са си да ме консултират за неща, които не са в компетенцията им, имах много неприятна случка с липса на съдействие и свързване с който и да е лекар докато правех спонтанен аборт. За мен са направо некадърни. Има случаи, в които знам, че лекарят ми няма график за деня, но е в клиниката и имаме уговорка да оставя съобщение, за да ми се обади, а те да твърдят, че я няма и нищо не могат да направят. Ако не се карам по няколко минути с тях - кучета ме яли. Та затова разчитам повече на вас... А това е нелепо предвид високите цени в клиниката!

# 617
Час за коментар се запазва след като излязат.

Момичета, някоя от вас случайно да има час/манипулация при проф.Тимева или да знае, че тя е в клиниката днес или утре (сряда и четвъртък)? Пред стартиране на второ интвитро съм, с току що излезли притеснителни резултати и до петък не мога да се свържа за коментар. Всъщност, от регистратурата не казаха, че ще предадат съобщението ми и тя ще се свърже с мен в петък. Директно поискаха да се обадя отново в петък преди обед. Изключително съм недоволна от тях, не съдействат, държат се неадекватно, позволявали са си да ме консултират за неща, които не са в компетенцията им, имах много неприятна случка с липса на съдействие и свързване с който и да е лекар докато правех спонтанен аборт. За мен са направо некадърни. Има случаи, в които знам, че лекарят ми няма график за деня, но е в клиниката и имаме уговорка да оставя съобщение, за да ми се обади, а те да твърдят, че я няма и нищо не могат да направят. Ако не се карам по няколко минути с тях - кучета ме яли. Та затова разчитам повече на вас... А това е нелепо предвид високите цени в клиниката!
Това е политиката им и аз съм се сблъсквала с такава ситуация. Знам, че е в клиниката, но не могат да й оставят съобщенние, защото не е на кабинет. Може би има операции, пункции и т.н. Четвъртъците никога я няма, защото преподава в Русенския университет и затова са ти казали отново да се обадиш в петък.

# 618
След дълги преговори, почти скандал, са ми предавали съобщението, когато е в клиниката, но няма график за деня. Спорила съм по 10-15 мин, обяснявайки, че тя ме е инструктирала да оставя съобщение в този ден, защото е важно да обсъдим я резултати, я лекарства... И те въпреки това не съдействат. Когато се обадих и казах, че съм бременна след инвитро, нейна пациентка, с болки и кървене, ми заявиха, че нея я няма (беше четвъртък или петък) и ще е там чак във вторник, да се обадя тогава и ще й предадат. Много беше сложно да измоля да ме свържат с който и да е лекар. Обясняваха ми да отскоча до спешния им център, ако съм много притеснена. Да, ама София не е България и аз живея на 3 часа. Преборих ги, оставиха съобщение на д-р Савова, ако не се лъжа. Жената след няма и час ме потърси, беше се консултирала с Тимева, разпита ме подробно и ми обясни какво и кога да правя.
Също така преди първото инвитро, отново по инструкция на Тимева, се обадих да информирам, че имам заповед и да ми върне обаждане, за да ми обясни какво да правим от тук нататък - изследвания, кога да идвам на прегледи (например искаше да ме види в края на предходния цикъл). Е, Яница от регистратурата си позволи да ми обяснява на кой ден от цикъла да дойда в клиниката, за да ми започне стимулацията и нямало защо да оставя съобщение на Тимева... Леко ми се струва, че не е тя човекът, който да ме напътства. Нито е лекар, нито е моят лекар, нито ми знае случая.

# 619
Вчера звъхянх в болницата, за да попитам кога мога да отида на преглед при Тимева, защото и третата ми инсеминация е отрицателна и ми казаха, че тази седмица Тимева не е на работа и ще бъде в болницата следващата седмица.

# 620
Ех.... преди и по време на първата ми бременност пациентките в повечето случаи разполагаха с мобилния на лекаря си..- как се менят времената!

# 621
Здравейте
Бяхте ли на преглед ? И ме интересува дали сте си записали феталната на флашка .
Тъй като аз бях вчера и имам клипче от 18 секунди , и почти нищо не се вижда , очаквах че ще е както , аз виждам бебка на прегледа,така и на флашката да е записано , но уви , нищо подобно
Здравейте,
Бременна съм и за момента се следя в болницата, предстои ми първата фетална морфология с бхс. Понеже ми е първа бременност и не съм много наясно, може ли да ми кажете какво всъщност да очаквам, за какво е важно да попитам на прегледа? Четох, че някои мами записват феталната на флашка, има ли смисъл от това? Ще се радвам ако някой се включи!

# 622
Здравейте момичета , знам че шансът е малък , но съм длъжна да опитам !
Във Вторник имам час при др Савова  за първи път . Искаше ми се да направим актуална спермограма в тяхната лаб. и да и я покажа на прегледа , но се оказа че за 9ти този Вторник няма свободни часове... За жалост сме далечко и не можем друг ден , Моля ако някой има записан час за тази процедура и е склонен да го преотстъпи да ми пише   Благодаря 🙏

# 623
Здравейте момичета , знам че шансът е малък , но съм длъжна да опитам !
Във Вторник имам час при др Савова  за първи път . Искаше ми се да направим актуална спермограма в тяхната лаб. и да и я покажа на прегледа , но се оказа че за 9ти този Вторник няма свободни часове... За жалост сме далечко и не можем друг ден , Моля ако някой има записан час за тази процедура и е склонен да го преотстъпи да ми пише   Благодаря 🙏
Ако не намериш свободен час, направи СГ в друга клиника. Важното е да покажеш актуална СГ и да се започнете отнякъде.

# 624
Щом си на първи преглед, едва ли ще ти трябва спермограма, а и тя не става за 1 час.

# 625
Мис Д, за първи преглед не ви трябва спермограма. Др Савова ще иска повече неща и при двамата. Съответно ще ви предстоят още прегледи с нея и ще имате време за спермограма. Пациентка съм й от 2 години. Успех!

# 626
За съжаление или за радост, не знам, но тя  беше моя доктор, за по-малко от година. И я обожавам, и ми липсва, до такава степен, че бременноста ми липсва и искам пак. С 1% читави сперматозизи и само с 4 яйцеклетки, днес имаме близначки, от раз.

# 627
Здравейте
Бяхте ли на преглед ? И ме интересува дали сте си записали феталната на флашка .
Тъй като аз бях вчера и имам клипче от 18 секунди , и почти нищо не се вижда , очаквах че ще е както , аз виждам бебка на прегледа,така и на флашката да е записано , но уви , нищо подобно
Здравейте,
Бременна съм и за момента се следя в болницата, предстои ми първата фетална морфология с бхс. Понеже ми е първа бременност и не съм много наясно, може ли да ми кажете какво всъщност да очаквам, за какво е важно да попитам на прегледа? Четох, че някои мами записват феталната на флашка, има ли смисъл от това? Ще се радвам ако някой се включи!

Здравей,
Мина ми първия скрининг и феталната морфология при д-р Василев, останах много доволна от самия преглед, виждаше се много много хубаво бебчето на екрана. За съжаление не можах да дам диск и да запишат бебчето. Много се чудих преди прегледа, тъй като не бях много наясно какво да очаквам и какво ще може да се види и честно казано съжалявам, че не го записах. Дадоха ми само няколко снимки, но и на тях не се вижда много ясно, може би защото постоянно се движеше и обръщаше. При следващата фетална задължително ще искам запис. Ползвана или нова флашка дадохте за запис, на мен ми бяха казали на регистратурата, че трябва да е нов диск?

# 628
Здравейте!
Разгледай ценоразписа и ми направи впечатление,че инвитро няма конкретна цена.
Т.е ние заплащаме първо пункция,след това оплождане и накрая за трансфер,нали така?
Мислех че има пакетна цена и всичко влиза в нея..

# 629
Аз дадох флашка , ползвана, на нея имах и други неща записани . Но не очаквайте кой знае какъв запис , останах като гръмната от записа 😄 много късо и почти нищо не се вижда . Аз очаквах че записа ще бъде самия преглед , така както си ги виждаме по време на ФМ , но уви ...
Здравейте
Здравейте,

Здравей,
Мина ми първия скрининг и феталната морфология при д-р Василев, останах много доволна от самия преглед, виждаше се много много хубаво бебчето на екрана. За съжаление не можах да дам диск и да запишат бебчето. Много се чудих преди прегледа, тъй като не бях много наясно какво да очаквам и какво ще може да се види и честно казано съжалявам, че не го записах. Дадоха ми само няколко снимки, но и на тях не се вижда много ясно, може би защото постоянно се движеше и обръщаше. При следващата фетална задължително ще искам запис. Ползвана или нова флашка дадохте за запис, на мен ми бяха казали на регистратурата, че трябва да е нов диск?

Общи условия

Активация на акаунт