Женени от пръв поглед < II сезон > тема 11 /14.05 - 19.05/

• 84 937
  • 1 979
  •   1
Отговори
# 1 020
Прочетох, че Юла Стоунхарт била "хубавка". Хора отидете на очен лекар. Това кривокрако, студенокръвно, запасано в черен (!) панталон по време на масаж, не е хубавко. Кисела винаги и по време на всичко.
Казвате в Дубай да я заведат. Ами там е жега пък. Сградите са много високи, може свят да и се завие и аз съм на 100% сигурна , че щеше да отсече "нищо особено". Щом Париж не и харесал (град много в сърецето ми), то не знам какво може да и хареса на тази селска стара мома.

Безгащев за съжаление постигна повечето от целите си. Само дето кеш не можа да отмъкне от Таня.

# 1 021
404 кометара Astonished

Мислих, че най- големия резил е минал, но съм в голяма грешка. Кулминацията на сем. Филипови тепърва предстои, Лисан е от хората, които нямат спирачка, ровят в лайната до последно Confounded

Мерал продължава да ме дразни! А бе мен и на челна стойка да застанеш, пак нема ти пусне. Запази и малкото достойнство, което ти е останало.

Мишо като цяло добре, но да подаряваш плушена играчка на жена на 36 год. за мен е неприемливо, можеше например да и подари някакъв сувенир свързан с Пловдив например.
Юла що била по панталон, ми може да не си харесва тялото от кръста надолу, да има целулит,  да е цикъл или пък просто да не иска да си показва дъто пред цяла България като Ванчето.
След като видях бившият на Юла, наш Мишо няма шанс, то си е ясно от самото начало, че тя не го харесва. Това е.

# 1 022
След промото за днешния епизод със скандала в механата в Копривщица, ми се струва че "Жълтуркото" е поканил там своите приятели. Затова и Таня избухва, че не смята да плаща почерпките му. Пазаруването преди това явно е било с цел и тя е знаела. Това обяснява и дробчетата, които тя избра на пазара.
Може и да бъркам...

# 1 023
  • Варна
Според мен пък Ивана повече има шанс да корекция, млада е, има още хляб да изяде. Обаче Юла...там положението е неспасяемо. На 36 г. с този характер-трудна работа. Тя още вярва в Принца, който, обаче, не съществува.
И аз съм на това мнение, Ивана е само на 23, не е готова за семеен живот, но има шанса, да се промени. Живее й се, та дрънка, дето се казва още не е узряла. Докато Мис Юла, е узряла, че и презряла, но сама не е живяла, ако беше живяла сама, едва ли щеше да е толкова недоволна от всичко. На 36 години, трудно се променя човек, свикнал вече с един начин на живот. В Ивана виждам живец, в Юла тоя живец го няма.

# 1 024
Аз пък си мисля, че той яко я е тровел като е разчитал на това, че са сред хора и тя няма да избухне.
Ама не е познал! Nerd

# 1 025
  • София
След промото за днешния епизод със скандала в механата в Копривщица, ми се струва че "Жълтуркото" е поканил там своите приятели. Затова и Таня избухва, че не смята да плаща почерпките му. Пазаруването преди това явно е било с цел и тя е знаела. Това обяснява и дробчетата, които тя избра на пазара.
Може и да бъркам...

О, присветна ми нещо. Таня спомена, че Светозар играел роля и се представял за пред хотела, в който са. Вероятно продукцията, съдействайки къде ще ходят участниците, са ги питали и Лайньо е предложил тази къща за гости. Хората там ги познава, нали обикаля България с неговата "фондация". Всяко негово действие е продиктувано от изгода. Продукцията да снима там, а те после да му се отблагодарят. Като нищо е накарал Таня да плаща в ресторанта. Копривщица им е без пари. Той вярно като клошар се нанесе - тук ще живеем.

# 1 026
Винаги съм се дразнила, когато в темите за реалити форматите се изопачават имена и се лепват прякори. На Лисан Фазомеров Жълтокафявогащник обаче, малко сте му измислили.
Таня не се е отказала, защото когато поеме ангажимент го изпълнява до дупка, без да клинчи.

# 1 027
Специално за Ивана съм много скептична. На нея и трябва изкусен манипулатор, с който да се влюби силно и да я врътка грациозно без тя да се усети какво се случва.
и после ще й бие шута. Когато Ивана стане на възрастта на Юлия, ще има далеч по увиснал задник, а и за козметопродавачка няма да става, защото до момента показва, че не е способна да се грижи за себе си, в смисъл да се издържа, да се образова, да бъде независима. За жалост няма да може и да каже "Защо не се омъжих за Пища Хуфнагел ?!", защото няма да има и Гейза Мейзга.

# 1 028
Много се чудя за избухването - наистина ли още има хора, които ги е срам да повишават тон на публично място и той е изненадан от нейното поведение? За мен повишаването на тон, когато ме ядосват, никога не е било проблем, независимо къде съм...

# 1 029
  • Sofia
Ох,аман от смрадливи гащи !!!
Чета сега какво сте изписали тук и дават откъс от Хелс китчън как Шеф Ангелов отново критикува някакъв бълвоч и вика ..".мирише на непрани гащи.."....придрайфа ми се,честно,що за сравнения Mask

# 1 030
Съгласна съм с мнението,че Ивана няма да се промени кой знае колко.Чалгата е не само нейна професия,а манталитет,начин на живот и мислене.Изобщо скоро ,а дали и някога ще узрее за брак и деца.Такъв скучен живот не е за нея,тя трябва да е на гребена на вълната,ще обиколи всички реалита и телевизии и ще се радва на славата си.А по този път мъжете ,които ще среща,ще са като нея жадни за слава и бързи пари и едва ли ще се получи нещо стойностно и дълготрайно.Дано не съм права!

# 1 031
Всъщност, другата седмица е финала. Вместо хепи енд ще има панаири...

# 1 032
Хич не му се чудя на Мишо защо е взел на Юлето плюшена играчка. Ми тя е като някой вкиснат пубер, а и не вярвам да е надрастнала акъл на 15 годишно. Тийнейджърските гаджета това си подаряват.

И друго ми направи впечатление - Ивана и Юлия уж много романтични, обичат жестове, изненади, а никоя от тях не направи нещо за съпруга. Дори една целувка и прегръдка като хората нямаше. Ивана взе едно китайско, а на Юлето жеста сигурно ѝ е, че се е качила на колата за Пловдив.

# 1 033
Ох,аман от смрадливи гащи !!!
Чета сега какво сте изписали тук и дават откъс от Хелс китчън как Шеф Ангелов отново критикува някакъв бълвоч и вика ..".мирише на непрани гащи.."....придрайфа ми се,честно,що за сравнения Mask

Много ми се ще да намерят следващ проект, в който да включат Клошар №1 на родината, в кухнята на тоя нервак Ангелов. Нали и нашият говн@р е по храните.
Ще има качествен сблъсък, но Андрешко бяга от конфронтация с мъже, друго си е да се гавриш с беззащитни жени.

# 1 034
  • София
И друго ми направи впечатление - Ивана и Юлия уж много романтични, обичат жестове, изненади, а никоя от тях не направи нещо за съпруга. Дори една целувка и прегръдка като хората нямаше. Ивана взе едно китайско, а на Юлето жеста сигурно ѝ е, че се е качила на колата за Пловдив.

Права си. Всъщност такива принцеси (очакващи романтика, но не даващи от себе си) никакви жестове не заслужават. Надявам се Юлия все пак да е занесла нещо в къщата като отива на гости. Продукцията може да са я подсетили, още в Комо можеше да избере сувенир.

Общи условия

Активация на акаунт