Женени от пръв поглед < II сезон > тема 11 /14.05 - 19.05/

• 84 752
  • 1 979
  •   1
Отговори
# 1 230
Аз мисля, че, Заро си е тип човек, който живее за г*** си. Цял живот някой нещо му осигурява. Само не знам, като се е записал в това предаване как е очаквал да спечели някоя жена с " природните и материални дадености"

# 1 231
Жълтогащника е Бай Ганьо!
Тюфлек, нагаждач, мрънкалник и неблагодарник! Гнусен, подмолен тип! Не! Не е за Таня!

# 1 232
То си е до човек. Аз щях да умра от срам на негово място че нямам пари за нищо, че нямам дом, а е мъж при това и то на 56 години, не младок на 20. Ама на него не му пука. И като се опитва неумело да изложи Таня и да я изкара извън нерви какво ще постигне? Пак ще е на улицата гол и бос и САМ, както и без пари. За него - само Захажаева, ах как ми се иска!!!

# 1 233
Какви са пък тези хора, които ей така си дават имота в Симеоново? 🙄

# 1 234
То си е до човек. Аз щях да умра от срам на негово място че нямам пари за нищо, че нямам дом, а е мъж при това и то на 56 години, не младок на 20. Ама на него не му пука. И като се опитва неумело да изложи Таня и да я изкара извън нерви какво ще постигне? Пак ще е на улицата гол и бос и САМ, както и без пари. За него - само Захажаева, ах как ми се иска!!!
Много хора има на неговия хал, нима не виждате мизерията навсякъде!? Но той е наглец, арогантен, самовлюбен простак и търтей! Той не работи,  ами си развява жълтите гащи по жълтите павета, предлагайки фалшивата си подкрепа за каузи, в които не вярва, срещу заплащане. Този елемент, защото не е човек, за да го нарека така, е завършен изпечен подлец. А това е най-низкото човешко качество за мен.

# 1 235
Какви са пък тези хора, които ей така си дават имота в Симеоново? 🙄

И аз също се чудих. Дано всеки има такива щедри приятели! Grinning

# 1 236
Както са го дали, така утре може да си го вземат и Зарю с мешката да си търси друг гостоприемник. Предлагам при г-н Тупарев да се приюти, нали не успя да му намери хем имотна, хем загубена  булка.....

# 1 237
Защо граф Фазомер Безгащ фон Жълтопав, тъй се е вкопчил в тези медали на Таня? Ми тя за разлика от него, нито ги е крала нито ги е печелила с лъжи и измами,  вложила е труд, усилия, талант и т.н.
Таня и тя трябва да започне да му вика давам ме един реституиран апартамен да се насади и да го изгонят.... и т.н... Жената като е от село и дом си има и всичко, пък той гражданина (бай наследникът на Антим Първи) се занимава само и единствено със "Скуатинг (https://bg.wikipedia.org/wiki/Скуат)"
 Да не говорим че дори да няма пари пак може да си купи приличен брой дрехи от намаления или втора употреба, не е до пари, а до хигиена... Пък и нали живее нелегално и сърфира, от диван на диван, та чеизът му е "една мешка".

# 1 238
  • София
Таня каза, че отивал на работа за да е в крак с предаването, нали се води "експерт по безопасност на храните" (такова животно разбрахме няма).
Как да няма? Има си. Друг е въпросът дали Гологъзов е работил някога точно това.

# 1 239
граф Фазомер Безгащ фон Жълтопав
Joy

# 1 240
По скоро гаф Фазомер...

# 1 241
Аа, и Гологъзов му отива много!
Laughing

# 1 242
Може г(р)аф Фазомеро Гологъзов Безгащ фон Жълтопавефф

# 1 243
За мен основната разлика между първи и втори сезон е към какво са се стремили специалистите при формирането на двойките. В първи сезон сякаш наистина се бяха опитали да намерят подходящи един за друг хора - като образование, интелект, стандарт, житейски цели, интереси. В него ми изглеждаха и малко по-загрижени за това как се развиват отношенията между участниците. Тук прекалено очевидно е, че целта, която се гони, е сеир. Евтин при това. Не ми се ще да си мисля, че т.нар. топ експерти са толкова убийствено зле като експерти. Но ако водещата и единствена цел не е била сеир, то тогава това е истината за професионалните им способности.
И да кажа две добри думи за гещалт терапевта или както там му беше етикета. За мен е най-приятното присъствие от четиримата. Изглежда ми най-мил и ангажиран. Като специалист не мога да го коментирам, не притежавам необходимите познания за това. Най-дразнещо ми е Магиту на Славиту. Побърква ме с тази умора и дрезгавина в гласа, неам нерви да я слушам.
Иначе Мишо и Мерал бяха сладурковци в снощния епизод. На Мерал така щастливо му блестяха очичките, а Мишо така мило се стара! Жалко и за двамата! Но в дългосрочен план всъщност трябва да се радват, че ги отсвирват. Тези връзки няма да им донесат щастие. Не и за дълго.

# 1 244
  • Тра-ла-ла
Нещо разконспирирали ли сте днес?! Че не смогвам да изчета 99+ мнения. Някоя бивша жертва на Фазо да се е появила? Joy

Общи условия

Активация на акаунт