Женени от пръв поглед < II сезон > тема 11 /14.05 - 19.05/

• 84 327
  • 1 979
  •   1
Отговори
# 1 815
  • Terra incognita
Табата не е Тубата 😂
Това е високоинтензивна тренировка. Привърженик съм. Дава много по- добри резултати, за по- краткотрайно време, като занимавка. Освен това тялото продължава да изгаря калории дълго, след края на тренировката. Затова превъзхожда монотонното кардио.

# 1 816
Ами тогава като всеки приказва каквото прецени, не нападайте преценилия, а ако имате аргументи - опонирайте му, Паулина. За стотен път - темата е за участниците в предаването, те са се подложили съзнателно на това и се очаква публичното внимание да е насочено към тях. Не към леля Пенка от темата и дали нейният задник е смъкнат.

# 1 817
Табата, не тубата. Знам какво е, знам че отскоро е на мода, сваля мазнини. Не съм ходила и не съм се занимавала. Видях Юла да прави упражнения някакви, ама може и да съм пропуснала, все пак си имам и други занимания и хора дето да ме отплесват, не че се оправдавам. Ясно написах, че не помня, ама Паулина пък помни. Поста за козметиката е изтрит явно, защото беше реклама, дори други реагираха в темата.
А иначе за мен е ясно, че Паулина е приятелка или нещо близко до Юла, Няма начин и доста се зачудих кой може да е предал на брата на Юла да ги махне от профила роднините си. Бяхме няколко човека на линия тук, но не значи че няма четящи скрити де. Обаче и насоката на разговора, измятането и даването на друга посоко на гледане на Юла за сметка на Мишо (че и тик му открихте, че и болен стана -май инсулт вече ще му припишете) та... съпоставих нещата. Както писах, на мен характерите са ми интересни, не съм психолог, но си чопля за мен си. Мда, и аз писах, че според мен е имало секс, не съм им светила. Е , сега да се поръся с пепел ли? Ми така е за мен и това е. Защо ли, защото Юла беше гузна за мен.
Кажете ми, вместо да измествате нещата и оправдавате Юла, ама само 1 положително качество на това момиче, като човек (щото външността явно е табу да я обсъждаме се оказа) Ако има такова, ако виждате нещо , само едно напишете го.
Аз не виждам и не я или оценявам или съм сляпа. Ама ако вие виждате, споделете. Веднага се мятам в нейна защита. Защото на мен наистина ми е жал за нея. Ако трябва и ще напиша защо , ама пак дълго ще стане. И не и желая лошо, ама тя сама си съсипва възможностите (а те не са много, мисля)

# 1 818
Фани, Юлия може да се спича от камерата, може да се притеснява от това, че по сценарий трябва да прави нещо, което не й е по сърце и затова да се държи така защитно и да й е беден речникът. Това не е Таня, която е подложена на публично внимание и критика от дете. Не я защитавам и не я харесвам, просто ето едно нещо, което може да изкриви представата за нея съвсем в негативна посока.

# 1 819
Е, има котка жената, макар и некръстена- малко ли, все пак изпитва някакви чувства, па макар и към животинка. Simple Smile

# 1 820
Аз пак с въпрос жълтопаветникът какво работи? И защо е без пукнат лев?като оставим настрана драмата с апартамента.Имали деца?

# 1 821
Разбра ли се кой е баткото на Юла, аз ви чета но пропуснах.

Аз пак с въпрос жълтопаветникът какво работи? И защо е без пукнат лев?като оставим настрана драмата с апартамента.Имали деца?
Има дъщеря.
Работи статист в телевизия скат. И спамър във Фейсбук.

# 1 822
Кифла нарекох Васка (ама тя си каза, ,че е малко кифла била), както и за някаква снимка на Юла с приятелка, дето и те писали нещо такова. Не е било към теб, ако за мен пишеш, както и към никой тук, да го нарека кифла...за мен си е обида това. Не бих го направила.
Лъки, брата големия е автоиснструктор, казва се Георги, има детенце малко, жена от Свиленград и те това разбрах от фейса, ама сега зачезна нещо А бащата на Юла се казва или казвал Тошко. Брата и в Смолян е изпитвал курсисти гледам, като автоинструктор, освен в София.

Последна редакция: нд, 19 май 2019, 14:37 от Анонимен

# 1 823
  • Terra incognita
Симпатяга е баткото:
https://www.facebook.com/zhelyo.zhelev.12

# 1 824
Какво толкова Ви интересува личният живот на хората? Образът в предаването-да. Но бабата, майката, баткото кой е, какво работи, дъщеря му? Какво водите следствие, това не е темата за убиецът от Дяволското гърло.

# 1 825
  • SF
Странно ми е защо Ивана и Мерал го раздават влюбени, а никога не се целуват?
Тя толкова искрено се радваше на стаята с балоните, но така и не му се хвърли на врата с целувки, които видяхме още в ритуалната зала.
Да не са се договорили да се въздържат пред камерите???
Мерал не се оплаква от нея, че е студена, че не показва привличане...

# 1 826
  • Terra incognita
Ами, интервсува ни Simple Smile
Вас като не ви интересува, не четете, или прескачайте постовете. Много големи моралисти, дано и в живота да сте такива.

# 1 827
Леко кривогледичък, но пък бил фраш с кинти.  Grinning

Лъки, брата големия е автоиснструктор, казва се Георги, има детенце малко, жена от Свиленград и те това разбрах от фейса, ама сега зачезна нещо А бащата на Юла се казва или казвал Тошко. Брата и в Смолян е изпитвал курсисти гледам, като автоинструктор, освен в София.
Е, това ли е големия пост. Чак искал да извади 50 бона да плати неустойка.

# 1 828
Какво толкова Ви интересува личният живот на хората? Образът в предаването-да. Но бабата, майката, баткото кой е, какво работи, дъщеря му? Какво водите следствие, това не е темата за убиецът от Дяволското гърло.
Добър ден.  bouquet
Това е тема за предаване с което много се забавляваме, и троловете и те са добре дошли.  Laughing Laughing Laughing

# 1 829
Ами интересува ни, защото и майката на Юла се включила във фейса и писала по повод на Мишо.
А за брата на мен ми стана интересно, защото бил против предаването и искал да плати неустойка да не участва Юла -50х
Бил на висок пост, длъжност, човек с положение и с възможности. Е как да не ми стане интересен. Може пък да не е женен и в моя диапазон, да се разведа и да му се метна, ама не ставам(( Зает е човека. Ама не е ни дипломат, ни евродепутат (аз сега чакам изборите да минат, да се не излъжа нещо, да съм сигурна) та... таквиз неща си помислих и викам да видя. Ама не става и той. Аз кат Юла искам нещо повече, от евродепутат нагоре. Няма да се дам за по-малко, я))

Общи условия

Активация на акаунт