Женени от пръв поглед < II сезон > тема 11 /14.05 - 19.05/

• 84 771
  • 1 979
  •   1
Отговори
# 270
  • На правилното място в правилния момент
Ехе, вие пък - презервативи, тя с това поведение на ощипана госпожица за ръката не го хваща, вие за друго! Joy

# 271
  • София
Очаквах Юлия да отговори с "НЕ", когато Мишо я попита дали ще отиде да види къщата му.  Laughing

# 272
Най-интересното предстои след рекламите.Фазо имал само един чифт гащи -ами има женки където без гащи го харесват аамаха  smile3534

# 273
Фор хиър...демек за тук. И сочи ушите
Ако й вържат ръцете, няма да може да се оправи с езика

# 274
  • Тра-ла-ла
Ваййй, Фазомер с едни гащи карал цяла седмица. Направо ми залютя на очите Joy

# 275
  • София
Имало още какво да се желае... Това е казала Юлето на "неудачниците" преди те да си бият камшика, защото са разбрали, че никога няма да е достатъчно. Тя просто не знае какво иска.

# 276
Pensive
Аз мислех че презервативи ще купува, пък то- тапи.
А аз пък не знам защо реших, че тест за бременност ще иска. Оле, след рекламите става наистина грозно:pensive:

# 277
Поправям се: Едногащопаветник! Triumph

# 278
ГаЙщалта е взел от Фори шалче на заем ми се струва..
Ивана пак нагъва нещо..добре, че не ѝ личи..засега, явно е, че е склонна към емоционално хранене.

Юлия и Мишо ще си останат до Комо ми се струва. Юлия няма да му даде шанс с това хъркане..

# 279
Фазо се оказа безгащник.
Буквално Grinning
Дава значение на израза "На гол г@з, чифте пищови" Laughing

# 280
  • Брюксел / София
Оооо, Таня му падна на нивото на Андрешко и извади тежката артилерия. Мн грозно, но справедливо!
И Андрешко започна да псува като хамалин:) Мда, кофти е да ти казват истината в очите.

# 281
  • русе
Кой чете гласът зад кадър?

# 282
Те тези едни гащи са за цяла година, тя вика седмица Simple Smile)

# 283
Близо съм като години до Ивана. Освен това съвсем до скоро бях в подобна ситуация - с кой си пишеш, от къде се познавате, защо ти пише точно сега, дай да прочета, и т.н... Та, напълно я разбирам защо се дразни на Мерал. Разбирам също и че можеше и тя да му обръща повече внимание, и по-малко да е с телефона.. Обаче не мисля, че за 2-3 седмици той има право да й държи сметка. ОК, нека се дразни, ако ще да си вземе и той телефона и да й прави напук, но не и с тея реакции и опити за контрол..

# 284
На този гащите му да не би да са като паяжина от носене?

Общи условия

Активация на акаунт