Женени от пръв поглед < II сезон > тема 11 /14.05 - 19.05/

• 84 958
  • 1 979
  •   1
Отговори
# 570
Юлия може да ти убие настроението за 2 секунди. Следващият месец ще ходя точно до Комо и вместо да се надъхвам, като я гледам, ми убива ентусиазма. Добре, че няма да е там с мен и ще мога да се насладя на гледките.
Завид, завид, приятно прекарване! Да не забравиш да си вземеш настроението фор деър!
Само аз ли смятам, че тия мач правят коментари на ниво 2ри клас? Нищо дълбокомислено не казват, то аз мога да изкарам по-хубав и дълбок анализ, без да имам диплома за психолог(не съм убедена, че и те имат де).

# 571
  • Terra incognita
Когато Юла каже, че си пада по екстремните преживявания, се сещам за този 😂:

# 572
Те такива мрънкалници като Юлия винаги ще намерят за какво да мрънкат, от какво да се оплакват.,при тях настройката си е такава, негативна. Въпрос на гледна точка. Не е проблемът, разбира се, Комо.Не е ферибота. На нея и стаята не й хареса. На такива "ту им млякото горещо, ту пък друго нещо". Мерси. Няма да ги бъде и тях.
Мишо на пръв прочит ми изглежда тих, спокоен, възпитан, положително настроен. Не е тази за него..

# 573
Юлия може да ти убие настроението за 2 секунди. Следващият месец ще ходя точно до Комо и вместо да се надъхвам, като я гледам, ми убива ентусиазма. Добре, че няма да е там с мен и ще мога да се насладя на гледките.
Завид, завид, приятно прекарване! Да не забравиш да си вземеш настроението фор деър!
Да не забравите да опитате от рибните дарове с поне уан бира. Wink

# 574
  • София
На Юла бившето гадже (бях ви постнала негови снимки) си пада по алпинизъм, снима се в някакви пещери, в момента живее във Франция. Младо свежо спортно, добре изглеждащо момче. Та, с него може и да е обичала екстремните преживявания. Smirk

# 575
Нещо за Маги Слави Трифонова - само аз ли забелязвам, че като съветваше Мерал за Ивана някак превъртя и влезе в роля - "Ама тя няма да ти седнИ, да тА пита мило, как си....." с писклив гласец и тръскаща глава. Не съм била досега на сеанс с психолог, но не трябва ли да са по.....профи нещата, а не като със съседката на пейката пред блока?

# 576
На Юла бившето гадже (бях ви постнала негови снимки) си пада по алпинизъм, снима се в някакви пещери, в момента живее във Франция. Младо свежо спортно, добре изглеждащо момче. Та, с него може и да е обичала екстремните преживявания. Smirk
Демек, ти смяташ, че Мишо е виновен за нейната апатия?

# 577
Нещо за Маги Слави Трифонова - само аз ли забелязвам, че като съветваше Мерал за Ивана някак превъртя и влезе в роля - "Ама тя няма да ти седнИ, да тА пита мило, как си....." с писклив гласец и тръскаща глава. Не съм била досега на сеанс с психолог, но не трябва ли да са по.....профи нещата, а не като със съседката на пейката пред блока?
Толкова си може момичето...

# 578
  • София
Ако Юлия практикуваше екстремни спортове, нямаше да ѝ се струва екстремно изкачването с фуникуляра и пътуването с ферибота.

Тапи за уши няма да ми трябват, ама ще пробвам да си поръчам рибни дарове и специална пица полента.

# 579
Магито след като толкова години след Сл. Трифонов не харчи пари за дрехи, а вероятно износва тези купени и от него, поне да беше ги вложила в някое обучение.

# 580
  • софия
чИ кой казА, чИ тя е профи?

# 581
  • Terra incognita
И на мен ми направи впечатление неадекватното и непрофесионално включване на Магдалена Учиндолска. Сякаш му каза: такива като тебе колко съм имала, ама бързо ги пуснах по пързалката. Ще ми казват те какво да правя, ама ха! Никой не мож' ни опитоми, ние сме от новия, независим женски вид- всичко, знам, всичко мога, добре ми е сама.

# 582
  • София
Демек, ти смяташ, че Мишо е виновен за нейната апатия?

Тя си е апатична по принцип, но Мишо не може да я накара да живне, защото е безразлична към него. С "Тазманийския дявол" и мъглата щеше да ѝ хареса.

# 583
  • Варна

Юлия, ох Юлия.. А за аптеката, аз си мислех, че тампони ще иска. Ду ю хев тампони фор хиър?
Аааа, много сложно това за нея с Ду ю хев, съмнявам се, че ще може да скалъпи подобно въпросително изречение...

# 584

Тя рядко излиза от тази роля. Моите впечатления са, че залага на експресивност чрез жестикулиране и гримасничене основно. И как да е друго, след като думите често изпреварват мисълта... Съжалявам, ако на някого му се стори грубо последното.
Дипломата е само първата стъпка в тази професия и всъщност не означава нищо. Ако не носиш необходимите качества в себе си, няма учебник, който да може да те научи на човечност, емпатия, усет към нуждите на другия, проницателност, търпение и т.н. Толкова за "профи" поведението.

Общи условия

Активация на акаунт