Женени от пръв поглед < II сезон > тема 11 /14.05 - 19.05/

• 84 939
  • 1 979
  •   1
Отговори
# 990
Снощи гледах заради  fanfanito, Мишето. Добре се справи момчето, съвсем различно изглежда с новата визия, симпатяга е. Юлето ме вбеси с това "доста" - това било доста добере, онова било доста хубаво .... Абе кажи направо това беше добре, онова беше хубаво. На Мишо му трябва "жива" жена, тази мякаща кукла, не е за него.
Мишо и Мерал са симпатични мъже, много лесно се водят, добронамерени са, заслужават много по добро от двете фръцли - Юлия и Ивана.

Разочарова съм от Таня. Как продължава с това "Зари", допуска да я гали, че и целува. Думи нямам.
Какво стана с дробчетата и пържолите. "Гладна ли си? Да отида до магазина да взема нещо." Абе Путьо Посерков, гол като пушка, мръсен буквално, както душевно така и физически, с претенции на аристократ, ама само претенциите, поведение на ... /сред клошарите и плужаците има по достойни от теб в пъти/. Намери та са насра, че и омаза. Върви си там, на жълтите павета /явно така наричаш лайняния калдаръм, пред съборетина ти/, "реставрирай" си вехориите, които наричаш антики и остави жената на мира. Даде и толкова много, че докато е жива няма да може да го похарчи.

# 991
На Мишо всичко си му е ок. Възпитан, строен и с разумно отношение към парите. Нито се изхвърля, като Мерал, нито се излага, като мизерния от жълтите павета. Вижда ми се мъж на когото може да се разчита.

Последна редакция: чт, 16 май 2019, 13:46 от Monza

# 992
  • Варна
Видяхте ли сега, момичета, смеехме се на Ева Ку, ама ако беше ходила тя да рови в гардероба на Светозар, а не Магито да пие чай, още тогава щеше да види, че има 1 чифт гащи и да разбули истината 😁

# 993
  • София
Снощният епизод беше буламач в сладко-кисел сос.
Мерал улучи ваксата за Ивана - хотел, балончета, масаж, вана, вино, ХРАНА... Но ще е с краткотраен ефект. Една целувка не получи момчето, пък даже ѝ благодари, че ѝ е харесало. Ивана се прави на добрата прощаваща принцеса, а си развява кончето, да има екшън в тоя живот.
Светозар и зъбите са му направили покрай предаването. Да, разбрах кой е платил. Тоя толкова съжалява, че не му се е получило с мила женичка да му готви, купува и пере гащи, строи къща, плаща сметки на приятели и да му благодари за величието и бъркането в ушите. Нямаше как Таня да не избухне, колкото и да е стабилна. Вампирът ѝ е сложил бомба вътре в нея и тя расте. Хубавото поне е, че скандалът е пред хора, Жълтогащникът нали е публична личност.
Мишето - милият, много сладък, ама като за 14-годишен. Плюшена играчка... на 36 г. жена. Иначе добър гид, обясни и за Джумая джамия, заведе я на ашуре, масажчето явно в Пловдив го прави някъде. Може да е в кв. Смирненски, където го виждах като бях там.
Юлия - да, с бившето гадже (при негови познати) в Париж за нова година и пак не ѝ е харесало. Наистина през деня кулата си е железа, но около нея паркът е прекрасен, сигурно Юла не го е забелязала. Вечерта пък свети красиво и все различно, както и виенското колело отсреща на площад Конкорд, ама и това е не е видяла. Самата атмосфера в Париж е романтична, всеки сезон, а тя сигурно е очаквала нещо изключително, което да я впечатли. Съмнявам се, че до края на живота ѝ ще го види.

Последна редакция: чт, 16 май 2019, 08:51 от Монако

# 994
Какво да видим? Пълна излагация! Защо беше нужно да рови из къщите на Ю и М, а на другите - не?
Пълен смях са тези "психолози", но айде, ако смехът е за нас, какво да каже Таня?? Престъпно постъпиха спрямо нея да й натресат гол бездомник, облечен само със самочувствие и претенции, който на всичкото отгоре се оказа емоционален насилник! Изобщо не е смешно!

# 995
Относно плюшената играчка - какво друго да ѝ подари не я познава добре, а може и да е подметнала , че ги харесва.
Или някой му е подшушнал за Таз. Wink

Л@йняните гащи не искам да го коментирам, това е Марианската падина в национален ефир, по-гнусно същество е даже и от Кулагин и е по-голям дразнител от Луна. Да го взема Тупаревия в Брадърс, тъкмо 2 м ще има къде да живее на аванта.

Мерал вчера се сбогуваше с Ивана и само дето не заплака..Дожаля ми, че така е хлътнал. Може би те от всички имаха най-много шанс, ако тя бе отвърнала на чувствата му.

# 996
Чичко Филипов не искам да го коментирам.
Чичко Филипов е един изключителен човек, в най-добрия смисъл, който не е между живите. Не слагайте това име на "Зари", моля!

# 997
Чичко Филипов е един изключителен човек, в най-добрия смисъл, който не е между живите. Не слагайте това име на "Зари", моля!

+1000

# 998

+1000
Извинявам се!

# 999
Нещо за Париж: https://www.manager.bg/%D0%BB%D1%8E%D0%B1%D0%BE%D0%BF%D0%B8%D1%8 … D0%BD%D1%86%D0%B8

За тоя плюшен слон не знам какво да кажа. Аз, например, не обичам букети, но би ми харесало да ми подарят саксия с цъфтящо цвете - орхидея, мини роза, фуксия, каквото и да е. Знам, че вече и саксиите могат да се опаковат красиво като букет. Какво обаче (освен цветето) би било подходящ подарък за полу-непознат човек, като трябва все пак да е по-обемен от ваучер? Не може да е бижу, книга, парфюм, защото не й знае предпочитанията. Трябва да е нещо безопасно и неутрално. На мен би ми харесала скъпа бонбониера (например Линд имат готини), но някои жени и това не харесват...

# 1 000
Нещо за Париж: https://www.manager.bg/%D0%BB%D1%8E%D0%B1%D0%BE%D0%BF%D0%B8%D1%8 … D0%BD%D1%86%D0%B8

За тоя плюшен слон не знам какво да кажа. Аз, например, не обичам букети, но би ми харесало да ми подарят саксия с цъфтящо цвете - орхидея, мини роза, фуксия, каквото и да е. Знам, че вече и саксиите могат да се опаковат красиво като букет. Какво обаче (освен цветето) би било подходящ подарък за полу-непознат човек, като трябва все пак да е по-обемен от ваучер? Не може да е бижу, книга, парфюм, защото не й знае предпочитанията. Трябва да е нещо безопасно и неутрално. На мен би ми харесала скъпа бонбониера (например Линд имат готини), но някои жени и това не харесват...
Юлка е фен на сладкото, така че бонбониера наистина щеше да е по-удачен избор Hands V

# 1 001
Самата атмосфера в Париж е романтична, всеки сезон, а тя сигурно е очаквала нещо изключително, което да я впечатли. Съмнявам се, че до края на живота ѝ ще го види.
Една сляпа душа, не може да бъде впечатлена от нищо, защото не вижда, а за жалост в случая и не усеща нищо.
Много ми е трудно да определя Юлия що за човек е. Таня изглеждаше много обрана и студена, а тя изобщо не е такава. По скоро Юлето е студена /напомня ми за мрамор/ въпреки, че се усмихва

# 1 002
Аз пък ще повторя,как ви идва на сърце на напишете "З..и" Crossing Arms Mr. Green
Сега сериозно,няма какво да се чудите за плюшената играчка,Мишо си го подчерта "понеже каза ,че обичаш".Какво друго да ѝ подари,като изобщо не я познава и за парфюм,книга,бельо и прочее си трябва поне малко от малко да го познаваш човека.А той какво знае за нея,че НЕ ОБИЧА СТУД  Mr. Green и евентуално...плюшки,това е.

# 1 003
Мишо може да се е допитал до Ева Кулева и тя да е казала, че Юлия харесва плюшки. Аз да си призная също много го обичам. Не съм Систъра ✌️✌️🤣🤣 спокойно.

# 1 004
Аз пък плюшки изобщо не обичам, само събират прах и сега на малкия не купувам. Излишна вещ ми се виждат. Много бих се зарадвала на един хубав шоколад примерно.

Общи условия

Активация на акаунт