Женени от пръв поглед < II сезон > тема 11 /14.05 - 19.05/

• 84 825
  • 1 979
  •   1
Отговори
# 195
  • Варна
Оф тоя па фазомер, как си бърка в носа пред камерата и пак се опитва да очерни Таня! Гнусен злоб! Направо ме избива на агресия!

# 196
Таня е желязо, уникално добра жена! Много такива жени има, поставени на разпит, е така да уязвява, да й пие енергията.

# 197
Гнусна гад! Бих му се изхрачила в лицето..

# 198
Как не оставя жената да се нахрани на спокойствие!!!
Емоционален психопат! И насилник!

# 199
  • София
Таня заряза любезностите, права е, но такива гадове с това се хранят. Сега той триумфира в болния си мозък.

# 200
Пълен ненормалник е този ! Как може да я провокира по този отвратителен начин, и да се прави на жертва??

# 201
Всеки път, когато си помисля, че Безгащното Паве не може да падне повече, той ме оборва...

# 202
Типичен психопат, нищожен човек, ще остане сам и докрая, далеч от такива свине!
Тия психолози защо не се застрелят!

# 203
  • На правилното място в правилния момент
Браво, Таня! Кажи му истината в очите, не се търпи този плужек просто!

# 204
Този психар се подиграва на Таня, която нарочно нарича Татяна, че била в депресия?!

# 205
  • София
Такааа.
За мен Аня Филипова си е точно Таня.

# 206
  • София
Ако тоя го набият, няма хич да страдам.

# 207
Мале не била имала личен живот... А ти бе мизернико долен, дето са те изгонили да живееш с кучетата... Направо ви казвам ще строша нещо, Таня е желязна обаче как не му трепна.

# 208
Ама че е наглец тоя... Лисан. Може ли да се държи като дебил? Може ли така да обижда и провокира Таня? И какво е това изискване за секса от промото.. Да не е на 16? И за живота на Таня няма право да говори. Не тя е човека, който се видя, че живее в лъжа! Злобар!!!

П. С. : Браво на Таня! Най-накрая да го постави на мястото му!

# 209
След рекламите Гейщалта влиза в действие с ВанчИтУ..интересно по-добре ли ще се справи от Маги..

Общи условия

Активация на акаунт