Женени от пръв поглед < II сезон > тема 11 /14.05 - 19.05/

• 84 818
  • 1 979
  •   1
Отговори
# 210
Била лъжкиня, защото не е била в 6 часа вкъщи?!?! ОМГ

# 211
Кви са тия мъже където са ги избрали в предаването ?! И това с кастинг ги избирали  Shocked ЖДНБ .Фори е цвете пред тоя лицемерен интригант  Stop

# 212
Таня го навря в кучи гъз този палячо .От самотоначало на предаването Таня ми е любимка
Тази жена заслужава нещо много повече от льольо

# 213
Гащопаветник, такава Жена и на картинка повече няма да видиш! Ти си жалък, грозен, тюфлек, насилник, злобар, непостигнал НИЩО! Целувай подметкате на психонезнамкаквоси, които те ожениха за прекрасната жена, защото повече няма да видиш такава!
От тук нататък, Таня пожелае ли подкрепа от обществото (по някаква причина)-ще я получи, а ти, Гащопаветник, ще си останеш да се давиш сам в злобата си!

Ти си лош, лош, лош човек, много лош!

# 214
  • София
Положението е извън контрол на всички фронтове... Тия хора как се излагат и не го осъзнават, лелеее...

# 215
  • Брюксел / София
Ами ето, Таня съвсем добре го е преценила този плужек. Всичко, което каза за него е вярно.
А този си мисли, че като я снима ще я уязви, но на нея най - накрая й кипна.

# 216
Може ли с едно изречение защо се мрази този възрастния?

# 217
  • София
Гнусен и долен изверг е този... даже вече не искам да използвам име за това чудовище, пък макар да е измислено и иронично.  Sick

# 218
Тотален подлец и психотичен поплювко, заслужава да му залее манджата на главата, да похапне.
Как само обиграно спори той, как знае да манипулира, да прави човека срещу него нищожен и извън нерви. Подава нещо и казва "така"... И чака като питбул да захапе наново.
Само който не е общувал на такова лично ниво с енергиен вампир, може да му се върже, да го съжали и т.н.
Заслужава си всяка нападка от жените, Никой не заслужава такъв шизоид.

Последна редакция: ср, 15 май 2019, 18:29 от passionbiojuniper

# 219
Тази г-жа Ангелова само Мерал ли ще консултира? Много елементарни съвети, и баба му може да му ги каже тези неща.
Особено придружени с бездарно театралничене.

# 220
  • Тра-ла-ла
Браво на Таня. Много добре го нареди и почти без да влага емоции. А циркаджията с равен тон се чуди как да я вбеси...с похвати от детската градина.

# 221
Малееее, направо щях да си счупя лаптопа. Таня заслужава и медал за спокойствието, което извади. На нейно място аз щях да скоча на бой - честно ви казвам. Направо ме изби на агресия, докато гледах как се подиграва открито с нея

# 222
  • София
Може ли с едно изречение защо се мрази този възрастния?

Не му ли виждаш отвратителното поведение?То едно изречение не може да побере цялата гнусотия, която е показал от началото досега.

# 223
Блякс! Тоя ла.нар направо ме отвращава! Ама и Таня изобщо не трябва да си хаби езика и нервите и да му дава обяснения! Обадила се била да каже, че си идва в 18, и вече била лъжкиня, понеже се прибрала в 21.. Леле, дри..ьо гаден! Хубаво му каза, че е интригант и лицемер. Лошото е, че се ядосва и той успява да я засегне...

А  и на Мерал хубаво му го казаха, че никой не му е длъжен и не носи отговорност къде се намира и как се чувства..

Офф, тая Юла колко е злее! Той й откъсва цветя, тя ''хубаво, ма да не е еднократно". Той й фокусира /понеже тя явно не може сама/, тя вместо да го оцени - ''тва не е хижа, къща е'',  ''тва не е планина, подножие на планина е''. Ми няма що! Я се метни в езерото, киселяк!

# 224
А Валя и Моро не огладняха ли вече? Да си успокоя нервите с урок по английски

Общи условия

Активация на акаунт