Женени от пръв поглед < II сезон > тема 11 /14.05 - 19.05/

• 84 783
  • 1 979
  •   1
Отговори
# 240
"Качваме се на няк'ъв връх с лифтче"
Все едно тука до Копитото.... Юла не мойш я впечатлиш Grinning

Обаче Мишо е непоклатим: "Не, не, супер е!" Grinning
Откъде толкова търпение в този човек?! Поклон!

# 241
  • Тра-ла-ла
Втръсна ми от разговори за ядене и времето Bowtie Трябваше да снимат предаването в по-топло време. Да има по-интересни неща за правене. Дори едно пускане по бански на плаж е предпоставка за повече емоции и сближаване...отколкото да тъпчат по снега като накукушинени врабчета.

# 242
Има нещо сбъркано на пръв поглед в гещалта. Криипи ми е като систъра.

# 243
Ивана се учудва, че мъжа й е изпитал погнуса от това, което видял по време на снимките. ОМГ! Ами то аз изпитах погнуса без изобщо да съм била там, представям си на него какво му е било.

# 244
Госпожа Гещaлт добре води засега, на фона на другите психолози е топ засега хаха.

# 245
Ама ние защо не виждаме цялото това внимание на Ивана към Мерал, от кадрите, които текат, докато споделя с гещталта.

# 246
Госпожа Гещaлт добре води засега, на фона на другите психолози е топ засега хаха.

От целия екип той ми се вижда най-адекватен по време на разговорите с участниците

# 247
И си хапна солетки...JoyJoy

# 248
Офффф, Ивана пак преживя! 🤢

# 249
Лошото е, че сякаш не й хвана етюда, че е неискрена и само се прави на жертва тя. На Ивана.

# 250
Хаха ееее не. Тая ивана пак яде. Маа солети при гещалт терапевта

# 251
Според мен Таня му е споделила, че в някакъв период от живота си е била в депресия, затова и тоя боклук го използва срещу нея. Толкова отвратена не съм била никога от мъж, сериозно.

Всички интимни детайли, които Таня в надеждата си да намери разбиране му  е споделила, сега той ще я замеря с тях. Как един човек борил се със сериозна болест да не мине през депресия?! Има ли представа това аморфно гнусно желе с поведение на изрод, какво и  е струвало на тая жена да оздравее, да стъпи на краката си от пожара, през който е минала и сега да я наранява така чудовищно?! Иде ми да го смачкам като хлебарка с тока си и да го стрия до атомно равнище.

# 252
  • На правилното място в правилния момент
Сватбеното пътешествие е към своя край - може би още 2-3 епизода докато се върнат в България?

# 253
Гащталта спечели Ивана с тези солетки.

# 254
  • София
Разбирам Ивана, че не иска да е в клетка, но ако обръщаше на Мерал наполовина толкова внимание, колкото на телефона, ми се струва, че щеше да е малко по- добре. Категорично не смятам, че само тя носи отговорност за връзката, да подчертая.

Общи условия

Активация на акаунт