Женени от пръв поглед < II сезон > тема 11 /14.05 - 19.05/

• 84 811
  • 1 979
  •   1
Отговори
# 225
Таня настъпи здраво, нека го реже, малко му е. Заро се драка сякаш е в 5 клас междучасието , не се усеща колко незряло му е поведението. А пък лицето му отблизо и с чесането на носа ...гадно е.
 Юлка много скучна, наистина по- далеч от носа си не вижда.....жалко, масажистът я превъзхожда по човещина, отношение, манталитет, светоглед ...

За Мерал ми е мн.тъжно...

# 226
Още сме в Комо. Има и сняг, студеничко...Юла не спря да мрънка.

# 227
  • Terra incognita
БеладжИо 😂😂😂
Нещо като ДжорджИо 😅🤭

# 228
Чета ви и виждам, че правилно изпълних заканата си да не гледам тази гавра.
Със сигурност щях да побесня.
Надявам се този ненормалник в един прекрасен ден да изяде боя, а огърлицата от зъби да се пръсне по родните му жълти павета.

# 229
Мале, тоя дебил заслужава само правата лопата в главата. Да не хаби въздуха. Паразит

# 230
Ако тоя го набият, няма хич да страдам.

И да го нафазомерят даже отзад пак няма да страдам. Тоя събуди всички демони в мен. Мръсна гад!

# 231
С абсолютно безизразен глас ''обичам екстремните преживявания''. Леле, какъв ентусиазъм блика от нея! И стигаме до ''определено не бях очарована'' Ауу, каква изненада!

Последна редакция: вт, 14 май 2019, 22:49 от Luchia^^^

# 232
"Качваме се на няк'ъв връх с лифтче"
Все едно тука до Копитото.... Юла не мойш я впечатлиш Grinning

# 233
  • София
Юлия и Мишо са като в "Безсъници в Сиатъл", само че при тях е "В просъница в Италия".

# 234
Хареса ми природата,снега,мъглата,уникално е Simple Smile

# 235
Според мен Таня му е споделила, че в някакъв период от живота си е била в депресия, затова и тоя боклук го използва срещу нея. Толкова отвратена не съм била никога от мъж, сериозно.

# 236
  • На правилното място в правилния момент
Скали, мъгла, трепети, въздишки..... Романтика ли бе да го опишеш! Все едно гледам развитие на ученическо ухажване - неудобно, конфузно и в крайна сметка без успех!

# 237
Доста е зле тази Юлия, нищо не я очарова,такава мъгла,  едно лифтче, това не е връх, тя не обича нищо, г-ца Не. Имам чувството , че Мишо започва да й се надсмива.

# 238
Обаче Кулева как си показва неприязънта към Юла Simple Smile Нищо.не й спестиха на нея.
За разлика от претупването,как пък нищо важно и истинско не зaкaзaхa за сблъсъка на вечерта, мина така между другото с мухъла.

Последна редакция: ср, 15 май 2019, 01:04 от passionbiojuniper

# 239
Ивана е на психолог. Сложили са и солетки.Joy

Общи условия

Активация на акаунт