Женени от пръв поглед < II сезон > тема 11 /14.05 - 19.05/

• 84 673
  • 1 979
  •   1
Отговори
# 375
Поправям се: Едногащопаветник! Triumph
Пълното му име е Лисан-Фазомер Безгащников Жълтопаветников.
Лисан Н@сRан
Пу, едва ви изчетох. Почти съм щастлива, че си спестих помията с дъх на отходна канализация, която сте гледали тази вечер.
Ами браво на Таня, ако най-после се е отприщила както разбирам и го е нахранила подобаващо този психопат.
И за тАня Филипова няма да казвам "Казах ли ви!" Wink
И за Юлка, че е восъчна фигура.

# 376
  • Sofia
Този епизод оставя доста горчив вкус след себе си.. Вече дори не е забавно..
Права сте, хич не е забавно, чак ме е срам, че го гледах! Но поне някой си получи заслуженото!

# 377
  • Тра-ла-ла
Безгащникът провокира Таня да спомене 2 мъжки имена. Борис и Емил...

# 378
  • Варна
А дали Фазо не е чел коментари за себе си и затова да я тормози така?  Тъкмо тогава май започнаха да излъчват първите серии и пак Таня беше по- харесваната. Подразни ме как ехидно повтаряше "шампионке". Този е голям завистник и подляр.

# 379
Е крайно време беше Танчето да избухне! Изкефи как добре го нареди, че даже си хапна и вечерята през това време! Simple Smile хаха

Вече и аз мисля, че Аня е Таня - той и Зарко се е усетил сигурно!

Другите какво да ги коментирам - Юлия мрънка ли, мрънка, Мишо  се пъне там да прави нещо интересно, обаче и двамата едни такива апатични, че.....................

Мерал и Ивана изобщо не живеят заедно щом коментират: Не сме се чували, така говорят хора, които са си просто познати. Ако живееха заедно щеше да бъде - скарахме се и се изнесох и не сме се ВИЖДАЛИ!

# 380
Тези мачмейкъри трябва да си скъсат дипломите и да платят солено обезщетение на Таня.
Как можаха да й причинят такъв психически тормоз от този абсолютен мухльо!
Живеят в апартамент на продуцента се споменаваше във фейса. Очевадно е, че Жълтите гащи са с протекции и целта е била да му се намери нов гостоприемник на паразита....

# 381
Кога ще чете Фазо коментари? То от правене на секс навън, остава ли му време за нещо друго?Stuck Out Tongue

# 382
Даааа....защо ли имам чувството, че Зарко действително идва от жълтите павета, ама буквално е живял върху тях...направо на улицата. Добре де, нека каже къде му родния адрес?! За онова жилище, разбрахме, нанесъл се неправомерно бездомника. А къде е живял преди това, къде е роден,  къде са живели родителите му? Защо се е нанесъл в необитаемото жилище, като идва от "жълтите павета"? Да не се окаже от някое софийско и пернишко село...

Не е от пернишко, няма го твърдото "Л", но определено говори на диалект, малко добричлийски.

# 383
  • София
За Фори се намериха много желаещи след предаването, но като чета коментарите за лорд Гащьо, единствените желаещи ще са тези да го смлатят яко.

# 384
Кога ще чете Фазо коментари? То от правене на секс навън, остава ли му време за нещо друго?Stuck Out Tongue
Очевидно няма време да си изпере гащите Grinning Горката Таня, какво е трябвало да изтърпи, да му пере гащите след едноседмично носене... бляк...

# 385
  • Sofia
Даааа....защо ли имам чувството, че Зарко действително идва от жълтите павета, ама буквално е живял върху тях...направо на улицата. Добре де, нека каже къде му родния адрес?! За онова жилище, разбрахме, нанесъл се неправомерно бездомника. А къде е живял преди това, къде е роден,  къде са живели родителите му? Защо се е нанесъл в необитаемото жилище, като идва от "жълтите павета"? Да не се окаже от някое софийско и пернишко село...

Не е от пернишко, няма го твърдото "Л", но определено говори на диалект, малко добричлийски.
Този е "софиянец" колкото аз съм Врачанка Simple Smile Софиянец не можеш да чиуш да миека така Simple Smile

# 386
  • Тра-ла-ла
Живеят в апартамент на продуцента се споменаваше във фейса. Очевадно е, че Жълтите гащи са с протекции и целта е била да му се намери нов гостоприемник на паразита....
По спомен от коментарите във Фейса - в един и същи входа са апартаментът на продуцента и този от airbnb.

# 387
За Фори се намериха много желаещи след предаването, но като чета коментарите за лорд Гащьо, единствените желаещи ще са тези да го смлатят яко.
Форо беше споделял миналия ден разбити сърца, коментарите отдолу му съчувстваха и го успокояваха, че ще намери своя човек. Тълпите от фенки не го искат вкъщи. Безгащников не може и да сънува толкова фенки Grinning

# 388
  • София
Стана ми интересно  Юлия какви изисквания е поставила за мъжа до себе си пред "специалистите". Ясно е, че не знае какво иска, но все нещо трябва да е казала. Какво ли е възможно да заинтригува и развълнува тази жена?

# 389

Нека Бънди се включи и внесе яснота по въпроса.

Освен това, след всички тези обиди, които отправихме по адрес на Лисан тази вечер, трябва да си получим поредния размахан пръст от страна на стария "приятел", който се изумява - цитирам - „колко високо образовани, културни, толерантни и добре възпитани жени се подвизават тук". Край на цитата. А аз все още съм изумена как си позволи да го напише. Може би му се е изплъзнала онази стара мъдрост, която гласи: „Кажи ми кои са приятелите ти, за да ти кажа какъв си ти."

Общи условия

Активация на акаунт