Женени от пръв поглед < II сезон > тема 11 /14.05 - 19.05/

• 84 920
  • 1 979
  •   1
Отговори
# 600
За мен Ивана беше искрена при прихолога и си е права за себе си , тъпа или не тя е решила това да  е работата и , той може да прояви малко търпение.

# 601
Ами нямало е нужда да го моли да остава на снимките Ивана, като го знае какъв е. То и тя май не знае какво иска, иска ли да е с него или не. Щото аз съм сигурна че не. Да му го покаже категорично тогава.

# 602
При всички случаи е неадекватно да накараш някой да седи да те чака цял ден. Това й е работата - да си я върши, но не - тя е искала да се изфука, сигурно си е мислела, че ще го впечатли с актьорските си способности.

# 603
По-скоро е искала ТВ екипа на продукцията да е там през цялото време. А и Мерал...."Много добре се представи Ивана". Като че ли участва в холивудска продукция, не в долнопробен чалга клип.

# 604
Не го мислете Мерал, ще му мине. Просто е хлътнал по задника и човката..пардон- устните й.

Да де, ще му мине и така до следващия път. Ивана е пример точно за харесвания от Мерал типаж жени и си мисля, че той няма никакво намерение да "пада" под това ниво. Голям късмет ще е да срещне кротко и сговорчиво, и в същото време толкова атрактивно момиче. Но му го пожелавам все пак.
Най-големите недостатъци в характера му за мен са ревността и може би прекалено покровителственото поведение. Като тук допускам, че то е такова спрямо партньорките му по принцип, не само спрямо Ивана. Ако има желание от негова страна, може да се работи върху тези минуси.

# 605
Нещо за Маги Слави Трифонова - само аз ли забелязвам, че като съветваше Мерал за Ивана някак превъртя и влезе в роля - "Ама тя няма да ти седнИ, да тА пита мило, как си....." с писклив гласец и тръскаща глава. Не съм била досега на сеанс с психолог, но не трябва ли да са по.....профи нещата, а не като със съседката на пейката пред блока?

Тя рядко излиза от тази роля. Моите впечатления са, че залага на експресивност чрез жестикулиране и гримасничене основно. И как да е друго, след като думите често изпреварват мисълта... Съжалявам, ако на някого му се стори грубо последното.
Дипломата е само първата стъпка в тази професия и всъщност не означава нищо. Ако не носиш необходимите качества в себе си, няма учебник, който да може да те научи на човечност, емпатия, усет към нуждите на другия, проницателност, търпение и т.н. Толкова за "профи" поведението.
И изказа на Маги е много неприятен, влачи думите, набляга и задържа на определени думи, и то не се цел акцентиране, нещо като диктор на художествено четиво. Смятам, от видяното снощи, че гещталта е по-точен като психотерапевт.

Последна редакция: ср, 15 май 2019, 16:40 от Fair play

# 606
Гещалта пък изръси, че фокусът на Ивана бил Мерал....Как пък не.

# 607
  • София /Абсурдистан
Хайде да се разконспирирам. Психолог и лицензиран психотерапевт съм. Учила съм и съм специализирала 3 взаимно свързани специалности цели 20 г. Който иска да вярва. Психотерапевтичната правоспособност защитих пред международна комисия след 5- годишна специализация. А тези пишман колеги какво са завършили моля? Университета дава само първични базови познания, без право на самостоятелна практика. За да се придобие това право се ходи на специализация и се полага изпит, също като при лекарите. Моят лиценз е сложен на сайта ми, а техният къде е? То и затова ръсят бисер след бисер и петнят имиджа на професията. Психолози били, ма моля ви се. Спирам, че се ядосах здраво.

# 608
  • София

То моите познания по психология са от обща култура и забелязвам чудовищен непрофесионализъм, представям си за някой от бранша как изглежда.

Коментарите им са на ниво опашката в супермаркета.

# 609
Чета мнения, че Фазо никоя жена няма да го вземе, не се лъжете има закъсали жени. Познавам един на същата възраст една девойка на 42 го взе, че и дете му роди, но поне малко го вкара в пътя, минимално. Такива хора си мислят, че всичко им се полага, че те са най-велики и най вече те за мизерни пари не работят. Обаче предпочитам Фазо да гледам пред Юла, такова мрънкащо същество, ужас.

# 610
Как се вкарва в път човек на тези години с такъв характер? Кауза пердута. Трябва тая жена да е мега гига изпаднала, че да се хаби.

# 611
Да бе, Фазо пред Юла. Тя поне гащите си пере. А не като тоя мизерник- и физически и душевен.

# 612
Мишо в промото подарява цветя на Юлия, но и държи торбичка за подарък. Какво ли е купил Thinking
Дали Юлия ще хареса подаръка? 😀

# 613
Да бе, Фазо пред Юла. Тя поне гащите си пере. А не като тоя мизерник- и физически и душевен.
Права си, обаче много ме натоварват мрънкалниците, а Фазо ми докарва позиви за повръщане, предпочитам да повръщам вместо да се самоубия 😂😂😂

# 614
Ахааа! Значи може да съм била права!
Бях ви споделила, че на пазара и пилешките дробчета, на мен ми прозвуча сякаш тя отказва да го хрантути повече и затова избира най-евтиното. И наистина се оказа така-хрантути му и приятелите! Тц тц тц

Общи условия

Активация на акаунт