Женени от пръв поглед < II сезон > тема 11 /14.05 - 19.05/

• 84 912
  • 1 979
  •   1
Отговори
# 615
  • София
Да бе, Фазо пред Юла. Тя поне гащите си пере. А не като тоя мизерник- и физически и душевен.
Peace
На мен Юлия вече ми е само смешна. Развеселява ме как в абсолютно всяко нещо успява да открие повод за мрънкане и отрицание. Сигурно и това е някакъв вид талант.  Laughing Докато Голо*ъзов ми е ужасно противен и ми предизвиква пориви за повръщане само като го гледам. Особено след снощи, когато ни осветлиха за хигиената му. Така де, за абсолютната й липсата.

Последна редакция: чт, 16 май 2019, 15:30 от Reinа

# 616
Бившето гадже на Юлка може и да е катерил планини, но ТЯ - екстремно го е чакала в подножието Wink
Където е мрънкала за времето, че й е студено, както и че това не е планина, а онова не е вила Grinning
"И кабинката на лифта май не е кабина", може би е летяща чиния Astonished

# 617
  • София /Абсурдистан
Фазо никоя няма да го вземе, без 1лв в джоба, без гащи, а и като човек не струва, глупачките вече ги няма, свършиха се.

# 618
Хех, и аз изгледах няколко епизода, пък много ми хареса това предаване (не бях попадала досега).

Колко много истини за живота и как добре са хванали камерите и микрофоните всичко това, което се нарича "взаимни отношения", направо като учебник се разлистват случка след случка...

За Мерал и Ивана -  млада е, красива е и иска да се даде на още "по-достоен" (според нейните представи) мъж. Мерал пък как си я хареса само - ами хубава жена без много кандърдисване, че и ти се падна ей така, от тотото. Кой нормален ще избяга? Simple Smile)) Много ми харесаха майките и разбирателството по въпроса "религии". Радвам се, когато в подобни програми включват и по някой от етноса - нека да се види, че с добро възпитание в семейството и с образование се постига много. Общо за тях като двойка: жената иска гонене, а мъжът - уважение. 100 годишна истина.

За Мишо и Юлия - колко по-трудно е да се пречупиш, да направиш компромис, да помислиш за другия, когато годинките са напреднали. Не случайно старите хора казват - докато си млад да си намериш човека... Младото, суровото, неопитното, е по-адаптивно и по-смело, хвърля се в огъня и оцелява, а по-големият ще помисли, парил се е вече, нагодил си е живота, страхува се от промяна.... Юлия на 36 години е толкова костелив орех, че не знам какво може да й разтопи отново сърцето. А може пък да е много притеснена от камерите, знам ли... А от Мишо съм с прекрасни впечатления, как ли не се мъчи да я предразположи, успокои, да й подаде ръка, рамо... 

Но най са ми интересни Таня и Зарко... Ако на 20 ще се прежалиш бързо и ще се адаптираш лесно, а на 36 е все по-трудно и по-бавно, то пък гледайте на 50+ колко са големи очакванията, колко са категорични преценките, как е трудно да започнеш наново, защото си бил вече там и защото няма как - съпоставящ... Старите вълци си помнят раните от всеки бой  в глутницата и всяко болно кътче в душите им говори ли, говори... Как можаха да стигнат тези двамата до разговори за гащи и секс пред камерите, не знам. Да бяха млади - щяха да го преживеят, а те сега и срам имат да берат като се видят отстрани...

Истини за това кой плаща сметката, как си гледаме телефоните, а губим лицето отсреща, за това как хората искат деца, за оптимиста и песимиста и чашата наполовина с вода...

Маги-то защо го гризете, има ли други провинения освен това че е била със Слави? Аз пък й се радвам - имало живот и след Слави значи, браво на момичето. Да избягаш от такова чудо си е геройство, а да съветваш после другите - хехе, вие го назовете...

# 619
Магито няма провинение, че е била със Слави, а че е тотално некадърна в професионално отношение и вреди на това на хората, взимащи участие в предаването. Дава грешни съвети и преценки. Напр. за Таня и Светозар в миналия епизод прозря, че имало любов....като гледахте вчера как ви се струва?

# 620
За мен Ивана беше искрена при прихолога и си е права за себе си , тъпа или не тя е решила това да  е работата и , той може да прояви малко търпение.

Само на мен ли ми се стори леко пийнала Ванчето при гещталта, може това да е отприщило нейната пословична словоохотливост.

# 621
Магито няма провинение, че е била със Слави, а че е тотално некадърна в професионално отношение и вреди на това на хората, взимащи участие в предаването. Дава грешни съвети и преценки. Напр. за Таня и Светозар в миналия епизод прозря, че имало любов....като гледахте вчера как ви се струва?

Е, как? Любов лъха отвсякъде, че ще жи и отвее даже:)

# 622
Да се изкажа и аз:) Този път т нар психолози контактуваха адекватно с участниците, според мен. Иначе вече смятам, че най- виновни са си самите  участници. Горката Таня, този път тя ме изкефи много. Казаха всичко, което трябваше по рано. Таня е интелигентна жена, съчувствам й за този жалък плъх. Заро е такъв уникален изрод, че ме отвращава невероятно. Помияр и мизерник. Относно Мерал абсолютно напълно разбирам Ивана. Той реагира супер смотано. Много е жалко да се занимаваш с такъв тип поведение на мъж. Юлия е пълна скръб. Посредствена във всеки смисъл на думата. Провинциална като манталитет и мисъл
Много претенции на кръгла нула. Изобщо Заро и Юля няма ли кой да ги изрита в големия гъз, към Космоса

# 623
  • София /Абсурдистан
Заро е натикан в играта с връзки, то е ясно. Някой има ли идея кой го е вкарал и с каква цел всъщност?
 А Мерал като е с жена чалгарка, ще търпи, ако я иска. В техния бранш е така.

# 624
Аз преди открих стари снимки в профила на Юлината приятелка. Там са 4 човека на излети прези 2016г мисля. Приятелката е русото момиче. Много е снимала и качвала, предимно чинии с храна, снимки от посетени места. Тя се омъжва за мъж, който Юла май не би харесала, но пък приятелката и явно е по-непретенциозна и е щастлива.
Та приятелят на Юла се вижда на тези снимки. А оттам се влиза и в неговия профил. Да , има го в ЕДНА пещера и толкова. Не знам как разбрахте, че е пещерняк и не знам какво си. Момчето е хубаво в лице, слънчево и с чувство за хумор се вижда и от профила му. Там няма снимки на Юла, няма я никъде. Но пък той е дори по-нисък от Юла, а тя е 1.60 според мен. В тяло краката са му доста пълнички, бе не е уау да кажеш, но привлича с усмивка и естествено поведение. Не знам какво работи, но живее в Западен парк със сигурност, дори се е ангажирал там с проблема със замърсяването. На мен ми хареса много момчето, но то не е някакъв супермен и нещо си. Нисичките мъже и по-трудно си намират жени, като за тях, но явно този не е стоплил Юла и не е издържал, което е нормално. На години ми изглежда доста млад 30 и няколко , най-много.
Мда имаше една снимка, дето пишат, че са кифли и веднага с Васа ги свързах, явно е на мода сега.
Та това за приятелят, ако наистина е била някаква връзка, може и нещо мимолетно за 2-3 месеца да е била връзката. Нямат предишни и следващи снимки общи.

# 625
Тези „психолози” трябва да ги съдят, че използват титлата, те не са нищо повече от шоумени. Не стига, че се държат непрофесионално, но те изобщо не разбират нищо от човешки взаимоотношения, характери и живота. Прави ми много лошо впечатление и жените с каква злоба говорят за участниците, когато ги анализират. Това са едни простаци, които си избиват комплексите с ехидни и презрителни коментари, защото имат нужда да я излеят цялата тая злоба някъде, приличат ми на лелки в администрацията. Те вместо да помогнат на човека отсреща, могат само още повече да го смачкат. Мерал даже май се стресна и изненада доста онази русата като разигра театрото, беше се ококорил невярващо тя като му се разпищя насреща. Аз като отида на някакъв специалист, очаквам да ми даде полезни съвети за справяне с проблема, а не да ми се подиграва, че го имам...

Последна редакция: ср, 15 май 2019, 18:17 от ts_mira

# 626
  • София
Аз преди открих стари снимки в профила на Юлината приятелка. Там са 4 човека на излети прези 2016г мисля. Приятелката е русото момиче. Много е снимала и качвала, предимно чинии с храна, снимки от посетени места. Тя се омъжва за мъж, който Юла май не би харесала, но пък приятелката и явно е по-непретенциозна и е щастлива.
Та приятелят на Юла се вижда на тези снимки. А оттам се влиза и в неговия профил. Да , има го в ЕДНА пещера и толкова. Не знам как разбрахте, че е пещерняк и не знам какво си. Момчето е хубаво в лице, слънчево и с чувство за хумор се вижда и от профила му. Там няма снимки на Юла, няма я никъде. Но пък той е дори по-нисък от Юла, а тя е 1.60 според мен. В тяло краката са му доста пълнички, бе не е уау да кажеш, но привлича с усмивка и естествено поведение. Не знам какво работи, но живее в Западен парк със сигурност, дори се е ангажирал там с проблема със замърсяването. На мен ми хареса много момчето, но то не е някакъв супермен и нещо си. Нисичките мъже и по-трудно си намират жени, като за тях, но явно този не е стоплил Юла и не е издържал, което е нормално. На години ми изглежда доста млад 30 и няколко , най-много.
Мда имаше една снимка, дето пишат, че са кифли и веднага с Васа ги свързах, явно е на мода сега.
Та това за приятелят, ако наистина е била някаква връзка, може и нещо мимолетно за 2-3 месеца да е била връзката. Нямат предишни и следващи снимки общи.

За това момче става въпрос, нали?
Скрит текст:

От празнуването на 14 февруари 2016 г. Момчето вдясно е юлиното.
Скрит текст:

# 627
Laughing

Та приятелят на Юла се вижда на тези снимки. А оттам се влиза и в неговия профил. Да , има го в ЕДНА пещера и толкова. Не знам как разбрахте, че е пещерняк и не знам какво си.
Е, та ти и снимки от битието на участниците извън предаването не видя, освен физиономиите им по телевизора, пък тук ги анализира като че и на скенер си ги гледала. Laughing
То си личи дали човек е отишъл като любител да разгледа пещера или е екипиран специално за целта и от една снимка. (не съм ровила да търся през пет профила в десети да го видя този "неудачник") Аз посетих Ягодинската пещера по джапанки, едва ли ще ме помислиш за пещернячка, ако видиш снимките. По-скоро за хахо, защото и нормалните не влизат в кална, студена, хлъзгава пещера обути така... Добре че не ни тресе желанието да участваме в нещо по телевизията, че ние пък какъв сеир ще сме за тукашната публика, ме е страх да си помисля. Sweat Smile

# 628
  • София
Laughing

Та приятелят на Юла се вижда на тези снимки. А оттам се влиза и в неговия профил. Да , има го в ЕДНА пещера и толкова. Не знам как разбрахте, че е пещерняк и не знам какво си.
Е, та ти и снимки от битието на участниците извън предаването не видя, освен физиономиите им по телевизора, пък тук ги анализира като че и на скенер си ги гледала. Laughing
То си личи дали човек е отишъл като любител да разгледа пещера или е екипиран специално за целта и от една снимка. (не съм ровила да търся през пет профила в десети да го видя този "неудачник") Аз посетих Ягодинската пещера по джапанки, едва ли ще ме помислиш за пещернячка, ако видиш снимките. По-скоро за хахо, защото и нормалните не влизат в кална, студена, хлъзгава пещера обути така... Добре че не ни тресе желанието да участваме в нещо по телевизията, че ние пък какъв сеир ще сме за тукашната публика, ме е страх да си помисля. Sweat Smile

Ами, доста снимки с активности има. Simple Smile
Скрит текст:
Скрит текст:

# 629
Тези „психолози” трябва да ги съдят, че използват титлата, те не са нищо повече от шоумени. Не стига, че се държат непрофесионално, но те изобщо не разбират нищо от човешки взаимоотношения, характери и живота. Прави ми много лошо впечатление и жените с каква злоба говорят за участниците, когато ги анализират. Това са едни простаци, които си избиват комплексите с ехидни и презрителни коментари, защото имат нужда да я излеят цялата тая злоба някъде, приличат ми на лелки в администрацията. Те вместо да помогнат на човека отсреща, могат само още повече да го смачкат. Мерал даже май се стресна и изненада доста онази русата като разигра театрото, беше се ококорил невярващо тя като му се разпищя насреща.
Поредно доказателство как българина няма да има доверие, и да има нужда, или желание, няма на кой па точно психолог да се довери.
Тези са толкова боси в професията си, че не мога да повярвам какво чувам от тях.
Бъркат консултирането с бабини рецепти за живота, едната седнала до Мерал и мята руси косици, той стреснат, тя във вихъра си, му обяснява колко е неадекватен.
Госпожа Гещaлт така се изуми, че успя да разбера Иванка, че чак подиве от радост, че тръгна онази да му пише, па то щото се е сетила, че вечерта няма какво да яде и не е лошо да го извика, поне нещо ще донесе да aпне.
Ева сее жлъч, но така професионално, относно Юла и нейните неуспехи в живота, сякаш всичко знае за нея, че и я критикува, ние не можем все едно да си направим изводите.
И накрая онова човече с чипия нос, Миленчето. Тази си е чиста детска учителка, третира участниците като че са деца. Но пък така от далече, що да си прави труда да свери кой защо какво казва, да ги пита поне. Направо е инфантилна, и да си завре неадекватните съвети при дипломата си- отзад!

Последна редакция: ср, 15 май 2019, 18:28 от passionbiojuniper

Общи условия

Активация на акаунт