Женени от пръв поглед < II сезон > тема 11 /14.05 - 19.05/

• 84 879
  • 1 979
  •   1
Отговори
# 630
# 631
Проблемът на Мерал е, че си търси атрактивна въртокъщница / която обича и умее да се грижи за дома си/. Няма такава жена, още по малко на 20 години. Това се гради с времето, съвместно. Не да върне динозаврите, каквото и да направи наготово няма.
Що се отнася до заниманието й с чалгарски истории, на негово място нямаше да направя компромис. Той изпитва неудобство и аз бих се срамувала от това, защото тя не просто участва да си вземе парите, а се опитва да влезе в тези среди и този начин на живот.
Има много млади момичета и жени, които изглеждат атрактивно /далеч по добре от Ивана/, скромни са и биха приели мъж като Мерал.

Като гледам на "Зари" каква жена му се падна, на стари години ...

# 632
Мерал все повече ми прилича на първото ми гадже, а явно и Ивана си е имала вземане-даване с тоя тип мъже, затова и има силна нетърпимост към неговото поведение. Когато си се парил, после надушваш всеки малък издайнически знак от няколко километра и изобщо нямаш търпението и нервите да гледаш пак същия цирк. Той още в Испания си показа рогата, та тя бързо го усети и явно реши, че не й се минава пак през това. Може поведението му да не е някакво екстремно като на Фори и Светозар, но е също толкова отровно в дългосрочен план. Той я иска точно в клетка, изцяло зависима (психически и емоционално) от него. Само като му видях каменната физиономия, с която я гледаше, докато снимаха клипа... Човек може да сънува кошмари.

# 633
Мда, това е момчето. Ама на вашите снимки тук така качени някак по-слаб и висок изглежда. На другите снимки където е, се вижда че е колкото Юла висок. В неговия профил също я има тази снимка , май от Магурата, където е клекнал. Другата снимка не съм я виждала.
Ми то не трябва много да се мъчиш, достатъчно е да цъкнеш на името от снимката и те препраща в профила.
Да, бях ги разгледала. Няма тук Мишето да ми го тормозят, права бях, не са му избрали булче добро и нежно.((

# 634
  • София
Мда, това е момчето. Ама на вашите снимки тук така качени някак по-слаб и висок изглежда. На другите снимки където е, се вижда че е колкото Юла висок. В неговия профил също я има тази снимка , май от Магурата, където е клекнал. Другата снимка не съм я виждала.
Ми то не трябва много да се мъчиш, достатъчно е да цъкнеш на името от снимката и те препраща в профила.
Да, бях ги разгледала. Няма тук Мишето да ми го тормозят, права бях, не са му избрали булче добро и нежно.((

Имаме общ приятел и виждам снимките, които е споделил с приятели на приятели. Не живее в Западен парк, от две години снимките му са все от чужбина. Дори от вчера има една на плаж и го питат няма ли да си идва. Има доста "спортни" снимки.

# 635
Не е от Магурата - ходих преди ок.2 години и не беше такова шарено. Освен да са сменили осветлението... Нямаше и лед, но това може да е нещо временно.

# 636

Имаме общ приятел и виждам снимките, които е споделил с приятели на приятели. Не живее в Западен парк, от две години снимките му са все от чужбина. Дори от вчера има една на плаж и го питат няма ли да си идва. Има доста "спортни" снимки.
Няма справедливост в този свят Naughty За пореден път се убеждавам, не е честно. Аз го издирих, видях и дадох линка и Монако веднага разбра, че и бил в приятели и се нареди на първия ред да гледа снимки и клюки.  #2gunfire А ние с гайдите така си останахме. Не е честно Banghead

# 637
  • София

Няма справедливост в този свят Naughty За пореден път се убеждавам, не е честно. Аз го издирих, видях и дадох линка и Монако веднага разбра, че и бил в приятели и се нареди на първия ред да гледа снимки и клюки.  #2gunfire А ние с гайдите така си останахме. Не е честно Banghead

Много отдавна публикувах тук негови снимки. Сега ще ти потърся доказателството. Simple Smile

# 638
Публикува щото съм смотана и не мога(( Пуснах първо линк към снимките на приятелката на Юла, а после и на момчето. Ти видя, че имате общ приятел. Потърси и ще видиш.
Няма значение това, ама и аз искам плажни снимки)

# 639
Скрит текст:
Хех, и аз изгледах няколко епизода, пък много ми хареса това предаване (не бях попадала досега).

Колко много истини за живота и как добре са хванали камерите и микрофоните всичко това, което се нарича "взаимни отношения", направо като учебник се разлистват случка след случка...

За Мерал и Ивана -  млада е, красива е и иска да се даде на още "по-достоен" (според нейните представи) мъж. Мерал пък как си я хареса само - ами хубава жена без много кандърдисване, че и ти се падна ей така, от тотото. Кой нормален ще избяга? Simple Smile)) Много ми харесаха майките и разбирателството по въпроса "религии". Радвам се, когато в подобни програми включват и по някой от етноса - нека да се види, че с добро възпитание в семейството и с образование се постига много. Общо за тях като двойка: жената иска гонене, а мъжът - уважение. 100 годишна истина.

За Мишо и Юлия - колко по-трудно е да се пречупиш, да направиш компромис, да помислиш за другия, когато годинките са напреднали. Не случайно старите хора казват - докато си млад да си намериш човека... Младото, суровото, неопитното, е по-адаптивно и по-смело, хвърля се в огъня и оцелява, а по-големият ще помисли, парил се е вече, нагодил си е живота, страхува се от промяна.... Юлия на 36 години е толкова костелив орех, че не знам какво може да й разтопи отново сърцето. А може пък да е много притеснена от камерите, знам ли... А от Мишо съм с прекрасни впечатления, как ли не се мъчи да я предразположи, успокои, да й подаде ръка, рамо... 

Но най са ми интересни Таня и Зарко... Ако на 20 ще се прежалиш бързо и ще се адаптираш лесно, а на 36 е все по-трудно и по-бавно, то пък гледайте на 50+ колко са големи очакванията, колко са категорични преценките, как е трудно да започнеш наново, защото си бил вече там и защото няма как - съпоставящ... Старите вълци си помнят раните от всеки бой  в глутницата и всяко болно кътче в душите им говори ли, говори... Как можаха да стигнат тези двамата до разговори за гащи и секс пред камерите, не знам. Да бяха млади - щяха да го преживеят, а те сега и срам имат да берат като се видят отстрани...

Истини за това кой плаща сметката, как си гледаме телефоните, а губим лицето отсреща, за това как хората искат деца, за оптимиста и песимиста и чашата наполовина с вода...

Маги-то защо го гризете, има ли други провинения освен това че е била със Слави? Аз пък й се радвам - имало живот и след Слави значи, браво на момичето. Да избягаш от такова чудо си е геройство, а да съветваш после другите - хехе, вие го назовете...

Тва за Магито...честно, това ли е мнението Ви?!
Че и поздравления, хм. Тук нещо не и коментираме славното минало, а липсващата професионална компетенция. Стигаща до излагация. *Момичето* е над 40-така май май. Да го ожалиш горкинко.

# 640
Много отдавна публикувах тук негови снимки. Сега ще ти потърся доказателството. Simple Smile
Потвърждавам, малко след сватбата, преди Комо. След снимките пък аз казах, че Мишо няма шансове

# 641
  • София
Публикува щото съм смотана и не мога(( Пуснах първо линк към снимките на приятелката на Юла, а после и на момчето. Ти видя, че имате общ приятел. Потърси и ще видиш.
Няма значение това, ама и аз искам плажни снимки)

Кога? Виж ми поста от 11 април, 5 снимки с него съм публикувала - # 1 195 . https://www.bg-mamma.com/?topic=1107263.msg38532883#msg38532883

# 642

Безгащев продължава да е във фаза от фейк профила си.

# 643
  • Terra incognita
Атрактивна е Иванка, ама в случая атрактивна е евфемизъм за... една по- груба думичка, която няма да напиша, защото ще ме изтрият.
Та, така. Проблемът, че Мерал си пада по такъв тип жени си е лично негов и съответно ще си носи последствията. Някои си научават уроците овреме, други се учат и парят цял живот.

# 644
  • София
Безгащев продължава да е във фаза от фейк профила си.
Толкова е безмозъчен, че дори не може да прецени, че вече не само няма как да си измие омазаната мутра, каквото и да плещи, камо ли да се реабилитира. И все другите, и в частност жените, са виновни за всичките му житейски провали...  Confused

Общи условия

Активация на акаунт