Женени от пръв поглед < II сезон > тема 11 /14.05 - 19.05/

• 84 868
  • 1 979
  •   1
Отговори
# 645
  • Terra incognita

Безгащев продължава да е във фаза от фейк профила си.
Много сексиско, много "мачовско". Типично в негов стил.

# 646
Монако, досега се кокорих в предишната тема и не намирам дето съм писала и дала линк към профила и снимките на приятелката и приятеля на Юла. Не разбирам, може и да са ги изтрили. Помня добре, че писах и давах няколко пъти линка и дори че коментирах. Както и да е, приемам, че си права. Извинявай bouquet

# 647
  • София
Толкова е безмозъчен, че дори не може да прецени, че вече не само няма как да си измие омазаната мутра, каквото и да плещи, камо ли да се реабилитира. И все другите, и в частност жените, са виновни за всичките му житейски провали...  Confused

След като си захлупи профила, трябва да си избълва отнякъде публично омразата към жените (защото на него прекрасния те са му виновни).

# 648
Ей тая думичка "партнера" му е като подпис! Заедно с "каЖах ли ти", "женки" и други такива. Мухльо от най-мухлясал вид.
Никой ли още не ги е светнал тия във фейса, че имат "удоволствието" да си говоят лично със З@дник Омазан, да го схрускат набързо?

# 649
Но иска хем да е публично, хем да не го хванат от предаването, че не си спазва договора. Не го задоволява да си кряка с адвокатката и другите платени протестъри в собствения му профил, няма как масата да му се възхищава Grinning не му е лесно...

# 650
  • Terra incognita
Наистина, че има някаква дълбока ненавист към женския пол. Май, май има нещо гнило в детството му и отношенията с Маман Филипова.

# 651
  • София
Няма справедливост в този свят Naughty За пореден път се убеждавам, не е честно. Аз го издирих, видях и дадох линка и Монако веднага разбра, че и бил в приятели и се нареди на първия ред да гледа снимки и клюки.  #2gunfire А ние с гайдите така си останахме. Не е честно Banghead

fanfanito, може и ти да си поствала, но аз  сама си откривам информацията, дори преди теб. Не разбирам яда ти, за мен това няма значение кой е пръв... Публикувам каквото намеря тук в полза на форума, не за да се хваля, че съм открила първа бившия на участничка в предаването. Satisfied

# 652
Толкова е безмозъчен, че дори не може да прецени, че вече не само няма как да си измие омазаната мутра, каквото и да плещи, камо ли да се реабилитира. И все другите, и в частност жените, са виновни за всичките му житейски провали...  Confused

След като си захлупи профила, трябва да си избълва отнякъде публично омразата към жените (защото на него прекрасния те са му виновни).

Той си живурка безметежно с дружките в профила си от момента на заснемането до момента на излъчването на кадрите. За тези месеци, в които хората не бяха наясно  какво заразно зло се е пръкнало, Фазомер живееше в омаята, че е алфа самецът на тая родина. Сега обаче с всеки епизод ореолите му се разпадаха и профил закрива, от други пише и се защитава все по-нелепо. Но пасаран, вече номерът не минава.
Сега освен бълване на жлъч и омраза към целия свят и основно жените, друга опция няма.
Свърши спокойствието, Заре, гащите ти са свалени публично както сам пожела!

# 653
Къде видяхте бившия на Юлия? С 300 зора ѝ намерих профила и има всичко на всичко 2 снимки и всичко е заключено

# 654

Много сексиско, много "мачовско". Типично в негов стил.

Жлъчно, нападателно, назидателно и нулево усещане за лична вина. Лозунги, политиканстване и изместване на таргета от личен към общ план. С всеки следващ абзац още по-прозрачен и разкрит, смешко.
Защото не би съществувал чак такъв уж анонимен защитник на правата Фазомерови.   Пука му на някого за дрисливите му гащи.                                                                                                                                                                                Кой ли му плаща нета сега или вече е еволюирал до степен да го лови с кирливите си уши...

# 655
Хаха, коя от вас ме преписа дословно и ги информира във фейса? Grinning

# 656
Само не разбрах как ги изчисли тези 85%. Grinning Опазил ни Господ! Тогава вече ще трябва да "закриваме" държавата...
Доста се е засегнал от това, че Таня си пише с по-млади и по-привлекателни мъже, след като го споменава за пореден път. А пряката връзка между демокрацията и "интернет-секса и взаимоотношенията" ме остави безмълвна. Поне вече знам как разсъждават "душевно-парично смачканите след 1990 година мъже". Близо 30 години по-късно, трябва да им се признае, че бележат огромен напредък... Треперете, момичета, революция ни чака! Simple Smile

Моля ви, нека някой му изпрати собствените му писания, защото явно не си ги чете.   

# 657
Монако, не е тъй точно. То Мишето си го бях заплюла аз, все някой в тоз сезон трябва да ми е фаворит и да е нормален.
Та проучих аз Юла, ама и търсих за нея туй-онуй. Дори писах тук и в началото ме майтапехте мен и Джули, нали му бяхме фенки. Не е до кой е първи, ама просто такъв спомен имам. А тези снимки дето ги качваш, половината поне не съм видяла в профилите, явно не са публични. Все пак изрових приятеля и го огледах, ама само това дето е достъпно. Някои страници от писането в онази тема сега забелязвам че съм пропуснала, а уж чета всичко по темата, защото ми е интересно и се майтапим.
Не исках да си заплювам първото място, просто се подразних, че не виждам такива снимки, а и този не го мисля за планинар честно. Не че е от значение какъв е, ама.. В неговия профил го има седнал на една пейка , както и нещо прав някъде си помня. Еми много по-пълен е там и се вижда, че е нисичък. Но пък може да е напълняло момчето щото се е успокоило и отървало от Юла.

# 658
  • Terra incognita
Хаха, коя от вас ме преписа дословно и ги информира във фейса? Grinning

Едва ли е някоя колежка. Тук четат много хора, без да пишат и без дори да имат регистрация.
Ами, чувствай се поласкана 😉

# 659
  • София
Той си живурка безметежно с дружките в профила си от момента на заснемането до момента на излъчването на кадрите. За тези месеци, в които хората не бяха наясно  какво заразно зло се е пръкнало, Фазомер живееше в омаята, че е алфа самецът на тая родина. Сега обаче с всеки епизод ореолите му се разпадаха и профил закрива, от други пише и се защитава все по-нелепо. Но пасаран, вече номерът не минава.
Сега освен бълване на жлъч и омраза към целия свят и основно жените, друга опция няма.
Свърши спокойствието, Заре, гащите ти са свалени публично както сам пожела!
Така си е. А най-страшното от всичко е, че все още продължава да не осъзнава колко много, безкрайно много се е омазал. Ние го плюем, той си мисли, че дъжд вали. И от сто кладенеца вода донесе, че и бабите ни намеси - те му били виновни, че е такъв жалък психопат, лъжец, мошеник и мухльо.

Общи условия

Активация на акаунт