Женени от пръв поглед < II сезон > тема 11 /14.05 - 19.05/

• 84 853
  • 1 979
  •   1
Отговори
# 660
Ще има кастинг за ново риалити по Нова, 200 бона награда има, втурвай се народе! Тук поне ще платят, за да ви развеят н@¢®аните гащи и да ви разбият живота. Евентуално... Плащането имам предвид. Инача има неща, дето с пари не се купуват - чест и достойнство. Но затова пък може да се купят един вагон гащи и колкото и да ги цапате, дълго време ще има за смяна. После? После следващото риалити.

Хаха, Вики, да се почувствам важна, казваш. Доообре Bowtie много съм важна, значи! То и тоя мухъл ей тъй от нищо се чувства важен... Та да не се унасяме във важност Wink

# 661
Монако, не е тъй точно. То Мишето си го бях заплюла аз, все някой в тоз сезон трябва да ми е фаворит и да е нормален.
Та проучих аз Юла, ама и търсих за нея туй-онуй. Дори писах тук и в началото ме майтапехте мен и Джули, нали му бяхме фенки. Не е до кой е първи, ама просто такъв спомен имам. А тези снимки дето ги качваш, половината поне не съм видяла в профилите, явно не са публични. Все пак изрових приятеля и го огледах, ама само това дето е достъпно. Някои страници от писането в онази тема сега забелязвам че съм пропуснала, а уж чета всичко по темата, защото ми е интересно и се майтапим.
Не исках да си заплювам първото място, просто се подразних, че не виждам такива снимки, а и този не го мисля за планинар честно. Не че е от значение какъв е, ама.. В неговия профил го има седнал на една пейка , както и нещо прав някъде си помня. Еми много по-пълен е там и се вижда, че е нисичък. Но пък може да е напълняло момчето щото се е успокоило и отървало от Юла.

Фанфани, направихте двупластов сюжета вече! Sweat Smile 
И двете сте прави, стига сте се губили на второстепенно ниво. Ти просто се гъбаркаш повече , а тя се впряга наистина.
И двете сте ценни и двете сте на първо място на стълбицата, рахат бъдете!

# 662
  • София
Чакам мига, в който Марио Стефанов ще има челна среща с Аня Филипова! Smile Освен ако не я е блокирал, за да не го вижда какви ги дрънка.

fanfanito, някои снимки ги е ограничил да ги виждат "приятели на приятели", затова не са видими публично. Тогава го постнах, за да се види типът на бившия, не толкова за височина и размери. Не е типът Мишо, това имах предвид. Даже не знаех дали е редно да го разкривам тук, защото момчето няма вина, че тя участва в "Женени от пръв поглед", пък и тя го нареди в графа "неудачници".

# 663
  • Terra incognita
Няма спирка миризливеца долен, пълен социопат, женомразец:

# 664
Даже изглежда и по-млад от Юлия онзи момък, да не говорим, че са като две отделни планети на вид и излъчване...

Мдааа баш от младостта на мухльото са касетките и Хисарския поп... Той не знае ли, че са измислени компакт дисковете и флашките?! Grin

# 665
  • София
О, Боже!  Sick От четвърти километър няма ли да се самосезират?!

# 666
  • Terra incognita
Нали е бездомник, та само се чуди къде да се навре "на гости". Ракия щял да носи, сигурно подарена му от някой, едва ли ще се бръкне. Касетките са си от неговото време, а Хисарския поп му приляга по противност.
Изказва се като някакъв нерез, незадоволен секс -маняк със склонност към сексуално насилие.

# 667
  • Тра-ла-ла
Даже изглежда и по-млад от Юлия онзи момък, да не говорим, че са като две отделни планети на вид и излъчване...
Ъъъ...как трябва да изглеждат двама човека, за да изглеждат като двойка от една планета?

# 668
Иска му се на човека и то много. Ама при Таня не го огря, не се виждат никъде тълпите от фенки, дето да му искат оср@ните и окъсани гащи, сега на Ивана тръгнал да се слага Laughing
Смятам, че ако ги съберат трите двойки, Ивана би го погледнала с погнуса и отвращение.

# 669
Ъъъ...как трябва да изглеждат двама човека, за да изглеждат като двойка от една планета?
Ами не си хармонират, бе. Той изглежда млад, жизнен, спретнат, спортен тип, а тя е като екпонат от музея на мадам Тюсо! Е, отиват ли си такива два индивида?
Знаеш ли колко двойки и познати, и по улиците, ги гледам и се чудя какво ги е събрало тези хора, като са различни колкото слънцето и луната и нямат 1 допирна точка.

# 670

Няма спирка този човек, за какво го прави вече, един скрит профил не можа да изработи , без да го разкрием, толкова е разпознаваем в своята простотия, пошла история, ей, низост човешка. И вярно, толкова е неграмотен, че трудно схващам всичко, което пише.

# 671
О, Боже!  Sick От четвърти километър няма ли да се самосезират?!
Точно там му е мястото, че вече и собствената му дъщеря ще се откаже официално от него.

# 672
  • софия
Този Марио Стефанов е същи локум от темата Mask

# 673
Ся кат си сложа едно малко и фъстъчки (друго нямам) и ще си гледам Мишака с нов фасон))
Заро-Фазо ви го отстъпвам. Чиляка няма гащи, не щъ таквиз сексита. Аз съм старомодна.
Ха.ха представете си Заро по прашки да прави стриптиз мъжки))) Той нали всичко знае за дамите и как да им вдига адреналина (да си го мерят с фазомера) Joy

# 674
Този Марио Стефанов е същи локум от темата Mask
Локум, Бънди, Фазомер, Марио... четириглава ламя е това. Като отсечеш едната тъпа глава, нова никне!

Общи условия

Активация на акаунт