Женени от пръв поглед < II сезон > тема 11 /14.05 - 19.05/

• 84 922
  • 1 979
  •   1
Отговори
# 585
  • Terra incognita
Къде издават сертификати за влдеене на език на очевидно неподготвени хора? Или си измисли, че е "минала" 2-3 нива?

# 586
Бившето гадже на Юлка може и да е катерил планини, но ТЯ - екстремно го е чакала в подножието Wink

# 587
Къде издават сертификати за влдеене на език на очевидно неподготвени хора? Или си измисли, че е "минала" 2-3 нива?
Вики, имам приятел, който преди няколко години по Европейска програма безплатно е изкарал някакви курсове и има сертификат, за C2, ако не се лъжа. Курса е бил проформа, но има документа. Че и ми го навираше в лицето в началото (на шега), защото владея езика много по-добре от него, но нямам сертификат. Simple Smile  Иначе и него като Юлето го бива в английския Simple Smile

# 588
Бившото гадже на Юлия превъзхожда визуално Мишо. Сигурно се е надявала на нещо далеч по добро, както визуално, така и емоционално, а не на последно място, материално.

# 589
Бившето гадже на Юлка може и да е катерил планини, но ТЯ - екстремно го е чакала в подножието Wink
Където е мрънкала за времето, че й е студено, както и че това не е планина, а онова не е вила Grinning

# 590
Е, щом бившето й гадже е в графата "неудачници", какво остава за Мишо горкия....Още на промото ми изглеждаше много плиткоумна и такава се и оказа.

# 591
JoyJoy
Професия-психолог,социолог и т.н.,ако не ти е призвание,няма как да има добри резултати.Но за съжаление,както много други професии, има хора които я упражняват,но колко работа вършат е съвсем отделен въпрос.
Магито е доста зле,сбъркала си е професията,по-скоро е за фолкпевица с тази визия,но..то пък и гласът ѝ един Rolling Eyes

# 592
А тази русата Маги (Меги?) нали в предишен епизод много компетентно обясняваше, че "щом се карат, значи се обичат" Таня и Фазо, нещо за тая "любов" каза ли снощи?

# 593
На мен друго ми е интересно в разговора между Мерал и психоложката - тя каза, че Ивана няма да се промени. Идеално, аз също мисля така. Тогава защо го съветва да се сдобрят - ако аз търся едно нещо, а ми предлагат друго, просто ще отхвърля офертата и ще продължа да търся?! Да не е длъжен да приеме точно Ивана, все едно, че е последната жена на света?
Адекватният съвет би бил да се откаже и да потърси жена, която е по-близо до неговите критерии. Евентуално да помисли на какви компромиси е склонен, но не да приеме жена, която е обратното на всичко, което е очаквал.

# 594
  • София
Petia, Мерал наистина е привлечен от Ивана, той си го каза, че я намира за актрактивна, харесва му, че е жива, активна и е с добро сърце. Оттам-натам идват различията и това, което ще им попречи да бъдат заедно. Смятам обаче, че ако Ивана се беше влюбила в Мерал, той щеше да направи отстъпки за чалгата и телефона.

# 595
Привлечен е от външността й - това го заслепява. Не си струва заради такова нещо да се мъчат да изграждат връзка.

# 596
Петя, то се вижда, че Мерал е хлътнал и не иска да се отказва и те го използват това - демек да имат поне една успешна двойка, поне докато завърши предаването. Това, че се измъчват взаимно явно няма голямо значение в случая. А иначе да - и аз мисля като теб. И по-скоро трябваше да работят с него в посока да си изясни каква точно жена търси и наистина какви компромиси е готов да прави с това той.

# 597
  • густо майна Филибето
Бившото гадже на Юлия превъзхожда визуално Мишо. Сигурно се е надявала на нещо далеч по добро, както визуално, така и емоционално, а не на последно място, материално.

Тя да почака още 4-5 години, и само такива като Фазо ще й предлагат в подобни формати.

# 598
  • Terra incognita
Не го мислете Мерал, ще му мине. Просто е хлътнал по задника и човката..пардон- устните й.

# 599
Те такива мрънкалници като Юлия винаги ще намерят за какво да мрънкат, от какво да се оплакват.,при тях настройката си е такава, негативна. Въпрос на гледна точка. Не е проблемът, разбира се, Комо.Не е ферибота. На нея и стаята не й хареса. На такива "ту им млякото горещо, ту пък друго нещо". Мерси. Няма да ги бъде и тях.
Мишо на пръв прочит ми изглежда тих, спокоен, възпитан, положително настроен. Не е тази за него..
Това "мрънкането" на Юлия било модел на поведение на много неудовлетворени жени в България , каза Ева Ку. Меко казано непрофесионално изказване , сякаш само в България, и само жени се държат по такъв начин.

Общи условия

Активация на акаунт