Женени от пръв поглед < II сезон > тема 11 /14.05 - 19.05/

• 84 716
  • 1 979
  •   1
Отговори
# 825
Ходила в Париж - не й харесала Айфеловата кула
Ходиха в Италия - не й хареса езерото Комо

Сега очаквам да каже и какво не й е харесАло в Гърция.

# 826
Юлето как съществува от септември до март?? То и в Овча купел има зима доколкото съм запозната... 🤔

# 827
  • София
И на мен не ми харесва Айфеловата кула, ни денем, ни нощем. 😁😁
Но на върха е готино.

# 828
  • русе
Абе ,Юлето легна за масаж с панталон ли?🤣🤣🤣

# 829
Ако на психоложка и махнат написания текст, който е пред нея,
 тя няма да може да повтори казаното))).

# 830
Ще има пипаж след рекламите. Юлия май е непипажен тип обаче..

# 831
  • Terra incognita
Тая жена, Юла, е фригидна 100 %

# 832
Малееее, не харесва Париж, не харесва Айфеловата кула, не харесва...бе тази, еееее не мога вече, то това....а е с палто от 10 години, не че има значение де, ама.. Тази ме утрепа честно. Гледам и не вярвам, чувам и го възприемам. Ще се гръмна. Да знаете ще има полудели след предаването с Юла. Това те качва на черешата направо.

# 833
Хайде и Париж и Айфеловата кула паднаха жертва 😃 До тук Пловдив води

Аз съм сигурна, че после ще разправя, че и в Пловдив не й харесало Grinning

# 834
Тая жена, Юла, е фригидна 100 %
Във всеки смисъл.

# 835
Ей много свеж мишо така. За сега съм много доволна от него  браво на момчето. Оня гнусар няма да го коментирам. Ивана и мерал тоталбо различни хора или по скоро не толкова различни колкото несъвместими. Сега осъзнах че това което не бих харесала в мерал ако съм една ивана е пе е твърде драма куин за мъж. Твърде чувствителен твърде описателен, не харесвам такива мъже

# 836
Юлия не харесала Париж. Остана и да и хареса. От овча купел по хубаво няма.
Ами то с нейната нагласа може ли нещо да й хареса изобщо?
И  "Овча купел" не вярвам да харесва. Но иначе си падала по екстремните неща и по пътешествията. Тя си пада по това- да не харесва нищо и да мрънка.

# 837
Искам да похваля Мишо отново. Мислил е предварително как да мине денят им, активен е... Браво! Simple Smile

Последна редакция: ср, 15 май 2019, 22:58 от tidaflyr

# 838
Малееее, не харесва Париж, не харесва Айфеловата кула, не харесва...бе тази, еееее не мога вече, то това....а е с палто от 10 години, не че има значение де, ама.. Тази ме утрепа честно. Гледам и не вярвам, чувам и го възприемам. Ще се гръмна. Да знаете ще има полудели след предаването с Юла. Това те качва на черешата направо.
Фани, твърде ми е флегматична, за да предизвика някаква емоция, различна от скука.

# 839
Ама Мишето е готин, интересува се, пита, слуша. Юлето обаче е кукумицин, няма задоволяване туй чудо.

Общи условия

Активация на акаунт