Женени от пръв поглед < II сезон > тема 11 /14.05 - 19.05/

• 84 821
  • 1 979
  •   1
Отговори
# 1 200
От където и да го погледнем, Безгащника си изкара зимата на топличко.

Само като се сетя за сцената на сергията за парфюми в Йордания Triumph

# 1 201
Още миналата година Георги негодуваше срещу "специалистите". Възмущаваше се защо са го събрали с Гергана, при условие, че та са различен тип хора и няма нищо общо..
Та и тая година така. Да късат дипломите специалистите и да обявяват формата за неуспешен и провален..

# 1 202
  • русе
Този епизод съм го пропуснала ,какво се случи  в Йордания?

# 1 203
Да късат дипломите специалистите и да обявяват формата за неуспешен и провален..
Не е провал. Рейтингът е много висок. Те успяха. Няма кой да оценява работата им като професионалисти. Колкото и да ги плюем, това не им пречи. Ще намалеят примерно клиентите им за определено време, докато се забрави и после пак всичко по старому. Явно хонорарите им са прилични.

# 1 204
Нямам предвид рейтинга. А специалистите!
Първа година 3 двойки-3 развода
Втора година  4  двойки-4 развода(поне Натам вървят нещатата)
100% провал на специалистите.

А иначе за аудиторията има зрещите и сеир, да.

# 1 205
Малко повече за рибката-клоун Стоян Кузманов -"С опит в индивидуалната терапия и консултиране, и провеждането на професионални тренинги и преживелищни групи за личностно развитие".  За такива групи не бях чувала, също и определението гещалтистки терапевт. Но тези думички направо привличат като магнит продуценти на риалити екшъни у нас.
http://pki.bg/gestalt-terapy/

# 1 206
Ивана е качила снимки от Велинград. Сещате се...там е сама . Мерал го няма на нито една снимка.
Ще го търси тя ама на....

# 1 207
Втора година  4  двойки-4 развода(поне Натам вървят нещатата)

А иначе за аудиторията има зрещите и сеир, да.
Дано няма трети сезон, че трета година- две убийства и три самоубийства. Всъщност може да има и положителен ефект, например да си създадем асоциация на жертвите на насилие в риалити форматите.

# 1 208
Тези "професионалисти" следващият път да изкарат по една седмица с всеки от участниците. Очевидно е, че по интервюта всеки говори глупости, които нямат нищо общо с реалността. След десетина дни нон-стоп заедно, маските ще паднат - както и се случи с всички, наблюдаваме този процес в момента.

Бях обещала да кажа, ако видя нещо положително в Юлия, е, такова животно - няма. Не бих изтърпяла такъв човек и 5 минути, не спря да мрънка, да нарежда, да апострофира, няма толкова негативен човек! Айфеловата кула не й била харесала. Смешница.

Таня и Светозар ме шокираха, още в самото начало бях написала, че не очаквам да има любов там, но поне ще има някакво уважение, все пак са хора на 50+. А то какво стана, най-грозните скандали са при тях.

# 1 209
охх
много се смях, пускам ви го, от фейса

Идиотите са най-мощната организация в света.
Имат хора навсякъде..!!!Дори и в женени от пръв поглед Заро е техен водач

# 1 210
  • Sofia
Леле колко сте изписали 😀 записвам се и се връщам да чета Simple Smile

# 1 211
Малко повече за рибката-клоун Стоян Кузманов -"С опит в индивидуалната терапия и консултиране, и провеждането на професионални тренинги и преживелищни групи за личностно развитие".  За такива групи не бях чувала, също и определението гещалтистки терапевт. Но тези думички направо привличат като магнит продуценти на риалити екшъни у нас.

"Риалити екшъни" е много точно определение.

А в споменатите преживелищни групи няма нищо нередно. (Ако правилно разбирам, учудва те самото име.) Съществуват доста термини, които звучат неадекватно, когато се направи опит да бъдат преведени на български език. Но все пак трябва да разполагаме и с 'родна' терминология и така се стига до такива хрумки понякога.

Бих се записала на подобен курс при специалиста, впрочем, ей така, от любопитство. Може пък да се окаже, че разбира от материята и си върши добре работата, когато не се прави на шоумен.

Последна редакция: чт, 16 май 2019, 20:00 от tidaflyr

# 1 212
Втора година  4  двойки-4 развода(поне Натам вървят нещатата)
Това е твоята, моята, нашата оценка, но продължаваме да гледаме този провал. Някои втори сезон. Те изобщо не са имали цел да съберат подходящи двойки, а да има гледаемост. Никой освен тези, от които са взели лиценза за излъчване, евентуално може да предяви някакви претенции за неуспеваемостта на формата. Погледни успеваемостта в Австралия. Кой друг може да ги притисне за професионална безотговорност и как ще я докаже?!

ПП По нищо не пролича, че съборетината на З.Ф. не става за живеене. М.Ангелова пи чай с домакина. Таня каза, че трябва малко да се пипне и леглото е тясно. Никой обаче не остана там и не стана ясно колко е зле положението. По същия начин са и останалите неща.

Последна редакция: чт, 16 май 2019, 20:04 от Mama_Nana

# 1 213
Този епизод съм го пропуснала ,какво се случи  в Йордания?

Копирам си поста от предишна тема

Цитат
Бай Ганьо в Йордания

Лисун и Таня пред щанда за парфюми в Йордания.

Таня: Жена ти е окъпана в парфюм.

Лисун към Таня по адрес на продавача:  А той защо не ме попита дали може? К'ви са тия работи?! К'ви са тия солови изпълнения?! Да не му обърна ей ся сергийката на бърза ръка...ха ха ха. Аз българин ли съм или какво, а?! Ха ха ха...

Таня се чуди накъде да гледа сконфузено.

# 1 214

"Риалити екшъни" е много точно определение.

А в споменатите преживелищни групи няма нищо нередно. (Ако правилно разбирам, учудва те самото име.) Съществуват доста термини, които звучат неадекватно, когато се направи опит да бъдат преведени на български език. Но все пак трябва да разполагаме и с 'родна' терминология и така се стига до такива хрумки понякога.

Бих се записала на подобен курс при специалиста, впрочем, ей така, от любопитство. Може пък да се окаже, че разбира от материята и си върши добре работата, когато не се прави на шоумен.
Опитай , да видиш как ще се почувстваш в преживелищната група. Бих предложила български превод- група за собствен опит , за личностно развитие чрез преживяване. Но не открих много за Стоян Кузманов в нета, разбрах, че е асоцииран член на Дружеството по гещталт терапия, т.е учи се още.

Общи условия

Активация на акаунт