Женени от пръв поглед < II сезон > тема 11 /14.05 - 19.05/

• 84 383
  • 1 979
  •   1
Отговори
# 1 470
Скрит текст:
Откъде сте сигурна,че е юрист Аня?
Вие владеете ли в детайли СК и НК ?  

С Гугъл и зад компютър много хора, много неща владеят. Като му чукнеш провиненията на Заро ще се намери и по кой закон може да бъде съден. Не, че е невъзможно Аня да е юрист.

На мен Аня ми звучи като много блика приятелка на Таня. Споделила ѝ е неща които не бяха излъчвани, но жената звучи ужасно афектирана, което според мен се дължи на излъчените кадри. Просто виждайки нещата, вече неудържимо тръгва да търси истината.
[/quote,
Дали е приятелка на Таня или не, не мого да знам, но за разчитане на закона и тълкуването му с едно ситуиранепред компютър Simple Smile защо никой от съфорумците/ките  не го направи ?
Както и да е,  надявам се някой да понесе наказателна отговорност за действия или бездействия по смисъла на закона (искрено се надявам )

В темата пишат психолози, вероятно и юрист/и има. Вярно, не ни хрумна да го заковем законово. А честното ми мнение, че тя го прави за да имат постовете ѝ тежест. Но тук сме ѝ фенове. Flowers Hibiscus

# 1 471
Юлия е много проста.
Добре, че не е станала работата с Мишо.
Човека ще си намери жена, ако поиска.
Нейното вече ще е много сложно, щото мъжете след 35 обикновено са семейни, а тя няма как и да се впише дори в незавидната роля на любовница.
То трябва капацитет на тия години, а тя го няма.
То и всички ние го разбрахме, усетихме негативизма на Джулка, това, че не иска да живее с Мишо беше съвсем очаквана реакция от г-ца "Не". Дано си намери приятел, на когото да каже "Да", но с тази нагласа ще е трудно.

# 1 472
Скрит текст:
Юлия е много проста.
Нейното вече ще е много сложно, щото мъжете след 35 обикновено са семейни, а тя няма как и да се впише дори в незавидната роля на любовница.
То и всички ние го разбрахме, усетихме негативизма на Джулка, това, че не иска да живее с Мишо беше съвсем очаквана реакция от г-ца "Не". Дано си намери приятел, на когото да каже "Да", но с тази нагласа ще е трудно.

И мен ме ядоса Джулка. Тая сладура  няма грам мозъчна активност.
Къща с дворче в квартал на Пловдив. Хем си в град, хем си на чист въздух. Да тичат на воля хипотетичните близнаци. И евентуалният им приносител и той е  читав. Грижата му ще бъде още по-задълбочена.
Да прощават софиянци, но преди три години директно от чужбина, ама от блага чужбина с кристален въздух, се наложи да пообиколя София носталгично пеша. Как не пукнах от смог не знам. Избрах баш 10ч сутринта и направих една достойна обиколка, за която впоследствие съжалих. Целия център обходих /знаковите места, не шопинг центрове/ , Графа, Христо Ботев - от край до край, където съм оставила част от младостта си. И усетих, че трудно дишам. А млади мами возеха деца с колички в тоя въздух.

Пловдив е хилядолетна история и атмосфера. Влюбвам се всеки път.
https://www.youtube.com/watch?v=bdUTAPjO1E4

Последна редакция: пт, 17 май 2019, 20:32 от Walnuss

# 1 473
  • Sofia
Юлия е много проста.
Трудно е меко да се каже, мисия невъзможна си е направо! Първо трябва себе си да започне да харесва. Юлка е неуверена, негативна, неинициативна, вечно мрънкаща и недоволна най-вече от това, което е тя самата! Това й пречи да харесва някого, или нещо. Когато си неуверен всичко ново те плаши и е по-лесно да го отречеш, да го наречеш грозно, отколкото да се пребориш с него! Страх лозе пази са казали хората и Юлка си пази лозето (дали в Дружба, или в Овча купел, все тая, живурка си по добре познатия стар начин и си мисли, че й е добре). Живец няма в нея, флегматична, апатична и меланхолична! Претенциите, които демонстрира са вид защитна реакция, но точно те дразнят! Колкото повече знаеш, толкова повече виждаш, колко още не знаеш! Колкото си по-прост, толкова повече си мислиш, че си по-по-най! Не харесвам такъв тип хора и дори не се напъвам да го правя!

# 1 474
  • София
Благодаря за линковете. Пловдив го познавам много добре, често съм там, затова и Мишо видях. Прекрасен град (любимият ми даже) с атмосфера, но аз лично по-лесно живея и работя в София (предвид професията ми) и не бих се преместила и на най-райското място. При Юлия обаче причината си е в нея. Тя отрича всичко ново пред самата себе си. Няма мотив, живот, цел... Не си дава шансове. Може би не иска Мишо, който е готов на всичко, за да опитат, а някой дръпнат, лошо момче, с което тя да се съобразява. Всъщност, тя не знае какво иска и там е проблемът. Мисля, че основната цел на психолози, мач и гещалт мейкъри е да са убедени, че участниците искат тази промяна за себе си.

# 1 475
Хубави виртуални съвети давате на Юлия, но не се ли намери някой от спецовете, който да й ги каже. Тези двамата съвсем ги оставиха сами на себе си. И браво на Мишо, симпатяга, кавалер, спокоен, добронамерен. Е, не кара Ес класа и няма къща в Бояна, а в Коматево,  но човещината и стабилността не се купуват с пари, Юле.

# 1 476
  • Sofia
Хубави виртуални съвети давате на Юлия, но не се ли намери някой от спецовете, който да й ги каже. Тези двамата съвсем ги оставиха сами на себе си. И браво на Мишо, симпатяга, кавалер, спокоен, добронамерен. Е, не кара Ес класа и няма къща в Бояна, а в Коматево,  но човещината и стабилността не се купуват с пари, Юле.
Те "спецовете" не са там за да помагат, задачата им е да търсят сеир, че и успяха! Вижте какво Чудо намериха. Все си мислех, че няма такова адово създание като гащника, но явно дълбоко съм се лъгала!

# 1 477
  • София

От това, което показва Мишо, би бил прекрасен съпруг. Не смятам, че е перфектният мъж - нито на визия, нито по характер, но демонстрира грижа за другия, дори за сметка на собственото си его. Юлия може би иска страст, само че тя е до време. Истински щастливият брак е когато двама души са склонни на компромиси, приемат другия за част от себе си и искат да градят хармония заедно. На възрастта на Юлия би трябвало вече да иска точно това - човек, който ще може да се грижи и съобразява, да бъде другар. Всички семейни знаят, че спокойствието с другия носи повече щастие от страстта, която понякога е и погубваща.

# 1 478
  • Terra incognita
Липсата на всякаква емпатия у това жълто леке все повече ме навява на мисълта, че е психопат. Без извинение.

# 1 479
  • Sofia

От това, което показва Мишо, би бил прекрасен съпруг. Не смятам, че е перфектният мъж - нито на визия, нито по характер, но демонстрира грижа за другия, дори за сметка на собственото си его. Юлия може би иска страст, само че тя е до време. Истински щастливият брак е когато двама души са склонни на компромиси, приемат другия за част от себе си и искат да градят хармония заедно. На възрастта на Юлия би трябвало вече да иска точно това - човек, който ще може да се грижи и съобразява, да бъде другар. Всички семейни знаят, че спокойствието с другия носи повече щастие от страстта, която понякога е и погубваща.
Много точно и добре казано Simple Smile

# 1 480
В каста този сезон има двама човека, които си подхождат идеално - Христофор и Юлия. Постигнали малко и доволни от постигнатото,  с малък потенциал и малки мечти. Искат деца веднага. От София. Мрънкащи и мънкащи и двамата.   Систъра ще намери общ език със снахата - плюшките. Дори структурата на тялото им е подобна - късокраки с дълъг торс. Страст и сексапил - нулеви. ИДЕАЛНИ!

Последна редакция: пт, 17 май 2019, 20:48 от Mößbauer-Effekt

# 1 481
  • София /Абсурдистан
Тук някъде прочетох, че Мерал нямал визията на Меди. То пък една визия има Меди, точно на мангал прилича.
Аз го написах, защото Меди беше качен във ФБ, а Мерал не. Ти поне можеш, погледни през очите на Ивана, какво харесва, как се облича, как се държи. Анцугът за нея е всичко.
Точно така е. Чалга културата си я привлича. Всичко друго не се харесва. Мерал няма шанс  с нея според мен. Той иска семейстео, тя търси лайф Simple Smile

# 1 482
  • Terra incognita
Мис Каприз- Юла и страст, молА ви се. Тая фригидна жена е страстна колкото прегазен язовец.

# 1 483

Абсолютно правилно, Монако. Но ако Юлия не е изживяла все още онова страстното и погубващо, а си го чака... Няма защо да се чудим. Всичко с времето си, казват хората, но времето понякога лети твърде бързо. В никакъв случай не е престаряла, но по някаква причина имам усещането, че тя се възприема като 26, а не 36-годишна.

Последна редакция: пт, 17 май 2019, 20:50 от tidaflyr

# 1 484
  • Sofia
Мис Каприз- Юла и страст, молА ви се. Тая фригидна жена е страстна колкото прегазен язовец.
Е това изби рибата 😂🤣😂🤣🤣

Общи условия

Активация на акаунт