Женени от пръв поглед < II сезон > тема 11 /14.05 - 19.05/

• 84 318
  • 1 979
  •   1
Отговори
# 1 620
  • Пловдив
Коя е майката на Юла?
Rayna Zheleva

# 1 621
Ха ха Фани оправи ми деня Joy
Трябва да питаме Захарничка какви са подбудите на Таня да се запише за този цирк.Аз се надявам след предаването тя да дойде и да даде яснота по някои наболели въпроси.За Захарничка говоря,де.

# 1 622
Ето ви много снимки от Фейсбука на Светлана от първи сезон - има си приятел, постоянно пътува и води активен начин на живот.

https://www.facebook.com/ppsihhi/photos

# 1 623
Добре де ,не им ли плащат или безплатно се излагат 😜😂 не вярвам.Таня е страхотна, едва ли толкова да му се връзва на инфантилния чичак и само позитиви ще извлече от това участие.

# 1 624
  • София
Лъки не е пловдивчанка, доколкото знам. Но има доста в темата.
Вижте снощи какво е писала майката на Юла. То май има профил (поне така се представя за майка и) , ама няма снимки, няма нищо и на специално направен ми се вижда за предаването. Та и таз се обажда с мнение под предаването.
Rayna Zheleva Много точно казано по добре сам Мишо не е готов за брак Казва ви го една майка
Две мнения мярнах, не и прави чест, та тя почти не е имала контакт с Мишо. Как го прецени? Какво направи той та тя стигна до този извод? Подразних се, чак ми стана криво, че чета там Sad

Смърфи, това е опита на една майка да оправдае дъщеря си, която не е готова за брак. Поне не с Мишо.
За мен, той показва категорично желание да се получат нещата. Юлия от своя страна е разочарована, че няма химия по между им и затова се държи така негативно. Едва ли е чак толкова лош и негативен човек по принцип. Просто не си дава сметка, че бракът не е задължително да включва любов от пръв поглед. Ако тя искаше наистина брак, изграден на съвместно уважение, доверие и общи ценности, Мишо щеше да е идеален. Обаче тя явно търси нещо друго. Негативизмът е отражение на разочарованието ѝ, че не се е влюбила, така мисля.
Та не си слагай много на сърце тия писания.
Мишо ми напомня по нещо най-добрия ми приятел от детинство. От ония приятели, с които си обещавате, че ако не сте се оженили до определена възраст ще се вземете. Blush
Понякога тия бракове са най-трайни и стабилни. Виждала съм. Simple Smile

Последна редакция: сб, 18 май 2019, 16:43 от Илит

# 1 625
  • Пловдив
Лъки не е пловдивчанка, доколкото знам. Но има доста в темата.
Вижте снощи какво е писала майката на Юла. То май има профил (поне така се представя за майка и) , ама няма снимки, няма нищо и на специално направен ми се вижда за предаването. Та и таз се обажда с мнение под предаването.
Rayna Zheleva Много точно казано по добре сам Мишо не е готов за брак Казва ви го една майка
Две мнения мярнах, не и прави чест, та тя почти не е имала контакт с Мишо. Как го прецени? Какво направи той та тя стигна до този извод? Подразних се, чак ми стана криво, че чета там Sad

Смърфи, това е опита на една майка да оправдае дъщеря си, която не е готова за брак. Поне не с Мишо.
За мен, той показва категорично желание да се получат нещата. Юлия от своя страна е разочарована, че няма химия по между им и затова се държи така негативно. Едва ли е чак толкова лош и негативен човек по принцип. Просто не си дава сметка, че бракът не е, задължирелно да включва любов от пръв поглед. Ако тя искаше наистина брак, изграден на съвместно уважение, доверие и общи ценности, Мишо щеше да е идеален. Обаче тя явно търси нещо друго. Негативизмът е отражение на разочарованието ѝ, че не се е влюбила, така мисля.
Не е достойно. Мишо също има майка. Какво ли би могла да напише тя? Не го направи. Защо по този начин? Защо трябва да се опиташ да защитиш детето си очерняйки чуждото без причина? Майка е, нормално е да иска да я защити, но така ли точно?Аз ли не разбирам не знам, но за мен това не е достойно.

# 1 626
  • София
Днес влязох в дианабадския магазин  - нямаше я там звездата.
Може да не е била на смяна.

# 1 627
Какво значи влюбена не била? Ми то и това не значи, че като харесаш някой веднага и после всичко е ок. Тя не е дете, записала се доброволно. Но по-важното е, че тя непрекъснато казваше не че иска човек до себе си, а да се види булка. Някой да я облече, да се разходи и да се пише омъжена.
За любовта трябва усилие, чувства, а това изтощава Юла.
Че тя дори котката, с която  спи не е намерила време и сили да я кръсти. Представете си, за пръв път чувам и виждам такъв човек. Ми то ще вампиряса животинчето с тази. Безименно, не кръстено(((

# 1 628
Смърфи, права си да се възмущаваш, но не забравяй, ние не знаем какво е разказала Юлия на майка си. И жената без да е общувала с Мишо си е създала мнение. И пак казвам, ако беше баровец щеше да е много готов за брак. А за майката на Мишо не се безпокой, момчето стана симпатично на цяла България, с нищо не се е изложил, показа се като кавалер, а за разлика от Мерал запази и достойнство.

# 1 629
Смърфи, като писахме за майката, ти я защити. Била семпла и добра женица. Да бе да.
Тя Юла отиде за рокля с майка си. Не с приятелка, млада роднина, нещо момиче, ами с майка си. Каквото каза майката, това избра Юленцето. Помните ли?
Бе как не навързвате нещата не знам. Юла се води от майка си, тя е в основата, а също и прилича на нея. Майката на Юла не е дала да отиде в Пловдив. За другото вече Юла си е такава-студена и безкръвна, ограничено момиче за мен отвсякъде. Най-лошото обаче е не че нямат топлина тези хора. Те не знаят и какво е уважение, не ценят жест.
Как може Юла да отиде на гости и да не вземе поне едно масажно масло на Мишо или нещо за работата му, нали това работи и продава? Поне една бутилка вино да беше взела за семейството и него. Нямаше да се охарчи. Върви с ръце в джобовете и оценява, че добре са сложили долу кафенцето снизходително. Живеят 3 поколения, няма образование, не е постигнала нищо, да се не повтарям и пак се ежи и съска. Змийче такова значи. Много ме ядосва таз да знаете! Пфуууу пепелянка такава студенокръвна.

# 1 630
Малко в повече ми дойде хейта по адрес на Юлия, особено във фейсбук. Не е чак толкова убийствено зле. Да, не е пътувала, но сигурно финансовите й възможности не го позволяват. Тя си знае защо не е продължила образованието си, не съм склонна да я съдя строго, защото не знам какви са причините. В случая просто не харесва Мишо и съвсем се е стегнала. Камерата допълнително ги сковава и двамата. И мен Мишо не ме грабва. Нито външността му е да припаднеш от пръв поглед, нито някакъв респектиращ интелект е демонстрирал (все се сещам за лебедите, дето дават да ги "барат" 😨). Юлия и тя като него. И двамата са си най-обикновени средностатистически българи, неблестящи с нищо особено. Не им се получава, ок. Ще си намерят половинки някой ден. Мишо го виждам с подобно на Юлия като външен вид момиче, но с повече живец. На Юлия й се ще нещо по-атрактивно на външен вид. Ще мине още някоя година, ще се почуди, пък може да снижи критериите. Ако и двамата бяха от един град, можеше с времето да потръгнат нещата - тя да преосмисли отношението си към Мишо, а с това да стане и по-ведра. Той явно си я харесва, ако Юлия намали мрънкането и прояви искрен интерес към него, има шанс да се получи. Но на техните години да си зарежеш работата, средата, приятелите и навиците, за да хукнеш след някой, който не те е спечелил кой знае колко, е почти невъзможно. Освен ако не си съвсем отчаян.

# 1 631
Ние правим изводи въз основа на излъченото по ТВ, възможно е да има разговори извън показаното, когато са се разочаровали един друг, да са си казали, че не се харесват, че са имали други очаквания, възможно е дори Мишо в нещо да е сгафил пред Юлка , но това , което Фани казва за уважението , възпитането, зачитането, ... изобщо цялостното смотано отношение към човека, е вярно. Едно е да не искаш и не харесваш, друго е да си смешна с презрението и ограничеността си. Тази психическа кастрация не се търпи.

# 1 632
  • Пловдив
Фани, има нещо което спестявах, ама то му се види края вече та... все тая. Юлето има двама братя, по-големият е човек с положение и пост. Когато е разбрал за предаването и е предложил да плати неустойката само и само "да не го излага така". 50000 е неустойката, ако някой се чуди. Та как да не съчувствам на тази жена, между чука и наковалнята, хем иска да подкрепи "авантюрата" на дъщеря си, хем да запази мира между децата си. Затова и другия и брат не беше там, не са пожелали да я подкрепят, поклон пред майката че намери сили да го направи. За роклята - нито Юлия, нито майка и я е избирала. "Мериш две и избираш третата" - така беше и с костюма, от продукцията ги избират, участниците нямат право на глас, това е. Който плаща той поръчва музиката. Предполагам, ако някоя булка се тръшне, ще се договорят нещо, ама в общи линии така стоят нещата. Обяснили са им, че тоалета е съобразен с този на другия и толкова.
Тя и сега иска да защити детето си, за това я разбирам. Представям си и на какво е подложена от страна на сина си след такива отзиви за представянето на Юлия, но наистина не мога да се примиря с опитите "да се оправдаем, без значение кого ще очерним".

# 1 633
Пътуванията и образованието са най-малкият проблем на Юлия. Тя е негативна, неприятна и подла жена, която е готова на всяка крачка да изрази недоволството и неодобрението си. Липсва й всякаква чувствителност, че може да обиди събеседникът си. Женски нарцис, който си мисли, че някой с нещо й е длъжен.
Не, Юлче, никой нищо не ти дължи, особено, когато ти нямаш какво да предложиш.

# 1 634
Тези от продукцията са пълни прасета! А брат и не е трябвало да се бърка в живота на сестра си. Факт, че момичето показа посредственост и лошо възпитание, сори. На гости се ходи с подарък, като не ти харесва дадено място за живеене, намираш други изрази, не "тук не ми харесва", щото и панелката не беше Версай, нали? Такова дърво, не може да обясни решението си, което всъщност е обмисляно дълго преди това. И да - ако не е занесла поне една кутия бонбони на хората в Пловдив е дъно за мен, независимо колко я харесва майка й.

Общи условия

Активация на акаунт