Женени от пръв поглед < II сезон > тема 11 /14.05 - 19.05/

• 84 310
  • 1 979
  •   1
Отговори
# 1 635
Подла? Къде видяхте подлост пък точно?

# 1 636
Изчетох ви най-накрая. Simple Smile

Какво излиза в крайна сметка според мен:
1.Мачмейкърите или каквито са там за никакъв чеп не стават. От четири двойки - четири провала.
2.Предаването и участващите в него ще се забравят от обществото до седмица.
3.Не на последно място - жалко за участниците... Надявали са се "професионалистите" да им помогнат, а единственият резултат е оплюване от обществото и голяма реклама за попрището, в което работят/единственото положително нещо/.

# 1 637
А ти как определяш грубото й, непредизвикано поведение? Например, когато наблюдаваха къщичките и не-планината. Нямаше никаква причина да го реже така и да се държи като кучка.

# 1 638
Ами подлост е, на сватбата само дето не го награби на масата, после се сви като охлюв. Ама и аз усетих нещо, преди да го види през цялото време повтаряше "не мога да повярвам, аз съм булка" и грам не я интересува кой е мъжът. Ето - изпълнила си е мечтата, сега не е стара мома, ще бъде разведена.

# 1 639
Не мисля,че въпросът е в това ,да не й се бърка на Юлия братът,колкото е ясно че в такива предавания вадят де що има кирливи ризи и тайни до девето коляно,та смятам ,че на човека не му е било приятно.Разбирам го.

# 1 640
Е какви тайни са извадили за семейството й? Аз за Юлия знам две три неща и как изглежда стаята й, а и че котката й няма име.

# 1 641
По принцип говоря,той е нямало как да знае какво ще снимат,какво ще се обсъжда и прочее.

# 1 642
Този брат защо не е настоявал Юлка да се развива - ако не образование, то поне към бизнес да я насочи....

И за мен е подло да се държи грубо с човек, който прави жестове, любезен е, внимателен е, старае се да е и добра компания. Тя за нищичко не се постара. Кифлее си само.

# 1 643
  • густо майна Филибето
Брата правилно е усетил, че ще има излагане Simple Smile
Ама и Юлия се е спекла още повече, за да не се изложи, и прави гаф след гаф.

Като дойдох да живея в Пловдив, първата дума, от която се потресох беше барам. Тук никой не пипа, почти всички барат Grinning Така се бях впечатлила, че в къщи разказвах за колежката, именувайки я "не барай" Joy

Мишо изглежда че наистина много си използва велосипеда, защото когато и да мина (колкото и да е рядко), колата си е под навеса.

# 1 644
Мерале, Мерале ква любов, кви пет лева 😂 Чесно започвам да си мисля, че тоя човек яко преиграва.

Аз едно не мога да разбера, да оставим на страна каква е Юлия, ама защо я критикувате за това, че не иска да е с Мишо?

# 1 645
Фани, има нещо което спестявах, ама то му се види края вече та... все тая. Юлето има двама братя, по-големият е човек с положение и пост. Когато е разбрал за предаването и е предложил да плати неустойката само и само "да не го излага така". 50000 е неустойката, ако някой се чуди. Та как да не съчувствам на тази жена, между чука и наковалнята, хем иска да подкрепи "авантюрата" на дъщеря си, хем да запази мира между децата си. Затова и другия и брат не беше там, не са пожелали да я подкрепят, поклон пред майката че намери сили да го направи. За роклята - нито Юлия, нито майка и я е избирала. "Мериш две и избираш третата" - така беше и с костюма, от продукцията ги избират, участниците нямат право на глас, това е. Който плаща той поръчва музиката. Предполагам, ако някоя булка се тръшне, ще се договорят нещо, ама в общи линии така стоят нещата. Обяснили са им, че тоалета е съобразен с този на другия и толкова.
Тя и сега иска да защити детето си, за това я разбирам. Представям си и на какво е подложена от страна на сина си след такива отзиви за представянето на Юлия, но наистина не мога да се примиря с опитите "да се оправдаем, без значение кого ще очерним".
Смърфи, нещо не ми се връзват нещата. Двама братя - добре. Но щом единия има възможност да плати такава  нейстойка и го предлага щедро, то остава въпросът защо Юлия, другия брат, майката и бабата живеят в едно жилище (не изглеждаше да е нещо супер голямо). Напълно наясно съм с момента, че сцените са режисирани и монтирани, така че да показват каквото искат от екипа, като това може и в повечето случаи е много далеч от реалността. Смятам, че се прекали с коментарите по нейн адрес. Да, показват я като ограничено кисело мрънкало, но не и да е поискала да се настани в чужд дом, да вземе нещо чуждо, да обижда и да упражнява насилие. Определено има разминаване между самочувствието и претенциите й с покритието, което ни показаха. Но страшно много хора са такива. Дразнощото е да се опитват да покажат в лоша светлина друг човек. Това намирам за кусур.

# 1 646
И на мен баш не ми се връзва. Раздава с лека ръка 50 хилки, а три поколения живеят в три стаи в Овча купел. Как и да го въртим, все не е баш така.

# 1 647
Може да се държи по-приветливо с него, тя го реже на всяка втора дума, освен това тя трябва да е помислила какво ще прави ако не хареса мъжа си и това не бива да включва очернянето му.. Явно пред майка си е казала някои неща за него.

# 1 648
  • Тра-ла-ла
О@ках...ъъъ, оляхте се с объждането на Юлия. Изкарахте я някакво мега долно същество. Най-голямото зло на света след Фазомер. Ми девойчето е скучно, свито, няма големи интереси и амбиции, негативно настроена е към света. Толкова. Да, ама не. Вие вече започнахте да правите волни съчинения, сценарии, да й приписвате черти, изсмукани от пръстите ви, да мажете, да повтаряте по 100 пъти...Нещо обикновено го разтегнахте до гигантски размери и го украсихте.

Темата стана отврат. А вие се държите много по-негативно от Юлия...парадоксално Joy

# 1 649
  • густо майна Филибето
Да бе, ще даде. Направил се е на важен.
Парите са си негови, не е длъжен да осигури родата.
Но пък на Юлия може това да й е мерилото, и Мишо да й се струва твърде обикновен.

Общи условия

Активация на акаунт