Женени от пръв поглед < II сезон > тема 11 /14.05 - 19.05/

• 84 281
  • 1 979
  •   1
Отговори
# 1 740
Трябваше един французин да й докарат на Таня и куфарите беше стегнала , ама нà ядец...

Колко нелеп коментар.
Таня някога да е казала, че чака французин?

Както всичките и по-горни коментари.
Не ми се влиза в полемика, защото набързо ще ме цензурират пак, че все едни френски отговори ми идат.

# 1 741
  • София
Vivi, в първите предавания, когато беше с приятелките си ,едната от тях и го каза ,а Таня я сряза и каза "И по-зле може да е" и се смяха.

И се смяха! Нали? Не сте схванали шегата, предполагам.
Или само дебилните смешки на Светозар Ви се виждат забавни?

# 1 742
Ще видим какво ще стане в новите епизоди, предаването не е приключило за зрителите, въпреки че за участниците е приключило преди месеци.
Тук нали се коментира телевизионното предаване или е съдебен спор на живо. Мен тези хора не ме вълнуват какви са в реалния им живот.
Гледам предаването на запис и частите със Светозар и Таня ги прескачам защото са много неприятни, но чух когато й казва нещо за сайтове за запознанства . Има някаква интрига ...
И въпреки това, тя пак върви с него в Копривщица и казва,че ще си стои на поста докрай. Ето това не разбрах...
Ще видим развръзката скоро, но за мен си беше повече шоу отколкото истинско сватосване, защото мъжете не бяха добре избрани.

# 1 743
  • София
Някой забеляза ли, че на Мишо едното му око е леко затворено, а и като говори сякаш говори на една страна. Аз като го видях  първият път  си помислих че нещо е прекарал или че е от много пиене.

За Мишо и аз го забелязах, даже предположих, че е преживял някакъв здравословен проблем и затова се е позанемарил (може би и затова не си е намерил половинка толкова време).

Аз съм почти убедена, че всичко е супер измислено, карайте се там да вдигаме рейтинга, пък то е ясно, че няма да останете заедно. Защо Таня не си тръгва, нима Василена е платила неустойката, за да приключи всичко толкова бързо? Трябва ли да търпиш един такъв индивид, това си е чист тормоз над Таня и от продукцията трябва да и платят на нея наустойки.

При Ивана е ясно, че тя е там да се покаже по телевизията, че някой най-накрая да я забележи. Няма много време, сега е млада, ама няма да е вечно.

# 1 744
Добро утро на всички хейтъри с една закуска в Америка. https://www.youtube.com/watch?v=qYQABJXHfpE&fbclid=IwAR13lgB … 7UpfIGXbRLwCjlWXg
Смърфи, смятам за неудачен опита на г-жа Желева да защити дъщеря си, видях още повече хейт към нея. Права си да негодуваш, че използва поведението на Мишо, за да оправдае дъщеря си. И аз съм майка, но бих защитила дъщеря си, като изтъкна нейните положителни качества, а не негативните на екранния й партньор. Да не говорим, че нямаше никакви аргументи в полза на тезата й.
Впрочем Желеви изглеждат щастливо и сплотено семейство, съдейки от другата страница на Райна Желева https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1475599352480532&set … ype=3&theater
Фани, мен не си натоварвала със своите споделяния, напротив.
Всеки има право на мнение тук, но, ако тръгва като Здравика с обидни подмятания и квалификации, съвсем резонно им давам игнор.

# 1 745
Разбира се, че всичко е нагласено и с предварителен сценарий.
Една двойка трябва да има, която се кара. Там единият е добър и търпи другия. Вадят се всички кирливи ризи. Да, в началото имаше хармония, но това беше затишие пред буря.
Една, която е влюбена. Да, има спорове, за да не е подозрително.влюбена. Но е изпълнена с романтика, която зрителят иска да види.
Това са двата полюса, които зрителят иска.в такъв формат : любов и скандали, в.началото Василена беше взела тази роля.
И една двойка, която е нещо по средата. Да, скучни са, но се вписват в картината между другите.
А и най-вероятно са предвидили нещо и за тях.

# 1 746
... но чух когато й казва нещо за сайтове за запознанства . Има някаква интрига ...
И въпреки това, тя пак върви с него в Копривщица и казва,че ще си стои на поста докрай. Ето това не разбрах...
Първото е компромат, срещу Таня. Много е зле, щом на тази възраст влиза в такива сайтове. Ужас. Голяма интрига.
Второто е сценарий - уикенд от предаването, да сменят "декора". Мерал и Ивана бяха на Рупите. Мишо и Юлия в Пловдив.

Разбира се, че всичко е нагласено и с предварителен сценарий.
Peace
Отегчи Юлия до безразличие, умори Мишо и Мерал от говорене, но пък даде изява на Ивана. Wink
Гащю не се влияе от сценарии, той е медийна звезда. Справка ТВ СКАТ.

Последна редакция: нд, 19 май 2019, 09:05 от Mama_Nana

# 1 747

Аз само ще кажа, че коментарите са много показателни какъв човек е коментиращият.

Е как -какъв "виШистка" Stuck Out Tongue Winking Eye

Лейди, постоянно правя всякакви грешки като пиша тук. Първо си пиша от тела, където изобщо не ми е удобно. Второ искам да го напиша бързо, защото нямам време
 Трето постоянно имам компания, от тригодишно което не ме оставя една секунда
 А теб, ако моята "неграмотност" много те притеснява, започвай да страдаш и коментираш няма лошо, зс тпвс съм тук. Писаното остава Simple Smile

# 1 748
Аз само ще кажа, че коментарите са много показателни какъв човек е коментиращият.
Браво! Щом от една тема можеш да направиш такова заключение си направо за психолог/профайлър в коментирания формат, а защо не и в полицията. Wink

Аз, обаче ви чета постовнно и е изключително тъпо и нахално да правиш забележки на някой за мнението.
Вие високи извисените, които също коментирате, иначе не сте никакъв морален стожер тук
 Това е форум, в който всеки изразява мнение, на базата на видяното
Забележката може да е добронамерена, защо трябва да се приема като повод за конфликт. Не всеки чете 30 страници напред, за да види "накъде духа вятъра".
За чий морал става дума? newsm78
Именно, защото всеки изразява мнение от неговата гледна точка, може да бъде забелязано изкривяване, недовиждане в мнението на другия и да го отбележи. Това ти нарече "забележка на мнение".
Някои потребители забелязаха, че пиша "Зари" и се "възмутиха". Прави са, защото не съм била достатъчно ясна с каква цел съм го написала. Трябва ли да влизам в конфликт за това!

Последна редакция: нд, 19 май 2019, 09:55 от Mama_Nana

# 1 749

Е как -какъв "виШистка" Stuck Out Tongue Winking Eye

Лейди, постоянно правя всякакви грешки като пиша тук. Първо си пиша от тела, където изобщо не ми е удобно. Второ искам да го напиша бързо, защото нямам време
 Трето постоянно имам компания, от тригодишно което не ме оставя една секунда
 А теб, ако моята "неграмотност" много те притеснява, започвай да страдаш и коментираш няма лошо, зс тпвс съм тук. Писаното остава Simple Smile

Не се фрапирай толкова!
Никой няма рано рано да вземе да си разплита чорапите от нечия неграмотност. Както и да пише човек - от телефон, от лаптоп, на кълка, на гръб - дефицитът на грамотност винаги личи.
Тя си остава качество на пишещия. Никой не е съвършен. Резонираме обаче на нея, когато е съчетана с мощно самомнение и размятана диплома- аз съм виШист.

# 1 750
Добро утро

Относно миналия сезон - Юлия би си паснала само и единствено с Наско. Тай нямаше претенции за визия и интелект на половинката и щеше да си се кротне с нея, да си я слуша и всичко щеше да е 6. Георги дали е мрънкало или не не знам, но беше доста интелигентен, образован и с хубава работа - никога нямаше да хареса Юлия. Тя е толкова нива под него, че дори не би я отразил.

# 1 751
Майката на Юлия е медицинско лице. Сега се сещам покрай приятелите ѝ, сред които е моя позната, че дори съм имала някакъв допир с нея и си я спомням с бялата престилка. Къде, кога и по какъв повод, не помня. Ще си спомня. Затова в началото споменах дали не е учителка и от къде ми е позната. Ето това било.

Ами за мен е признак за много неща(важни за мен си, за да си изградя мнение за някого) като наречеш някого крава, само защото не го харесваш. Ти и мен наричаш така, защото съм си позволила да направя коментар за безумния хейт тук. Иначе не си сръдлива, да, това е хубаво качество, защото сръдливите за щяло и нещяло са много досадна работа. Обаче кой знае как "храниш" всеки...

# 1 752
Относно брата на Юлия - човека не е длъжен на Юлия с нищо. Най-вероятно си има семейство, за което да се грижи и деца, за които да следи дали учат, дали се развиват, дали четат и дали ще имат образование или не. Юла си е била отговорност на родителите си. Също така не е длъжен да й осигурява жилище. Той е имал достатъчно акъл да учи, да се развие и да се отдели от родителите си, т.е. да осигури дом на новото си семейство. Защо трябва да осигурява брат си, сестра си и т.н. Ами да се напрегнат малко и да си се погрижат сами за себе си. Трябва ли цял живот да мъкне цялата си рода на гръб, защото видиш ли той е учил, развил се е, положил е някакви усилия да си оправи живота, а останалите са си паразитирали и вегетирали, очаквайки, че бате ще се погрижи за тях.

# 1 753
Ахаааа. А, вие спомняте ли си, още в началото как, когато им съобщи новината, Юла, приятелките  й, и казаха, нещо от сорта, че ако не го хареса....
 Един вид, че е претенциозна.
 Стига глупости, на никокого тук не съм казала крава. Не ми слагайте думи в устата. Юла нарекох свещенна крава, а не крава. Правете разлика, тоест стои като свещенно животно и чака дарове и грижи. Спирам да се обяснявам, явно не ме разбирате

# 1 754
Пак нито една двойка няма да остане заедно.
Поука: Недостижими са Дарма и Грег.

Общи условия

Активация на акаунт