Женени от пръв поглед < II сезон > тема 11 /14.05 - 19.05/

• 84 299
  • 1 979
  •   1
Отговори
# 1 830
  • Terra incognita
Ъъъ? Ивана и Мерал го раздавали влюбени? Само Мерал го раздава влюбен. Ивана, тя, вятър я вее.

# 1 831
Фани, толкова съм щастлива, че се върна да пишеш тук. Радваш ме ужасно силно! Hug
Щяла да се разведе и да се метне на баткото. Joy Ма той кривоглед да знаеш, може да не те фокусира... Joy

# 1 832
Прочетох ви отгоре-отгоре, някакъв спор видях относно потребителка/въпрос къде работи и каква кожа имала..

Не знам дали се обаждам неподготвена и дали става въпрос за друг пост, но друга потребителка беше питала за магазина и кожата ѝ, а аз и отговорих.
Ето ви поста
https://www.bg-mamma.com/?topic=1112301.msg38661038#msg38661038

# 1 833
Лъки, няма пълно щастие сега, щях да се жертвам.Обаче..ще чакам да минат изборите)))
Не е това поста с козметиката. Преди това беше, бяха писали и козметиката каква е и дали уж знаем да е добра. Беше си нещо, като реклама.

ПП. Лъки, линка е за профила на малкия брат. Него си гледала.Големия е Георги (писал се е с презиме и фамилия на български) Но, вече приятелската листа му е скрита. Сутринта се виждаше всичко. А при малкия брат са махнати родата от приятели. Затова и писах, че някой предава и има тук в темата човек на Юла.

Последна редакция: нд, 19 май 2019, 14:51 от Анонимен

# 1 834
Чакайте сега,линка ,който даде Вики е за малкият брат ли?Не този големият с хилядарките,така ли,нещо изпуснах нишката?Simple Smile

# 1 835
Лъки, няма пълно щастие сега, щях да се жертвам.Обаче..ще чакам да минат изборите)))
Не е това поста с козметиката. Преди това беше, бяха писали и козметиката каква е и дали уж знаем да е добра. Беше си нещо, като реклама.
ПП. Лъки, линка е за профила на малкия брат. Него си гледала.
Ох, гледах някакъв Гошо със сини, криви очи...Щом казваш че и бате не става, аз ти имам доверие.  Naughty

До човека на Юла : купете и един вибратор на тази дама, защото с това поведение което демонстрира, ще си умре стара мома с мациписиписето.

# 1 836
Този Жельо не е ли малкият ѝ брат?

# 1 837
# 1 838
  • Terra incognita
Така ли било? 🤭
Иначе, не вярвам някой да е готов с лека ръка да пръсне 50к, заради нещо такова.
Мислех да напиша, че баткото не ми изглежда на мега богаташ, ама после Джулая ще ме погне да ме пита как според мен трябва да изглеждат богаташите и как го реших това и такива неща Simple Smile

# 1 839
  • SF
Ъъъ? Ивана и Мерал го раздавали влюбени? Само Мерал го раздава влюбен. Ивана, тя, вятър я вее.

Зависи кой как разбира любовта.
Аз слушам какво говори Мерал. Казва, че е щастлив. Не казва, че само той е влюбен, а Ивана не.
Но ми прави впечатление, че не се целуват. В моето съзнание любовта си има и външна изява - целувки, прегръдки, притискания на телата...
Тебе какво те кара да Ъ-каш?

Пример за невлюбеност са ми другите две двойки - Никифор и Василена и Светозар и Таня.
Ама това пак казвам, че е по моите разбирания за нещата. По твоите може и да е Ъъъъъ?

# 1 840
Може ли шот на мен ми дава грешка самият линк

# 1 841
  • София

Ако братът на Юлия е роден в Свиленград, но живее в София, то най-вероятно и Юлия е родена в Свиленград.

# 1 842
Някой може ли да копне тук това, което е писала майката на Юлия във ФБ?

# 1 843
Не знам на какви постове са и братята ама не ми изглеждат на хора с пост и възможности, готови да хвърлят 50 бона за неустойка на систъра.

# 1 844
Снахата е от Свиленград. И още едно момиче , с което излиза по-малкия брат (то много ми хареса, да не кажете, че съм против жените)
Юла разбрах е казала, че братята са били против да участва и дори големият, който бил на висок пост и с възможности искал да плати неустойката да не участва. Така май е предала на Мишо . Следователно има брат с възможности. Сутринта по линка на майката тук се откриха и двамата братя. И..изненада, не виждам защо е казала това Юла. Сега ще скокнете, че се измъква и търси оправдания .
Лейди, то се писа и копира от фейса. Писала е, че Мишо не ставал за брак, казвало го една майка, като е казала първо, че е майката на Юла.

Общи условия

Активация на акаунт