Женени от пръв поглед < II сезон > тема 11 /14.05 - 19.05/

• 84 273
  • 1 979
  •   1
Отговори
# 1 845
На Гошо на профила пише, че е от Свиленград. Колко е вярно не знам.
И на мен не ми изглежда на някой който има развъразни 50 хил лв да даде ей така, да не му петнят името.

# 1 846
Юла, много я е страх някой да не реши, че не  се държи на положение, като една изискана дама с претенции. Поне така е чувала, че правят дамите

# 1 847
  • София
Снахата е от Свиленград. И още едно момиче , с което излиза по-малкия брат (то много ми хареса, да не кажете, че съм против жените)

Писал е, че е роден в Свиленград. ОТ означава родно място. Местожителство София.

# 1 848
От това което се показа аз единствено виждам, че Юлия не става за брак. Впрочем това, че Мишо се държи любезно и кавалерски въобще не е доказателство, че си е паднал по нея. Може момчето да си изпълни там ангажимента по сценарий, да не я излага и след известно време да си се разделят тихо и мирно.

# 1 849

Гошо поста, долу в ляво.

И с детето. Момиче е според мен. Някой писа че имал момче.

Последна редакция: нд, 19 май 2019, 15:46 от So Lucky*

# 1 850
Да, това е големият брат.
а това е дето е писала майката на Юла във фейса, дето Лейди пита. Копирах го.

Rayna Zheleva Много точно казано по добре сам Мишо не е готов за брак Казва ви го една майка

# 1 851
От това, което показват в предаването, не виждам нищо, което да говори, че не е готов за брак. Някаква обосновка? Или отново празни приказки?

# 1 852
Моля ви, не качвайте снимки на деца
Не е ок това

# 1 853
  • София
Мисля, че Юлия (понеже не иска да пише от нейния си профил), е направила профил от името на майка си. Rayna Zheleva имаше друг профил със снимки, не този с коментара в Женени от пръв поглед.

...И аз мисля, че не е редно да се качват снимки с деца.

# 1 854
  • Terra incognita
Rayna Zheleva има два профила- един истински и един, за да коментира шоуто, но в същото време да не й ровичкат.

# 1 855
Да, от онзи профил нищо не се вижда, сякаш е празен и нов.
А сутрешния дето се показа е нормален и си има и снимки, и приятели и т.н. Този с който се пише във фейса е направен точно за това май.
Лъки, махни втората снимка. То братята на Юла ми се виждат май по-малки от нея и двамата, пък не знам как са поред.

# 1 856
Намерих и още едно мнение на майката на Юла във фейса
ето
Rayna Zheleva Не се срамувам от дъщеря си всичко е игра шоу и монтаж

# 1 857
Не е ок това
Махнах я. Снимката е напълно публична все пак, за всички потребители на ФБ.

# 1 858
  • Terra incognita
Всички сме съгласни, че е шоу, има монтаж и сценарий, но еснафщината, която излъча дъщеря й, няма как да бъде "роля".

# 1 859
Не е ок това
Махнах я. Снимката е напълно публична все пак, за всички потребители на ФБ.
 Разбирам, Лъки, просто лично аз не обичам да се намесват деца. А, по същата логика, и от страх ,не качвам никъде моето. Това са си параноии при мен за които по принцип има обяснение

Общи условия

Активация на акаунт