Лежащи мами - 44

• 35 757
  • 756
  •   1
Отговори
# 285
Благодаря момичета, така се чувствам по-спокойна.
А когато си със серклаж, това налага ли лежане или зависи от ситуацията?

# 286
Според зависи от ситуацията. Аз съм със серклаж от 18 гс която беше 22 мм. Лежах около 2 седмици след него,след което се завърнах към ежедневието си. Обаче спрях да ходя на работа

# 287
Доколкото аз съм запозната, когато е превантивен, не изисква постоянно лежане. Само след интервенцията.

Моят серклаж е т.нар "на горещо" или " rescue cerclage", т.е. шийка вече беше много скъсена и лежа от момента на поставянето и то в болница, но аз съм просто такъв случай.

# 288
Моят също беше превантивен уж, лежах цяла бременност, накрая се оказа че шийка нямаше и всичко се държеше само на серклажите, та понякога е „страх, лозе пази“.

# 289
Моят също беше превантивен уж, лежах цяла бременност, накрая се оказа че шийка нямаше и всичко се държеше само на серклажите, та понякога е „страх, лозе пази“.

А колко време успя да удържи серкалжа, защото аз в момента съм в това положение, шийка няма, конецът държи всичко.

# 290
  • София
Ели, коя седмица стигна?

# 291
Точно до 37-ма, когато ми се пукнаха водите и тръгна раждане.

# 292
  • София
Излезе ми МБ. Все още имам Стептокок. АГто ми изписа пробиотик Астарте и глобули Макмирор 7 дни. Писах и на Христов и чакам да видя и той какво ще каже. Някакви съвети?

# 293
Същите гадини имах. Опитах се да ги разкарам с пробиотик и Гинофит, но беше загуба на време.
Последва АБ за 7 дни и на  контролата след 20 дни всичко беше чисто.

# 294
И аз ще пускам контрола със същите . Много са неприятни .Пих Аугментин и глобули Макмирор . Вие пиете ли пробиотик попринцип , аз пих с АБ , и сега се чудя дали да го продължа . Не мисля , че ще пречи нещо . Как мислите ?

# 295
Излезе ми МБ. Все още имам Стептокок. АГто ми изписа пробиотик Астарте и глобули Макмирор 7 дни. Писах и на Христов и чакам да видя и той какво ще каже. Някакви съвети?
Христов може би ще ти изпише отново антибиотик и те съветвам да го послушаш.

# 296
  • София
Пробиатика знам, че не пречи. На моя АГ имам вяра, но е по-млад и по-малко опит има. За това при всички положения ще послушам Христов.

# 297
Аз за стрептокок пих два пъти антибиотик и нищо. Накрая пробиотик, гинофит и за два месеца се махнаха.
Христов е в операция сега Wink
Днес мина моят серклаж, всичко е наред за момента.

# 298
  • София
Много се радвам, че нещата са минали добре при теб. Явно са много упорити тея гадове. Стрептокока опасен ли е?

Последна редакция: пн, 10 юни 2019, 14:12 от IntRiGa_GirL

# 299
Опасен е и то доста.
Точно Аугментин пих и аз.

Общи условия

Активация на акаунт