Лежащи мами - 44

• 35 737
  • 756
  •   1
Отговори
# 210
Дес, мен ме приеха в 31+4 с 1-1.5см разкритие и много болезнени контракции. Лежах като теб на системи + терапия за дробчетата.
Изписаха ме и продължих лежането вкъщи. След 2 седмици пак лежах на системи, заради контракциите.
Родих в 39+1 Simple Smile

Знам, че душичката ти се е свила от тревога, но си вдъхвай кураж! Аз си бях написала едни положителни мисли за бебка и всеки ден й ги четях. Сега като пиша и тя спи до мен, чак ми се насълзиха очите.
Намери си някакво приятно занимание - книжка, филми . Мисли позитивно! Леко да минават седмиците и сладко бебче на финала ❤

П.С. Подкрепям идеята за малките цели. Аз също си бях поставила такива Simple Smile

# 211
Здравейте лежащи бъдещи мами,и аз се включвам в клуба:blush:Бременна съм в 5 г.с. с отлепване на плодния сак и болки.Изписаха ми Кринон гел и Но Шпа.Сега по цял ден се търкалям в леглото,много отегчаваща дейност.Искам да питам,някой имал ли е силни болки след преглед с вагинален ехограф?Болката се появи около 2 часа след прегледа в левия яйчник със силни болезнени спазми.Добре че днес почти не ме боли.Декември претърпях спонтанен аборт и сега се шашкам от най малкото.

Последна редакция: сб, 01 юни 2019, 18:15 от Rozi79

# 212
  • not found
Успех ти пожелавам и здрави нерви Blush
Едва ли е болка в яйчниците , в началото около 8 седмица и аз имах непрекъснати болки в областта на яйчниците , но ми казаха , че е от бременността не е от тях , не знам при теб дали е само след преглед при мен не беше . Най- добре го консултирай с лекар Grinning

# 213
Благодаря ти.Аз болки по принцип си имам най различни,но тази беше доста силна и концентрирана точно където е сакчето,появи се след прегледа и беше доста притеснителна.На 7-ми пак ще ме гледат,но вече много ме е страх.

# 214
Благодаря много за подкрепата Simple Smile Хубавите мисли и близките цели ( седмица за седмица ) много помагат и времето минава Simple Smile
Дес, мен ме приеха в 31+4 с 1-1.5см разкритие и много болезнени контракции. Лежах като теб на системи + терапия за дробчетата.
Изписаха ме и продължих лежането вкъщи. След 2 седмици пак лежах на системи, заради контракциите.
Родих в 39+1 Simple Smile

Знам, че душичката ти се е свила от тревога, но си вдъхвай кураж! Аз си бях написала едни положителни мисли за бебка и всеки ден й ги четях. Сега като пиша и тя спи до мен, чак ми се насълзиха очите.
Намери си някакво приятно занимание - книжка, филми . Мисли позитивно! Леко да минават седмиците и сладко бебче на финала ❤

П.С. Подкрепям идеята за малките цели. Аз също си бях поставила такива Simple Smile

# 215
Момичета 🤗 лежа от 10 април и меко казано ми писнаааааа 🙄 но това е по -малкия проблем . От седмица съм с доста неприятни болки в гърба . Дайте ми идея как да се справя.
Освен това съм с подути крака и ръце (няма белтък в урината) .Главата ми ще експлоадира .
Едната ми Беба е ниско и когато започне да рита става страшно .
Качила съм 15 кг , а се чувствам като слон!
Още малко и влизам в 9ти и се надявам , да са достатъчно големички , че да определим дата на секцио.

Редактирам се : Рози , моите близначки са ин витро и заради това и аз използвах прогестерон (сега продължавам кринона)
Важно е да знаеш , че е хубаво да се раздвижиш след поставянето му. Така се усвоява по добре .Поставях до 11 гс  и след това от 25/26 започнах пак.
Ако няма малко движение гела става като тампон 🙄

# 216
Още първия ден на 9 месец станах от леглото и си водих нормален живот.
След толкова лежане ми подейства много освежавящо. Казах си нали съм вече в 9 месец и да се роди какво пък толкова.

# 217
Аз съм 34+2дни и вече определено не съм лежаща Simple Smile имам си болки, понякога дори рева от болка, но...  Онзи ден измериха 37мм шийка (когато лежах в болницата в 29 седмица беше 22мм).

Още се чудя до кога да вземам утрогестана... Един лекар каза до 34,другия до 36,третия до 38 седмица....

# 218
Аз бих избрала средния вариант до края на 36 седмица.

# 219
скоро не бях влизала в темичката, но искам да напиша на интрига, че всичко ми се сви от ужаса, който си преживяла. Моля се да успеете двете с бебката да стигнете до най- хубавите седмички! ❤ успех и на всички други, и на близначетата- аз си имам брат близнак и мама много е лежала в болница с нас...🙏
От снимките на бебоците тук направо се просълзих! Прекрасни са! Моята малка беба стана на една годинка на 30-ти май, благодарна съм на всички от темите, че помагаха дори само с компания и присъствие! Аз лежах много и заради различни неща - от 12 седмица преживявах какво ли не...молех се е патология да не изкървя като стана и да се случи нещо с беба, изобщо....лошо ми става, като се сетя. Не съм още на етап да поглеждам с усмивка назад Simple Smile
Черпя ви с малко закъснение за нашето мило момиченце! Някой ден ще е супер да си направим среща ❤

Ето ни с малката беба- прегръщаме ви!

# 220
  • София
Ива, благодаря и на теб, и на всички останали в темичката ❤ От тук разбрах за д-р Христов. Тук научих много неща. И не на последно място благодарение на цялата подкрепа тук взех най-правилното решение. Ака не бяхте Вие щях да остана в МД, защото нямаше да имам информация и надежда. Благодаря Ви ❤

Симона е прекрасна. Да расте здрава и много щастлива 😘

Ние за сега сме добре. Като цяло лежа. По малко ставам да свърша нещо, че се побърквам в леглото. Бебето си мърда активно, нищо не ме боли, а във вторник съм при моя АГ за преглед и микробиология. Днес приключих с антибиотика.
Гледам да мисля положително и да нямам черни мисли. След всичко, което преживях тези дни не искам да живея в страх и ужас. Ще почивам, ще се следя редовно и ще вярвам, че всичко ще е наред. Дай Боже!

# 221
Благодаря! 😘 Добре е, че не те боли нищо, всичко ще е наред! Но се пази максимално.❤ С детенце сигурно е по- трудно. Аз нямам друго дете, та лежах денонощно и мъжът ми вършеше всичко, когато може, де, не го побърках да чисти 😂. Виж, за храна- там се глезих повеече 😀.  Той мислеше, че с цялото това лежане няма да се справя бързо след секциото....и ахна като ме видя ходеща на втория ден 😀. Аз си знам, че тук сме борбени и не исках вече да лежа, вместо да взема беба.
Много е хубаво, че има още останали лекари- Хора. В моя град е пълна скръб, ето, сега даже следящият ми е осъден за разни схеми 🤦♂. Цяло чудо е, че се справихме и добутах датата. Моята шийка се поотвори в 24 седмица и той рече, че е голяма седмица поне и няма нищо да прави............в големият сняг вкъщи с мъжа ми, само се ослушвахме за болка...
И аз научих много неща тук, а и покрай момичетата после доста разбрах и за тоновете, та и там големи скандали имаше в нашето аг....Русе Simple Smile
Важно е да вярвате! Виждам, че сте настроени позитивно и така трябва. Аз за нищо не бях и сега пък страховете са ми върху детето....чакам някога да се възстановя и аз, и тя да израсте разни там проблеми, та да имаме още едно детенце, дай Боже. Simple Smile
Помня като ме накачиха с някакви преходници по ръцете и няколко системи, си казах- вече няма какво да ме пречупи, че и до тоалетна не можех да стана 😀....оттогава свикнах с болниците, все нещо ме отвежда още там, но тогава даже ревах, че ме изписват от патологията и ходих през ден на тонове до раждането- луда работа 😀

Последна редакция: нд, 02 юни 2019, 22:00 от Ива Кръстева

# 222
  • София
Моя син е почти на 11г. Сега е 10 дена с баба си в Турция, а после заминава на нашето море за лятото. Иначе ми помага доста и той-не ми дава да ставам. Мъжа ми ми се кара като ставам, но аз реално 22ч. прекарвам в леглото. Надявам се всичко във вторник да е наред, за да съм малко по-спокойна. ❤

# 223
Дано! И от мен съвет- пътувай легнала наляво. Може да ми се смеете, но аз така бях в колата. Лягах облегалката назад.

# 224
Оххх аз съм 24 часа е леглото, ставам само до тоалетна и нищо друго.
И пътувам така както казва Ива Кръстева ! Вече всичко ме боли от това лежане, но няма как ! Само се моля всичко да е наред, броя дните и часовете...
Дай боже всички да стигнем до хубави седмици и да си имаме прекрасни здрави бебчета.
🥰😘🤗🍀

Общи условия

Активация на акаунт