Здрава и блестяща коса със силата на естествените масла

• 10 269
  • 227
  •   1
Отговори
# 180
  • Sliven, Bulgaria
Да си кажа честно - не съм правила процедури с масла. Искам да спечеля маслото против пърхут, защото имам този проблем.

# 181
Правя си домашни маски за коса с кокосово или бадемово масло.
Бих се радвала да спечеля масло с/у косопад Blush

# 182
Не правя процедури с масла,  чувала съм че има добър ефект, но просто нямам навика.
Бих се радвала да спечеля маслото за сияйна коса!

# 183
До сега не съм ползвала масла за коса, само за тяло. Изключително доволна съм от вашите бадемово и рициново масло, които ползвам за кожата на лицето  и тялото. Бих искала да спечеля масло за пърхот.

# 184
Не съм правила процедури с масла. Бих искала да пробвам масло за здрава и сияйна коса, защото моята е доста увредена от боядисването.

# 185
Ползвала съм масло два пъти. резултатът беше задоволителен. Искам да пробвам вашето масло, надявам се на добри резултати.

# 186
Маслото против косопад, защото имам косопад и за да се убедя в качествата на маслото.

# 187
Веднъж седмично си правя маска за коса и слагам в нея бадемово масло за здравина и блясък на косата.Бих искала да пробвам масло за косопад.

# 188
  • София
Досега не съм ползвала масла. Много бих искала да пробвам маслото против косопад, защото в последните години имам този проблем. Пробвах различни шампоани и капсули за косопад без да има ефект.

# 189
Не съм правила процедури с масла за коса! Бих искала да пробвам масло против косопад!

# 190
Когато имам време и желание, си правя маска с кокосово масло, най-вече на краищата на косата.

От предложените от Ривана масла интересно ми се струва маслото за здрава й сияйна коса, ще ми се малко да подсиля моята.

# 191
Не съм ползвала, но бих искала да пробвам за суха коса.

# 192
От време на време си правя маска за коса с комбинация от няколко масла. Имам склонна към омазняване коса и бих искала да спечеля маслото за мазна коса.

# 193

Никога не оставам без масла, ползвам ги най- вече за лицето.
Бих искала да спечеля маслото против пърхот.

# 194
Веднъж в месеца ползвам.
Бих пробвала масла за мазна коса или за косопад.

Общи условия

Активация на акаунт