Здрава и блестяща коса със силата на естествените масла

• 10 284
  • 227
  •   1
Отговори
# 90
Да, използвам масло от макадамия ежедневно и комбинация от масла за седмична грижа, бих искала да пробвам маслото за сияйна  и здрава коса.

# 91
Правите ли процедури с масла и колко често?
Не съм използвала масла за коса до сега, но бих опитала.

Кое от представените в темата масла бихте искали да спечелите и защо?
Бих искала да спечеля маслото за мазна коса и маслото за здрава и сияйна коса. Simple Smile

# 92
  • в голямото село
Използвам масла за коса поне веднъж седмично. Най често кокосово, арганово или рициново. За скалпа - чаено дърво.
Бих пробвала с удоволствие масло за здрава и сияйна коса.

# 93
Да, правила съм маски на косата си с натурални масла. Сега дъщерята.
Бих искала да пробвам маслото за здрава и сияйна коса или това против косопад.

# 94
  • Горна Оряховица
не, Но бих искала да пробва масло за суха коса.

# 95
  • Русе
Не съм правила процедури с масла. Искам да пробвам масло за суха коса, защото моята е такава и да видя дали ще има ефект.

# 96
  • Враца
Понякога с Арганово олио.

# 97
Не съм ползвала масла за коса, но бих ползвала масло против косопад.

# 98
До сега никога не съм използвала масла за косата си, но бих го направила.
Бих искала да спечеля аргановото масло, защото много ми харесват аромата и качествата му.

# 99
Не съм правила процедури с масла. Бих пробвала маслото за косопад или масло за мазна коса, защото това са основните ми проблеми с косата.

# 100
Веднъж седмично правя маска с масло от гроздови семки или арганово, бих искала да опитам против косопад

# 101
Досега не съм ползвала масла в чиста форма за косата си, само като съставки в други продукти за грижата за косата.
Бих опитала маслото за здрава и сияйна коса.

# 102
Не съм ползвала маслата. Бих опитала всичките, като фаворит ми е за здрава и сияйна коса.

# 103
Бих искала да изпробвам маслото за суха коса. Заради дългогодишното боядисване косата ми е много суха и чуплива.

# 104
Ползвам много често масла и за коса и за тяло. Почти всички съм ползвала и си правя и комбинации. В масло от авокадо, гроздове семе, зехтин или бадемово масло, добавям масла от чаено масло, лавандула, иланг-иланг, черен кимион, лайка, отделно и в шампоана слагам няколко капки чаени дърво и лайка. Добавяла съм и масло от тамян. За коса отделно съм слагала и кокосово масло.
Харесаха ми всички комбинации за коса, моята е мазна в основата, но от боядисване крайщата са сухи и искам да пробвам действието , често имам проблеми с възпален скалп и пърхут всяка една ми ми действала добре и да ми помогне за нещо.

Общи условия

Активация на акаунт