Здрава и блестяща коса със силата на естествените масла

• 10 281
  • 227
  •   1
Отговори
# 105
От години капвам по няколко капки масло от чаено дърво, лавандула и жожоба в шампоана. Отразява се много добре на косата, а и първите две са превенция срещу въшки( имам две момчета в училищна възраст и това е често срещан проблем сред учащите). От време на време си правя маска с арганово масло.
Бих пробвала маслото за суха коса или за здрава и сияйна коса.

Последна редакция: пт, 17 май 2019, 00:06 от Анонимен

# 106
Правя домашни маски всяка седмица и винаги добавям масла. Виждам ефект и затова стриктно си спазван и не пропускам мазането Simple Smile
Бих пробвала маслото за суха коса или за здрава и сияйна коса.

# 107
Правите ли процедури с масла и колко често?
Ползвала съм масла за косата си, може би веднъж на два месеца се случва.

Кое от представените в темата масла бихте искали да спечелите и защо?
Бих искала да спечеля маслото против пърхот, защото имам такъв проблем напоследък.

# 108
Да, правя маски с масло, когато намеря повече време за себе си, най-вече с ямайско черно рициново масло, но и други като гроздови семена, авокадо и т.н. Много искам да пробвам маслото против пърхот.

# 109
  • София
Не съм си правила процедури с масла за косата, тъй като все ми се струват сложни и отнемащи доста време, но пък много бих искала да пробвам маслото ви против косопад, защото след бременността косата ми доста оредя и все още много си ми пада.

# 110
Ползвам арганово масло по веднъж в месеца.
Бих искала да спечеля маслото за здрава и сияйна коса, защото косата се стилизира ежедневно и това я изтощава.

# 111
Използвам комбинация от масла като кристали за коса, както и масло от макадамия със същото приложение. Понякога зимата си правя маска за коса с кокосово масло.

Бих искала да използвам маслото против пърхот, тъй като периодично ми се случва да се боря с този проблем поради една или друга причина.

# 112
  • Елхово
Правя си веднъж седмично маска с тривитаминол! Искам да пробвам маслото против късопад!

# 113
Бих искала да пробвам маслото против пърхут.
Старая се да овлажнявам скалпа си, който е естествено сух и това състояние предразполага към поява на пърхут, но не виждам особен резултат с готови продукти, предназначени за борба с него. Може би чистото масло ще има по - голям ефект.

# 114
  • Пловдив
До сега не съм ползвала масла за коса, но бих пробвала срещу косопад.

# 115
Правите ли процедури с масла и колко често? - Да, напоследък използвам след измиване на косата арганово масло.
А от видовете масла си избирам това срещу косопад - напоследък забелязвам, че доста ми е оредяла.

# 116
Няколко пъти в месеца използвам арганово масло за изтощените краища на моята коса.
Бих искала да спечеля маслата против пърхут, тъй като скоро ми се появи пърхут с който не мога да се справя.

# 117
1.Правите ли процедури с масла и колко често? - Два пъти в месеца си правя маска на косата, като използвам бадемово масло.
2.Кое от представените в темата масла бихте искали да спечелите и защо? - Бих искала да изпробвам Маслото за здрава и сияйна коса, защото ми харесват съставките в него и ще има добър ефект за косата ми.

# 118
В шампоана си съм наляла малко екстра върджин зехтин - много добре се отразява на косата ми. Бих искала да спечеля маслото за суха коса, моята е нормална към суха.

# 119
  • Пловдив
Дъщеря ми използва масло за коса, понякога си "открадвам" от нейното, но не не ползвам постоянно.
За мазна коса или против пърхот. Дъщеря ми е тийн с мазна кожа и ако не се по лагат адекватни грижи за коса, се появява и пърхот.

Общи условия

Активация на акаунт