Надявам се, че днес на сирените повече хора са отдали почит.Това е платформата за лек спамо-чат на хората, инвестирали и инвестиращи много в образованието на децата си. Някои от тях могат да станат истински будители, когато пораснат. Дай Боже!
Иначе по bug-a, както виждате, работата продължава
Известен напредък към тази дата отчита МОН с дистанционното обучение - като че ли и голяма част от родителите са доволни. Чак е съмнително 
Лайтмотив на темата: не ти ли идва наум, че някой може и да не иска да е инженер.
, автор: Notaris 
Предишни версии:
тема 1
тема 2
тема 3
тема 4
Моля, прочетете и дребния шрифт:
- Нека не използваме лични квалификации и нападки срещу потребителя отсреща (той не е виновен, че има лично мнение - каквото и да е то)
- Писането на провокации и напътствията да се ползва модератор, ако провокациите дразнят, е по-нелепо и от изказването да се инжектира дезинфектант на пациентите с коронавирус
- Речник, неподходящ за лица под 18 г., не е ОК
- Дългите постове се възприемат по-добре, когато се разделят на абзаци

И пак не си бил с 6.00, нали? И на кандидатстудентските изпити си се явил честно и са те приели. И пак, ето, знаел си на какво ще те изпитат и си сядал да учиш. А има и хора, които и да знаят, пак няма да се напънат. Баба ми беше учител и разказваше за съседско дете, на което хич не му се учело, как като го е видела да играе навън и му казвала "Хайде, Гоше, прибирай се да учиш, че утре ще те изпитам". Ама Гошко не учи и двойка. Така един, два пъти и все двойки. Накрая го съжалила и му казала "Хайде, отивай да учиш, че утре ще те изпитам на това и това", та дано поне тройка върже. Ама Гошето - пак двойка.
Ще ги проследя и аз, че ми стана интересно.