Здрава и блестяща коса със силата на естествените масла

• 10 273
  • 227
  •   1
Отговори
# 120
Рядко правя маски с масла.
Бих искала да пробвам маслото против косопад, защото косата ми капе много.

# 121
Не съм ползвала до сега масла, но звучи доста интересно и със сигурност ще пробвам някои. Най-вече ме заинтригуваха маслото за мазна коса и маслото против пърхот.

# 122
  • София
1.Правите ли процедури с масла и колко често? - Да, правила съм маска на косата, като съм използвала
бадемово масло. Но е било инцидентно, когато съм излагала косата дълго време на слънце.
2.Кое от представените в темата масла бихте искали да спечелите и защо? - Бих искала да изпробвам Маслото за здрава и сияйна коса, защото ми харесват съставките в него и мисля, че ще има добър ефект за косата ми.

# 123
  • Бургас
Рядко ползвам масла.
Бих опитала това против косопад, защото заради ендокринни проблеми често ми се налага да се боря с този проблем.

# 124
Рядко правя маски на косата, но бих изпробвала маслото против косопад.

# 125
Не съм правила процедури с масла, но бих започнала с масло за здрава и сияйна коса.

# 126
  • in Wonderland
Не съм правила процедури с масла, но бих започнала с масло, но бих пробвала тива за мазна коса.

# 127
Ползвам маски за коса, масло не съм ползвала.
Бих желала да пробвам маслото против пърхот.

# 128
Веднъж седмично си правя маска, против косопад. Искам да спечеля - Масло против косопад.

# 129
  • София
Понякога си забърквам разни маски в домашни условия, но някак си не съм много убедена в ефикасността им.
С радост бих пробвала маслото за мазна коса, а за съпруга ми бих взела масло против пърхот.

# 130
  • Пловдив
Често ползвам масла за коса-предимно бадемово и макадамия.
Косата ми е суха,изрусявана от години и обожава всякакви масла.
Бих искала да изпробвам маслото за суха коса,съставките ми харесват и мисля,че ще допадне на моята коса.

# 131
Да. Бих искала маслото за суха коса, поради сухата коса, която имам.

# 132
Рядко правя процедури с масла на косата. Изискват много време за седене с тях на косата и след това имам проблем с отмиването им.
Бих пробвала маслата за омазняваща се коса.

# 133
Правите ли процедури с масла и колко често? - Да, веднъж-два пъти в месеца си правя маска на косата. Ползвам и арганово масло след баня.
Кое от представените в темата масла бихте искали да спечелите и защо? - Бих искала да изпробвам Маслото за здрава и сияйна коса, защото смятам, че ще има добър ефект за косата ми.

# 134
От доста време ползвам масла, най-вече за кожата-бадемово, от пшеничен зародиш и др., В момента за кожата и косата използвам кокосово масло, а мисля, че бих пробвала и масло за суха коса, защото мисля, че косата ми в момента има нужда точно от такова. И много бих се радвала да го спечеля

Общи условия

Активация на акаунт