СЕДМИ КЛАС. Ако някой си мисли, че туй е филм, той с ученик тийн не е бил

• 39 709
  • 750
  •   1
Отговори
# 180
Казва,че няма да пише на чернова преразказа на НВО,но незнам дали е добра идея направо белова.
Моят никога не е писал чернова. Изкарва 28-29 на преразказ. Отказва да пише план. Каквото-такова.

# 181
Моят предава съдържанието на преразказа изключително бързо, нооо с много грешки и реално би имал време да пише чернова и белова, но все пак е рисково дали ще успее и да го препише, и да го редактира...та се чудя какво да го посъветвам Rolling Eyes
И един въпрос: записват ли имената от преразказа на дъската? Защото моят син твъди, че щели да бъдат записани, но мене ме съмнява..
Честно да ви кажа, аз съм доволна, че имат още месец, ако трябваше сега да се явява, съвсем щеше да е „оплетен”

# 182
  • София
Аз знам, че записват само заданието и непознати думи, ако има.
Аз съм инструктирала - първо си записва всички имена на хора, места, градове и прочие, и после започва плана.
Чернова не пише. Сакън да не се мине и да пише повече от необходимия минимум.

# 183
  • София
Дъщеря ми писа чернова само на първия пробен и не й  стигнало времето, притеснила се и не преписала всичко, а и от бързане на беловата допуснала повече грешки, отколкото на черновата. Така че си знае. Повече никаква чернова. На черновата си пише само план и нахвърля важни моменти, имена и събития и после директно на беловата.
Нашата РС за НВО ще бъде другата седмица, но едва ли ще кажат нещо, което не знам.

Последна редакция: пт, 17 май 2019, 10:54 от jenap

# 184
  • непостоянно
Ходеше на школа по БЕЛ, 2 пъти месечно по 2 часа.
Желанията са 2 за Варна и 1 за Бургас. За сега...

Какво е желанието ви за Бургас? ПГКПИ?

# 185
  • Бургас
Здравейте! И аз благодаря за темата!
Мина нашата родителска среща.При нас подаването на документи ще е лично в училище.А аз се настройвах за онлайн подаване.
nelito70 мени си желанията,но най-често на първо място е Професионалната гимназия по компютърно програмиране и иновации в Меден Рудник.За съжаление съвсем малко са желанията и.

# 186
Нашата схема е план + белова.

# 187
Това е най-добре, ама ... трябва и желание да има!

# 188
Мина нашата родителска среща.При нас подаването на документи ще е лично в училище.А аз се настройвах за онлайн подаване.
Какъв е проблемът да подадете онлайн?

# 189
Бре, вие в бг-мамма-та ли работите, бе!? Таман си викам, а - написали 3-4 страници, ей сега ще ги изчета и гледам накрая - "Заповядайте в новата тема!".
И аз от два-три дни си мисля, че май е добре отлагането на датите, че ако трябваше да се явяват сега - О, майко мила!
Наборката тази година претърпя пълна промяна - в началото математиката беше песен, с анализите по литература беше пълна скръб. Засилихме работата по БЕЛ и ето ти го резултата - сега по БЕЛ е добре, закъса по математика. Като скачени съдове, иде ми да се гръмна! Сега уж ходи да решава допълнително задачи и тестове в школата, дано дръпне малко. Кога учи за училище - не знам. Оправя се някак. Стои до много късно и все нещо има да доучва, аз се дразня, че не се наспива добре, но не мога да я накарам да си легне навреме. Ще трябва да устискаме още месец.
Предстои ни и на нас родителска среща по въпроси на НВО-то. Ще видим.

# 190
Нашата схема е план + белова.
И на мен това ми се струва най-правилно, но диването твърди, че предпочита да пише бързо, докато подробностите са му в главата и му тече мисълта, обаче....ако има нови критерии, точно подробностите ще са по-маловажни, а повече тежест ще имат правопис и грамотност...май  Rolling Eyes

# 191
  • София
Моят мъж вчера го пратих на родителската и той твърди, че класната им била казала точно обратното- ча само онлайн щяло да е подаването/става въпрос за София/
Това не ми се вярва на мен ама хич, - как така няма да има училища звена? Не може всички да имат компютър в къщи?/аз лично онляйн ще подавам, но все пак/
Но с него не може да се спори- това била казала и точка
Та да питам аз тук- ще има ли училища звена в София или не?

# 192
  • непостоянно
Някой може ли да ми каже каква е разликата между абревиатурите ИНФ и ИТ?

# 193
  • непостоянно
Моят мъж вчера го пратих на родителската и той твърди, че класната им била казала точно обратното- ча само онлайн щяло да е подаването/става въпрос за София/
Това не ми се вярва на мен ама хич, - как така няма да има училища звена? Не може всички да имат компютър в къщи?/аз лично онляйн ще подавам, но все пак/
Но с него не може да се спори- това била казала и точка
Та да питам аз тук- ще има ли училища звена в София или не?

Доколкото разбрах аз, няма да има училища гнезда. Подаването на документи ще става или онлайн или в у-щето, където се обучава ученикът.

# 194
Нашата родителска ще е на 03.06.

Общи условия

Активация на акаунт