СЕДМИ КЛАС. Ако някой си мисли, че туй е филм, той с ученик тийн не е бил

• 39 701
  • 750
  •   1
Отговори
# 165
  • София
"Не съм изучавала творчеството на този автор..." JoyJoyJoy Едва ли ще можеш и да го изучиш, дори и да искаш. То е многотомово, цяла енциклопедична поредица!
Шарлот, не само ти си се посмяла на тази ситуация! Бяхме наизвадили пуканките! Joy
Аз Мецан не съм го чела много, но на моменти баш на Ежа ми звучеше! Joy

# 166
Много пишете Simple Smile
Спунк Simple Smile
 𝕯𝖚𝖉𝖊𝕭𝖆, Пенсионирана русалка попътен вятър на децата ви!
Две теми само чета.
Сега се сетих че щях да напомням че заявки за регистрация в Националното състезание по природни науки и география „Акад. Л. Чакалов“ се правят до 31.05 понеже помня че имаш училища в които олимпиади нямаше да се провеждат.
Розмарин май имам вкоренен в градинката , не пречи да сложа до главата му една саксийка, че бюрото се ползва за игри. Учи легнал във възможно най- неудобната за мен поза.

.Мисля,че имаше майки от Бургас?Какви са желанията на наборите от към гимназии?Младежа си е избрал 4 паралелки от 2 училища и не иска да разбере ,че са твърде малко:Anguished
Той твоя младеж много се източил, не го бях виждала от 5 клас.
При нас план Б, стана А, не иска да се пробва да остане в квартала.Ама има месец, не знам каква нова мисъл ще му хрумне.До момента 3 училища общо 8 паралелки.

# 167
  • София
"Не съм изучавала творчеството на този автор..." JoyJoyJoy Едва ли ще можеш и да го изучиш, дори и да искаш. То е многотомово, цяла енциклопедична поредица!

А и нямаш никакъв шанс да разбереш какво е искал да каже авторът. Smirk Аха-аха да го хванеш, и той рязко сменя внушението.

# 168
То няма нищо за разбиране. Лайтмотивът е един и същ. " Държавното образование не струва. МОН е виновен за всичко лошо на този свят. Да живее АК", често защитаван с анализ на документи, които авторът на лозунга никога не е чел, но си мисли, че познава в детайли.

# 169
  • София
Лесни тези се пишат върху този автор. Ако им се падне  на НВО, няма да имат никакви проблеми нашите. Само трябва да научат, че щом е ДУ не става, а за  МОН да не говорим. АК ueber Аlles, независимо от темата. JoyJoy

# 170
  • София
Повърхностно подхождате. Joy Лайтмотивът, разбира се, е ясен, но т.нар. подтези не подлежат на разбиране от простосмъртни. Ако пък успееш да го излъжеш да се аргументира, положението става "майка плаче".

# 171
  • София
Само някоя от вас да се оплаче, че детето ѝ блее... Hands Point Up
Какво бил розмаринът? Цвете ли, клечка ли? Ами на корицата на темата съм го сложила. И бЕлото ни е там, само Евгегени не намерих.

Софтуерни и хардуерни науки
Кумецът ми е Евгени, да ти пратя ли снимка 😂🤣🤣

Завидях на седмикласниците в провинцията, по-точно в Плодвид. То понякога не е лесно и избори да имаш. Simple Smile
От сутринта не съм чела, заради служебни задачи, и кога гледам 80 поста. Представям си какво ще е ма НВО🙄😜
Слънчева, а,а, точно и на мен Мецана ми звучеше като втора цигулка на Ежа, ама май това е било в годините на неговото израстване, когато не е бил още ориентиран и е залитал по високопарните фрази на ежа, сега очевадно се дистанцира , израстна човека😂 а ежа, ежа си е диагноза 😂
Санака, поклон, много точен анализ по темата бодлива👋
За розмарина,още не сме го включвали в менюто, но тамън сега си направих градинка на тераската:). Много се смях на MIA и нейните количества изпит розмарин срещи пкя 😂

Последна редакция: чт, 16 май 2019, 23:32 от звездица

# 172
  • София
Звездичке, какво съвпадение и аз съм заформила билкова и подправкова градина на балкона. И като чух, че в лидл има розмарин в саксия, се чудя дали пък да не се жертвам. Че то и кориандъра ми е гаден, ма па колко бил полезен...и го гледам.

Нещо НВО-то на дребните (4 клас) с тия скумрии, хамсии, щуки и акули, много сложно ми се видя днес. Тези да не са си назначили нов сценарист на тестови въпроси и да са вдигнали мерника и на 7 клас. Почнах да се притеснявам и да зобя вит. Б (истински витамин Б, не си мислете, че е съкращение от Бело).

# 173
  • София
Аз много се “кефя” да ходя по ресторанти със саксии с подправки по масите, кеф ти розмарин, кеф ти мащерка, обикаляш по масите и овкусяваш 😂 хем и Шефа не се хаби да подправя.
По вдно време беше мода, сега нещо не съм виждала напоследък, но ако се сетят пролетно да турят по една саксия с розмарин, ще имат добри обороти от седмокласни мами.
MIA предлагам от истински вит Б да минеш на бЕло , гаранция по-добър ефект ще има, от опит казвам😂

# 174
  • София
Дами, не работите ли Wink Вярно, че съм предимно от четящите и рядко пишещите, но с вашата скорост не мога да смогна и само да прочета. Два дни пропуснах и цяла вечер не смогвам да Ви настигна.

Дидева, Русалке, да са Ви здрави и успешни децата и да Ви носят още много радост!

Обсъждате училища, за които не трябва да се говори, а моят има само план А и то за едно от спряганите училища и причината да го иска е съвсем различна от това какво му се учи. Преди имаше за кратко план Б да си остане в сегашното училище, но то е с АЕ, който не е най-добрия вариант.

РС не са правили и не знам дали въобще ще направят, но и на последната, на която ходих, благодарение на вас,  май знаех малко повече от това което ни казаха.

В училището им ще провеждат НВО по АЕ и реши мен да ме пита дали да се яви Rolling Eyes

И един страничен въпрос. Къде мога да прочета за изискванията медицинското, ако все пак си избере и такава паралелка?

# 175
  • Варна
Ходеше на школа по БЕЛ, 2 пъти месечно по 2 часа.
Желанията са 2 за Варна и 1 за Бургас. За сега...

# 176
  • Разпиляна във въображението
Щерката ми каза, че на 29 май ще се проведе среща с родителите за разясняване на НВО. Присъствието ни е задължително. Благодарение на вас сигурно ще съм по-добре подготвена. Бях единствения родител, който знаеше, че вече се знае кога ще се проведат НВО на обикновените родителски срещи.

# 177
Здравейте !Да ни е честита новата тема!Ние ходим по два астрономически часа по БЕЛ и математика на седмица.Отделно вкъщи решава тестове,пише тези и разиграваме картите по БЕЛ,които са за на кой герой са думите и от кое произведение.Подсилвам я с витамини и рибено масло,а розмарин на картофите,като подправка много и харесва.Казва,че няма да пише на чернова преразказа на НВО,но незнам дали е добра идея направо белова.

# 178
  • София
Ние имахме родителска среща в сряда. Малко бях изненадана, че някои родители не знаеха как се формира бала, как става класирането, че има справочници, където могат да се видят училищата, паралелките и баловете... Единствените неща, които бяха новост за мен е, че не е хубаво да се трие на беловата, защото може да бъде прието като скрит знак и как се приравняват към точки оценките от дипломата.
Аз лично тотално се изгубих в пликовете и май ще трябва да правим сухи тренировки.
Изтрещяването достигна нови върхове. Инспирирана от темата и справочника предложих:
- Блонди, дай да пишем първо желание БУЗЕМА. Ще станеш багерист. Те изкарват добри пари. Тате ще ти купи багер. Ще ти основе фирма "Блондинка багерист. Той е в строителството, ще даде едно рамо, ще развиеш бизнеса.
Блонди: - Луда ли си?! Не искам. Ще ходя в ТОХА, специалност "Сладкарство и хлебарство".

# 179
  • Sofia
Казва,че няма да пише на чернова преразказа на НВО,но незнам дали е добра идея направо белова.

Нямат време за чернова. Звучи ми като съвестно дете. Разчитай, че вече знаят по-добре от нас как да се справят на изпита.

В нашия клас най-много 3-4 родители знаят повечко за НВО.

Ееех, добър готвач с езици би имал обещаващо бъдеще.

Аз, като повечето от нас, съм от години във форума и ‘сЕкви мечки и таралежи съм чела Joy

Общи условия

Активация на акаунт