СЕДМИ КЛАС. Ако някой си мисли, че туй е филм, той с ученик тийн не е бил

• 39 699
  • 750
  •   1
Отговори
# 150
... Ама вие тука за мирисане говорите, не за ядене. Thinking  Аз пък мисля, че ако се погълне, ще има най-голям ефект.
Ани каза с ръсене, ама по рязко.
Аз мисля, че венозно ще има най-голям ефект!

# 151
... Ама вие тука за мирисане говорите, не за ядене. Thinking  Аз пък мисля, че ако се погълне, ще има най-голям ефект.
Ани каза с ръсене, ама по рязко.
Аз мисля, че венозно ще има най-голям ефект!

А аз по моята тема, как ще си взаимодейства с брома? Някой химик да се включи моля ?Thinking

# 152
Изчетох ви! Много благодаря за схемата с пликовете, задължително ще я разучим подробно Flowers Hibiscus
Това направо е черешката на тортата за 17ти - ако случайно някое дете е успяло да запази спокойствие, бързо-бързо да го оплетат с тези пликове Confounded Не че подценявам децата, но ми се струва, че в такива случаи е редно предварително да им бъде не само обяснено, а и показано нагледно.

# 153
Вие не шарите ли из ФБ? С истерията покрай измененията в Закона за закрила на детето заформяме организирана престъпна група за терор над седмокласници. Няма тук "майтап" и "уж". Ще пием съвместно и дружно, а и хлапчовците могат в едно училище да учат.

# 154
  • София
Joy
Дано да не четат социалните!

# 155
  • София
Аз така и не разбрах за какво служи розмарина. Но понеже чета и готвя и го набутах без да искам в доматения сос вместо риган. Сега ще купя и няколко саксии.

# 156
  • София
Следя ви и аз темичката и съпреживявам с вас вълнения.И в този ред на мисли да  доложа- във Фантастико има Мента и Босилек за отглеждане.Ако на някой му  трябва. Розмарин  нямаше- погледнах специално, че и аз трябва да вземам мерки за бъдещата седмокласничка отдалеко.За гореспоменатите билки не знам дали има приложение в НВО ситуация  на  децата , но пък за някое мохито в разгорещен юнски ден на изпушилата му мама.... ще е чудно Simple Smile

# 157
  • София
Розмарин в Лидл - саксия, е Била нарязан, но пак свеж, съм виждала Joy

# 158
Нищо нередно не правим, момичета, лекуваме мързел - недостатък на характера! Wink

# 159
  • София
Аз така и не разбрах за какво служи розмарина. Но понеже чета и готвя и го набутах без да искам в доматения сос вместо риган. Сега ще купя и няколко саксии.
Не си съсредоточена и за теб май ще има розмарин.Grinning Копирам от предишната тема.
Скрит текст:
Розмаринът повишавал концентрацията и засилвал паметта. По стара форумска традиция в седми клас се ползва във всяка възможна форма: в саксийка на бюрото или под леглото; с пилешко, шилешко и т.н.; върху филийки с масло, сирене или шоколад; на отвара, запарка или тиктура.

# 160
  • Sofia
Kissing Smiling EyesБлагодаря за новата тема!
Честити порастнали деца на Русалката и Дидева! Благодаря Ви за ценните съвети и насоки!

Не съм набавила розмарин в никаква форма Simple Smile
Само да кажа, че в "Бузема" е мноо гадно, не ходете там!! Kissing Smiling Eyes

# 161
  • София
Като ще прибягваме до отчаяни мерки да допълня, че всичко което казва Ежко за "Бузема" си е самата истина. Прав си е човекът. Той най-добре си го казва и който е запознат с творчеството му, знае, че е така. Трябва да му вярваме.  Kissing Heart

# 162
Нашите отидоха на концерта на училището /по случай сто и незнамсикоя година от учредяването му/. За първи път от 7 години. Започва да ги хваща носталгията.

# 163
Като ще прибягваме до отчаяни мерки да допълня, че всичко което казва Ежко за "Бузема" си е самата истина. Прав си е човекът. Той най-добре си го казва и който е запознат с творчеството му, знае, че е така. Трябва да му вярваме.  Kissing Heart

Не съм изучила творчеството на този автор - очевидно класик, щом толкова го цитирате, но помня, май Звездица беше писала за Мецан, а то цитирала била Ежко. Установи се това и дамата започна да се извинява на набедения, че го сбъркала, защото са "ВСЕ ГОРСКИ". Смях се много - на автора на витиевати речи да обясниш, че не правиш разлика с друг "също горски" - леден душ за егото. 

# 164
  • София
Аааа,  Мецан е друга порода. Пак е горски,  да, с малко дете е,  понякога не е напълно ориентиран в джунглата "Училище", но не обобщава с лека ръка как е другаде,  какво могат децата там,  как се преподава, дали и колко ощетени са учениците,  какви са уменията и шансовете им за реализация.. Това си е запазена марка на Таралежа,  той прекрасно знае от учителката си по немски,  от столични директорки и сие надеждни персони колко е трагично навсякъде извън АК. 

Общи условия

Активация на акаунт