СЕДМИ КЛАС. Ако някой си мисли, че туй е филм, той с ученик тийн не е бил

• 39 676
  • 750
  •   1
Отговори
# 135
  • София
Joy
Другото!

# 136
SmileSmile
Ех, този розмарин, отвсякъде взе да ми изскача! Гледам си спокойно неангажиращо английско сериалче (Father Brown) и чувам - див розмарин за топли чувства! Smile Обожател ще подарява букет и беше тълкуван така - от див розмарин за топли чувства, фрезии за дълго приятелство и перушанче за съблазън! Simple Smile

Та да знаете, ако розмаринът не помогне за паметта, поне ще стопли чувствата вкъщи! Smile Или навън!? Dizzy FaceRady, имате ли у вас розмарин? Само за твоята щерка се сещам, че е с гадже, да не се окаже, че е от розмарина? Smile Не за друго, ами да си имаме едно наум, че са възможни странични ефекти.. Bowtie Щото ние за мозъка го искаме, а той май за сърцето. Simple Smile

Ползвайте го смело, пропуснала съм антидота и за това си хвана гадже, нямам розмарин, явно освен за памет и е против гадже около НВО-то LaughingSatisfied 
    Ще оправя грешката. Довечера ще взема една саксийка  за стаята и ще посипя леглото и, телефона и всичките подаръци от младежа със суха билка. Ще го поканя младежа и на гости, че  и на двамата ще сваря чай от розмарин. Ама как да оцеля дозата, че да действа само един месец, после да се срещат и обичат младите.  Rolling EyesThinking

Последна редакция: чт, 16 май 2019, 14:50 от Rady

# 137
  • София
Това, което е с БЕЛ х 3?

# 138

ох, добре че.
Притесних се.

# 139
  • София
Спунк, не съм му гледала балообразуването. Joy

Ще го поканя младежа и на гости, че  и на двамата ще сваря чай от розмарин.

Joy
Аз бих заложила на нещо по-силно. Бром? Smirk

# 140
Smile

Ще го поканя младежа и на гости, че  и на двамата ще сваря чай от розмарин.

Joy
Аз бих заложила на нещо по-силно. Бром? Smirk

[/quote]

SmileSmileSmile

sanaka, може чай от розмарин с разтворен бром за двойна защита, добра идея.Stuck Out Tongue Closed Eyes

# 141
  • София
Благодаря за новата тема, страхотно е заглавието - и аз да сколасам да се включа на 10 страница Simple Smile
Дидева, пенсионирана русалка, здрави и успешни да са абитуриентите ви!
Да постигат мечтите си с лекота и много да ви радват Flowers HibiscusFlowers RoseFlowers Tulip
Дидева, помоща ти е неоценима. Родителска среща не сме имали и не знам дали ще ни се случи изобщо, но и не ми трябва, едва ли ще ми кажат нещо по-информативно от това, с което ни информираш ти.

Веднъж минах през седмокласно "тегло", но сякаш по-лесно го преживях. Дали по-млада бях Simple Smile , дали баткото беше по-самостоятелен - не , че и там нямаше екшън с класирания и записвания, но ..... покорихме Волдемор успешно Satisfied. Не, че сега ползва испанския, /в Шотландия не щат и да знаят за него Simple Smile/но знанията, които получи по останалите предмети са стабилни. За испанския не коментирам - научава се перфектно, но и по български се изкарва отлично на матурата без никакви частни учители и уроци.
Чудесно е училището, чудесно Stuck Out Tongue Smiling ImpАз да се постарая да осигуря по-малко наплив в как беше - Прогресивното Simple Smile - да не ме линчувате сега Simple SmileSmirk
Не съм фен на " натикването" в някое елитно училище. Оставям децата си сами да избират. Малкия каза, че испански му стига до 7 клас, не го залюби този език като брат си и така - за НПМГ  се е запътили сега и щял да пробва немския, но аз вече съм на път съвсем да изперкам. Освен с уроци и курсове по български и математика има и курс по химия. Всеки ден  е на " нещо" - кога курс, кога урок, кога пробен. Вече и двамата сме пред колапс. Календара на моя телефон е пълен само с негови ангажименти и само подсещам - иначе по цял ден ще се гледат само клипчета и Sad все повтаря " споко , маме, ще се справя" ). Аз обаче знам за "пробойните" особено по математика, защото само там помагам - всяка вечер съм на разположение при "повикване"- рутина си трябва, а това се случва с много труд. По български само на учителите разчитаме - но като му гледам грозния почерк ....реве ми се. И да е правилно не знам кой проверяващ ще си направи труда да разчете.
Ех, неволи, неволи! Да идва и да минава, че ....направо на червено съм минала и не знам до къде ще го докарам с кръвното Sweat Smile

Като чета какви самостоятелни, организирани и мотивирани деца има.....Адмирации

# 142
Оф, тоя розмарин много гаден бре. Винаги съм го мразила, омириса ми се душата. Няма да купувам саксия, реших!

# 143
  • Sofia
Оф, тоя розмарин много гаден бре. Винаги съм го мразила, омириса ми се душата. Няма да купувам саксия, реших!

LaughingLaughingLaughing

Rady, на мен ми звучи като афродизиак, хич не им го поднасяй!

# 144
  • Разпиляна във въображението
За съжаление в плевенското РУО, на страницата им, няма информация за баловете от миналата година. Исках да се ориентирам, но уви.

Тази таблица
дали ще помогне? За съжаление миналата година не публикуваха справката за второ класиране, поне не и на сайта на РУО.

Благодаря много!

# 145
  • София
И аз за бром се сещам. Розмаринът няма да свърши работа в тая работа. Simple Smile

Аз розмарин пък обичам на картофи, но щерката мрази всичко що е зелено в храната. Няма да се прежали да хапне,  ако ще това да й гарантира 100% прием в любимото училище. Ама вие тука за мирисане говорите, не за ядене. Thinking  Аз пък мисля, че ако се погълне, ще има най-голям ефект.

# 146
  • burgas
Родителската ни среща е в понеделник-децата също ще присъстват.Мисля,че имаше майки от Бургас?Какви са желанията на наборите от към гимназии?Младежа си е избрал 4 паралелки от 2 училища и не иска да разбере ,че са твърде малко:Anguished

# 147
  • София
... Ама вие тука за мирисане говорите, не за ядене. Thinking  Аз пък мисля, че ако се погълне, ще има най-голям ефект.
Ани каза с ръсене, ама по-рязко.

Последна редакция: чт, 16 май 2019, 19:09 от Спунк

# 148
  • Русе/София
Запис и от мен.Става все по-напрегнато.С нетърпение чакаме да мине всичко и да дойде ваканцията,че вече не се търпи.

# 149
  • София
Ани каза с ръсене, ама по рязко.

хаха, методът на Ани ще го оставим за след НВО. Тогава рязко. Сега по-леко, че тая глава все пак ще им трябва

Общи условия

Активация на акаунт